Interneten létrejött barátságok (beszélgetés)
Úgy érzem,hogy laza vagyok,csak éppen a végy szűnt meg.
Párod megérkezett?
Timike, a nőknél a szex fejben dől el. Lehet, hogy a tudatalattid gátol valamiben, érdemes lenne szakember tanácsát kérni. Túl fiatal vagy még a "cölibátushoz".
Én drukkolok neked, nektek.
Szia Szilvike!
A füvet még tegnap reggel apa levágta,én ma kitakarítottam az egész házat,alaposan el is fáradtam.
Puszi
Szia Eda!
Néhány perce értem haza,a mobilnet betojt,tegnap reggel már semmilyen jelet nem talált.
Puszi
Neked Biztosan az volt, mert egész hétvégén alig hallottunk.
Üdv: Eda
Sziasztok Lányok! Köztem és a férjem közt csak 2 év a különbség, de ő a korosztályánál mindig komolyabb volt. Talán azért, mert kamaszkorában (14 éves volt) lett leukémiás az édesapja, és onnantól szinte ő volt a férfi a családban.
Úgyhogy a drágámnak vannak öreguras allűrjei, de én így szeretem:)
Szia Ildikó!
Az enyémben is volt mindig egy kis egészséges féltékenység,inkább féltésnek nevezném.Hihetetlen módon ragaszkodik hozzám,néha olyan mint ha lenne 3. fiam is.
Sikerül beletáplálnom,hogy nem fog elveszíteni,amíg mindent megtesz azért,hogy jól működjenek a dolgok.Folyamatosan bizonyítani akar,hogy megérdemel,ez nagyon jó,több mint 20 év óta működik a kapcsolatunk.
Ami engem zavar,hogy számára én vagyok az első és nem a gyerekek.Szereti Őket,de kevésbé mutatja ki az érzéseit,mint felém.Sokszor mondtam,hogy ne ölelgessen annyit a gyerekek előtt,nehogy féltékenyek legyenek.
Ők úgy élik meg az egészet,hogy Apa papucs,aki mindig Anya kedvében jár,nehogy megsértse.
Ilyenek vagyunk mi nők,semmi sem tetszik.
Szia Ildikó!
Párod most nagyon boldog lehet.Gyerekek kint is tervezik az életüket?
Írtad,hogy 15 év a korkülömbség köztetek,nálunk 11.Nem tudom hogy vagy vele,de én csak pozitívumát tapasztaltam,hogy idősebb a férjem.Jövő héten 43 leszek,rendesen ki vagyok párnázva,de apának én vagyok a fiatal,törékeny kis felesége.
Ma a hátán cipelt,ne kelljen a kavicsokra lépnem.Volt aki megmosolygott bennünket,de mi ilyen bohócok is tudunk lenni.
Szia Timike!
Csak most van időm kicsomagolni az ajándékodat, de nagyon jól esett. Köszi szépen! Puszi!
Sziasztok!
lekváros kelt kifli volt a dobozban,egy kicsit elírtam.
Sziasztok! Timi, köszi a finom kalácsot!!!
Én ilyen hőségben nem szoktam sütni, nem fűtöm a lakást, most még vasalni sincs kedvem, pedig azt szeretem.
Ma nagyon ügyesek voltunk Évikével. Hamar megcsináltuk a munkát. és elmentünk egy kicsit shoppingolni. Vettem magamnak egy fehér térdnadrágot és hozzá egy türkiz felsőt, még Vicuskának néhány felsőt, szandált.
Köszönjük, hogy gondoltál ránk!!!! Egyébként Én is imádom a kelt tésztát.... tudjátok a gömbölyű csokoládét...kerek csokoládét...szögletes csokoládét......:))))
Üdv: Eda
MMMMMMMMM nagyon fincsiiiiii :))))))))))
Köszike Timi
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Miért vagy most az interneten?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Kötöttél itt a portálon barátságot/ismeretséget?
- Mikor legjobb barát egy barát? És az interneten köttetett barátságok