Irjuk le, mondjuk el, dühöngjünk, örüljünk együtt! (beszélgetés)
Még nem jegyzett el :$
De várom ám :D
Ti már el is jegyeztétek amúgy egymást?
Én már várom, hogy külön tudjuk menni Balázzsal. Nekik van egy tetőtér, amit be lehet majd építeni, csak mivel társasház, így a papírmunkával szívóznak. A beépítés meg lesz három hónap alatt, de a papírügyek egy éve folynak :S
az jó...együtt és mégis külön....ez nem rossz.
Hát az biztos, hogy ha lesz rá pénzem, venni fogok :D
Nem, most megint itthon lakom. De amúgy külön főzök, magamra mosok-takarítok, meg minden. :) (meg a felső szintet is én szoktam megcsinálni)
kérjél a jézuskától mosogatógépet...:))) apropó, külön élsz a szüleidtől?
Hát remélem, csak ennyi :( :)
Nah, végre túl vok a takarításon is.. már csak mosogatni kéne :S utáááááááálom :( :)))
Szerintem csak rossz passzban voltatok, és ami történt, az nekem ilyen mondvacsinált balhénak tűnt, nem pedig komolynak...kiadtátok a gőzt és ez a lényeg.:)
Nem, nem. Nem is akarom. Amit lehetett, átbeszéltünk rajta már. :)
Ez érthető....:) Talán hagyni is kellene ezt a vitát, ami volt köztetek...ne hozd fel...
Hát kijön ma :P :)
Akkora baj nincsen... csak nem szeretek vele sem veszekedni, sem rosszban lenni :$ :( :)
Hékás, jut eszembe...ha kaját rendelt, akkor nincs semmi nagy baj köztetek...akkor miért mennétek szét? Ugyan már, kicsi lány:)
Meli: és este nem is hívott vissza?? :O
Én most főztem, a párom leadta a rendelést (lecsó és tarhonya. Tarhonyát most főztem először életemben :D ). A lecsó nem lett rossz :P a másikról nem mondok véleményt :)))))))))
Igen, az éjszakai műszak megbolygatja az agyat:)))én is voltam régen éjszakás (recepción)....
Velem semmi kül...melózom...és figyellek titeket:)
Christine?? Te jössz:)
Jó reggelt!Hát gyerekeeeek!Én olyan hulla voltam az iccaka,hogy majdnem összecsúsztam!Lassú voltam,mint állat...reggel 4 re az én segítségemmel az egész sor végzett a gyíártással...beindultam mint a gép,megérték elpakolni a sok telcsit dobozba!Rengeteg nevettünk,egy kolleganőn is:ugye mi hétfőn kezdjük az éjszakás hetet,nem vasárnap!a sztori ígyí történt:kérdem kolleganőmet:ma nyitva van a bolt?(céges)mondja:vasárnap?csak a tesco!mondom neki,neem,ez ami itt van!mondom neki,de ma nem vasárnap van!(közben elmúlt hétfőn éjfél is,amiről ő nem tudott),jaaaa,télleg,ma hétfő van!Mondjuk neki,neeem,ma kedd van!kéééééész!szal reggel 4 ig lehoztuk a 870 es normából a 900 at,és 4 re készen voltunk...drágámat nem hívtam vissza,mert nem volt időm,de nagyon jóó kedve volt!majd ma este,buszról!:P tiii????
Vasárnap megvolt... :) muszáj volt átbeszélni a dolgokat is, ami nagyjából sikerült... De mindj írok priv :)
akkor elmaradt a kirándulás is? :S
Sziasztok csajok!! Bocs hogy igy eltüntem!! Hiányoztok ám!! :):)
Remélem egy kicsit én is!! A nö féltékeny rám, mert félti a pasiját tölem!! Ezért folyamatosan b@szogat! 2hete kikapcsolta a netet tölem, azt mondta 30€ért fel kell tölteni,az a havidij, feltöltöttem, a 1órát tudta használni iamét lemerült, ugye az 10ezer ft, egy óráért, cuki nem??
Majd mesélek!! pussz
akkor ok,de ne mondd senkinek! :P
Hát igen,...sokszor vagyok én is így vele. :(
jaajj,tudom miről beszélsz!Hányszor voltam már így én is!Pl:múltkor is,mikor rámnézett,olyan sírásra állt a szeme,még én sajnáltam meg csórót!pedig ő szólt be! :DDDDDDD
Jaah,képzeld el,drágajóanyám felhúzott ma délelőtt!Elmentünk befizetni a csekkeket!utána elmentünk nekem cipőt nézni,meg ruhát!berángat egy ruhaboltba...próbálgatom a szoknyákat,erre behoz egy kb 4 éve fogason lévő,szürke fehér,rakott,kockás-loknis szoknyát!Jajjjj,nézd de aranyos felkiáltással!kéééész baszki! :S
Engem felbosszant. Fájni nekem is fáj, de még hogy :( Majd kiszakad a szívem, olyan érzésem van, mintha szakítottunk volna, vagy mi :SSSS :((((((((((
miért ki lenne más a hibás?mindig a NŐ!engem nem bosszantott fel,csak fájt!Te ez a hapsi,engem még felidegesíteni sem tud,úgy mint az ex anno!pedig ezt a palit jobban szeretem! :-)
Igen... de ha ezt csinálja, engem csak felbosszant, és akkor tényleg bunkó leszek.... És akkor meg még ÉN leszek megint a hibás....
szeretik látni,hogy szenvedünk kicsit!Múltkor látta,hogy sírok,de úgy tett mintha nem látná...hallod?áthajolt felettem,hogy megnézze,a gépemen,mennyi a vekker!be sem volt kapcsolva! pfffffff....... :DDD
Ilyen a természete... ezzel büntet. :S
de miért csinálná direkt?hmm?
További ajánlott fórumok: