Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Inyenc csirkecomb recept

Inyenc csirkecomb recept

Elkészítési idő 20 perc

Az Inyenc csirkecomb hozzávalói:
Csirkecomb
Hagyma kiskanálnyi
Foghagyma 1 gerezd
Méz kiskanálnyi
Ketchöp 3/4 dl
Fehér bor 1 dl
Mustár kiskanálnyi

Bors


Az Inyenc csirkecomb elkészítési módja:
Ínyenc csirkecomb Kivajazunk egy tűzálló tálat és egymás mellé belefektetünk 8 közepes nagyságú, alulról besózott csirkecombot. 20 percre a sütőbe tesszük, majd megkenjük a mártással. /Én tovább hagyom, biztos ami biztos./ Diónyi vajon vagy ráma margarinon üvegesre sütünk egy kiskanálnyireszelt vöröshagymát, hozzáadunk 3/4 dl ketchupöt, 1 dl fehér bort, egy kávéskanálnyi mustárt, egy gerezd tört fokhagymát, egy kiskanál mézet, sót, törött borsot és - ha van - mokkáskanálnyi Worcestershire mártást. Néhány perces forralás után a félig sült csirkecombokat ezzel megkenjük és a sütőbe visszatéve, sötétpirosra sütjük. Vigyázzunk a máztól könnyen odakap, de ha eltaláljuk a kellő szint, csodálatosan ízesített pecsenyét tálalhatunk. Ugyanezt a mártás kenhetjük feszén parázson sült szárnyasokra, vagy sertésszeletre is. Ha burgonyát adok hozzá akkor dupla mennyiségű mártást készítek és azzal locsolom meg a burgonyát. Isteni.


Kategória: Húsételek receptjei


Az inyenc csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook