Irígy, rosszindulatú emberrel szemben mit lehet tenni? (beszélgetés)
Na ő pontosan ilyen volt...kivirult, fontoskodott.
Úgy látszik vannak még ilyenek egy páran.
óóó de aranyos:O
nem semmi miféle emberek vannak
ne foglalkozz vele akár rokon akár nem,az ilyen ember nem érdemli meg még a figyelmedet sem ,nemhogy mást.Még hogy sajnált téged,ugyan....ha én sajnálok valakit mert beteg vagy van bennem egy kis együttérzés a másikkal,akkor örülök annak,ha felgyógyul.ne bosszankodj ezen,nem ér ennyit hidd el.inkább örülj a "vissza kapott" egészségednek!:)
Vannak ilyenek. Akkor érzik magukat jól, ha mások elesettebbek a környezetükben. Aztán kész csalódás, amikor az meg jobban lesz!:)
Nekem is volt ilyen rokonom. Amikor volt egy temetés a családban, valósággal kivirult, sürgött-forgott, intézkedett, fontoskodott. Egészen ledöbbentem tőle.
Felgyógyultam egy betegségből, amire nem számított és látta hogy napról napra jobban vagyok.
Rosszabbat várt, amig beteg voltam agyon sajnált, amikor meg felépültem teljesen maga alatt volt.
"Kedves" rokon az illető.
Úgyúgy
;)
ugyan mit tudsz vele tenni?
teszel rá magasról,megváltoztatni úgyse tudod,az ilyen emberek meg úgyse változnak meg soha a büdös életben...:))
Te mit teszel, ha észreveszed, hogy valaki veled szemben irígy és rosszindulatú?
Esetleg nem a szemedbe, hanem a hátad mögött terjeszt intrikát rólad.
Gondolom van egy pár jó és frappáns ötletetek.
További ajánlott fórumok:
- A sok rosszindulatú embernek miért jó, hogy mást földig tiporjanak?
- Hogy lehet a rosszindulatú kérdezgetéseket lerázni?
- Mit csinálsz, ha önző és irigy a párod veled szemben, de te mégis nagyon szereted évek óta?
- Epekövesség, és rosszindulatú hasnyálmirígy esetén milyen élelmiszerek, gyümölcsök, alapanyagok ehetők, ill. milyen élelmiszerek lúgosítók?
- Mennyire vagy kritikus saját magaddal és a többi emberrel szemben?
- Van egy “barátnőm” aki irigy rám, rosszindulatú és utánoz....