Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak (beszélgetés)
Halihó!
Aha, Én is 10 körüli összegre számítok.
Itt utólag kell fizetni, hónapok elején.
Úgyhogy Én a jövőhéten tudom meg pontosan.
De holnap szülőink lesz s rákérdezek.
Nekünk ez az ovihoz képest nagyon drága.
Ti az oviban is hasonló összeget fizettetek?
Ne hagyjuk már, hogy kihaljon!!!
Most fejeztük be a mai gyakorlást.
Nekünk szerdán szülői lesz.
Ti tudjátok, hogy mennyit kell fizetni az egésznapos ellátásért?
Tízórai+ebéd+uzsi. Én nem tudom, de kicsit félek, hogy nagyra rúg majd az összeg.
sziasztok
nálunk elékezték osztogatni a csillagot matricát és piros pontokat
Sziasztok!
Tegnap reggel ébredéskor mondtam Boginak, hogy csak ma kell korán kelni, 2 nap szünet lesz.
Erre mi volt a válasz? Na ne már! Miért ilyen a hétvége? Elég lenne csak 1 nap is belőle:):)
Szívem, ha valakiknek reggel 8-tól 5-ig bent kell ülnie az irodában, mert addig tart a munkaidő, és 6 óra amire hazaérnek, azon nincs mit szervezni, már bocs....
Az én férjem egyébként reggel héttől este 7-ig dolgozik, MINDEN NAP, SZOMBATON ÉS VASÁRNAP is. És nem vagyunk abban a helyzetben, hogy nagyon mukahelyet váltogassunk, mert örülünk, hogy ez van.
Viszont hálisten a különórák az iskolán belül vannak, tehát ez megoldott...
No azt én sem tudom, látod. Amíg még alsósok és nem járnak egyedül a különórákra, teljes embert kíván a különórákra hurcibálás.
Nálunk van ugye heti két hangszer, heti két szolfézs, néptánc, sakk, gyógytesi, úszás.
Ohh ne izgulj szurikata111! Pár héten belül rutinból fogod csinálni a dolgokat. Előbb belejössz, mint gondolnád!
Az én gyerekeim testnevelés tagozatos suliba járnak. Ami azt jelenti emelt óra számban van tesi óra valamint kötelező valamilyen sportágban igazolt sportolónak lenni.
Plusz nekik emelt óra számba van az angol és a matek, így minden nap van.
Lányomnak minden nap 6 órája van. Ehhez jön hozzá a hétfőn, szerdán a másfél órás népi tánc. Valamint kedden, pénteken pedig a szintén másfél órás röplabda edzés.
A fiamnak háromszor van hét órája egy héten és kétszer hat. Plusz atlétikára jár minden nap az edzéseik itt 1,5-2 órásak mikor, hogy.
Nagyon kemény a suli mai gyerekeknek, rengeteget kell tanulniuk. Plusz a különböző elfoglaltságok, de az enyémek szerencsére jól bírják.
Fogalmam sincs, hogy egy gyengébb képességű gyerek, hogy bírja a mai követelményeket teljesíteni.
Ne félj előbb utóbb be áll
Nekünk mondta a tanárnő ne legyen szakkör minden napra
Gergő az elsős focira gondoltam csak nem tudom indul-e és mikor ha jó lehet focizni fog meg hétfő szerda péntek sakk
Nekünk a szakőrök így egyelőre nagyobbiknak
Hétfő sakk
Kedd gitár
Szerda tánc
Csütörtök tánc
Péntek tánc,sakk
Mit csinál az a szülő, aki dolgozik??
Mert én rádásul most még itthon vagyok..
További ajánlott fórumok:
- Mennyibe kerül nálatok az iskolakezdés?
- Nehézkes iskolakezdés avagy mennyit tűrjünk a tanárnak?
- Honnan tudhatom meg, hogy az iskolakezdési támogatást igényelték-e a nevemben?
- Félek az iskolakezdéstől :(
- Hasznos még a leendő elsősöknek az Ablak Zsiráf, Gőgös Gunár Gedeon, Mosó masa mosodája?
- Tanítónénik, akik írni-olvasni tanítjátok az elsősöket, kérlek, jelentkezzetek! Milyen tankönyvet javasoltok?