Inszemináció után 8-9 nappal folyamatos, középerős hasfájás (beszélgetés)
Eufrozi, érdekes volt a mai nap. Szűcs 2 hete mondta, hogy 23-án menjünk vissza. Ha pozitív a teszt akkor azért, ha negatív akkor a lombikra való bejelentkezés miatt. na odaértünk, kiderült, hogy Szűcs szabin van. Jófej, hogy mondta :) Mindegy. Egy másik dokihoz irányítottak, megcsinálta az Uh-t (bár nem értettem ilyenkor mit lát még) de azt mondta látja a petezsákot. Jaj úgy odavoltam. Azért leküldött egy gyors vérHCG tesztre, ami pikk pakk megvolt, és az eredménye 600 felett vagyok, ami szuper értéknek számít. Lebegve jöttünk ki :)
Majd 2 ünnep közt lesz a Szűcs, fel kell hívni és majd mondja, hogy hogyan tovább.
Eufrozi, csináltál tesztet?
Mindenkinek nagyon BOLDOG KARÁCSONYT kívánok!
Jaj Edina.....:(
Folyt.köv. januárban!
Nektek is Boldog Karácsonyt, januárban veletek ugyanitt!!!
Sziasztok! Ma a 13.napon csináltam egy tesztet ami full negatív volt! Úgy hogy folyt köv januárban :( ez van :/
Akiknek viszont sikerült jó babavárást :)
Puszi nektek,sziasztok!!!!! És Kellemes Ünnepeket,Boldog Új Évet!
Eufrozi, nekem is volt 1-2 napom, amikor 100% biztos voltam benne, hogy nem sikerült. Ideges voltam és nagyon görcsöltem, pont menzigörcs.Nekem is kb 1 héttel előtte pont. És kijöttek a szokásos száj alatti kemény pattanásaim, ami a menzit jelzi...
úgyhogy....még semmi nincs veszve!!!
Köszönöm lányok, nagyon aranyosak vagytok!
A férjemen kívül csak TI tudjátok :)
Tudom, hosszú még az út, de az első akadályt átugrottuk!
Edinák! Annyira izgulok értetek!!!
Edina 1987 tudod...megbeszéltük, hogy együtt babásodunk, ugyhogy légyszi fogadj szót :)
Tényleg kibírod szerdáig? :)
Szaffika de jooooo!!!! ;) halk gratula!!!!! :)
Nektek most már szép karácsonyotok lesz ;)
Lányok...
13.nap ma..reggel teszteltem X-epillel...
Először nagyon gyorsan megjelent a tesztcsík és más semmi...2 perc után már halványan, de OTT VOLT A MÁSODIK CSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍK!!!!Határozottan látszik, de nagyon halványka még..Lányok..én ott bőgtem a fürdőben...nincsenek szavak...
TUDOM..hogy ez még csak fél siker..idáig már egyszer eljutottam.Most jön csak a második neheze!!!
Elmondhatatlanul boldog vagyok ma, pedig pontosan 2 napja hányingerem is van keményen és a cicim fáj, de az amúgy mindig szokott.
Most nem tesztelek holnap, majd csak szerdán legközelebb, remélem erősödik a kis csíkocskám, aznap kell mennem a dokihoz is:)))
Edina!!!! Eufrozi!!! Hajrááááááááá!!!!!!!!!!!
Szia Eufrozi!
Jót nevettem a két herén :) :) :)
Azt nem ìrtad, hogy hàny napja volt az inszemed. Én vasárnap reggel gondoltam hogy lövök egyet az a 13.nap. Feltéve, hogy nem jön meg addìg, mert papír szerint akkor (nem)kéne...
Az abaj, hogy nem akarom bebeszélni magamnak, hogy érzek valamit. Nekem puffad nagyon a hasam de sztem az nyilván a hormonoktól..a cicim is baromi érzékeny de az amúgy is az szokott lenni menzi előtt. És 3 napja fájdogál a hasam..olyan lüktetősen..a petefészkeimnél meg úgy középen alul..de ez akár lehet menzesz előtti görcs is.
Ami nem jó jel, hogy lett 3 nagy belső pattanásom, és ez menzi előtt szokott lenni. Ami jó hír, hogy a menzesz előtt én borzalmasan ideggörcsös vagyok, ingerült, érzékeny..az most nincs..max picit :)
Nem tudom, ma pozitív vagyok, de tegnap meg tegnap előtt annyira úgy éreztem, hogy készülődik épp megjönni és a férjemnek is megmondtam, hogy nem sikerült...
Na ezen én is gondolkodtam, hogy mikor teszteljek. Ma vagyok 11 napos inszem után...
Edina, te mikor tesztelsz?
Sziasztok csajok,szia Edina :)
A ciszta a meg nem érett tüszőből alakúl és amikor megint a ciklusbapon van az ultrahang akkor derül ki,sajnos a 3. Nál nekem is volt :(
Edina te nennyi idős vagy ha megkérdezhetem? Nekem a dokim azt mondta mindenképp 5 inszemet csinál ha nem sikerül csak utána lombikozunk mert hogy fiatal vagyok így nem lombikoz egyből.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Akik most szeptemberben készülnek az első inszeminációra...
- Mitől lehet mensi előtt 8 nappal görcsölgetés, hasfájás, mensi előtti tünetek?
- 10 nappal az inszemináció után már most van valami piroskás. Ez menstruáció lenne?