Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Narancsos pulyka recept

Narancsos pulyka recept

A Narancsos pulyka hozzávalói:
15 dkg pulykamell,
1 db narancs,
1 kávéskanál barna cukor,
1 teáskanál olaj,
sült csirke fűszerkeverék,
fahéj,


A Narancsos pulyka elkészítési módja:
A pulykamell csíkokat befűszerezzük, és fél órára félretesszük. A forró olajon serpenyőben átpirítjuk minden oldalát. Kivesszük, és melegen tartjuk. A visszamaradt szafton a barna cukrot megpirítjuk. Hozzáadjuk a felszeletelt narancsot, amit előtte alaposan megmostunk, és jól összekeverve, még 5 percig együtt pároljuk. Tálalás előtt a pirított pulykamell csíkokkal összeforraljuk, majd őrölt fahéjjal megszórva tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A narancsos pulyka elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook