Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Imádom a tűzijátékot. Aki meg nem tud vigyázni az állataira... fórum

Imádom a tűzijátékot. Aki meg nem tud vigyázni az állataira... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2 3 4
2023. jan. 1. 13:13
7. gigi> (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 1. 13:04
Én vigyáztam rájuk, mégis örjöngött mind. Neked még nem volt házi állatod ezek szerint. Gőzöd sincs róla milyen az mikor reszket a kutyád a félelemtől. Tudod mit? Ne is tudd meg soha! Inkabb tűzijátékozz, valahol a prérin ahol nincsenek reszkető állatok! Boldog új évet neked.
2023. jan. 1. 13:01

Jahh!

Azért mertem az előbbit írni, mert a vallomásod második mondata nem vallomás.

ÁLDOZATHIBÁZTATÁS.

2023. jan. 1. 12:31

Csak a probléma az, hogy nem csak akkor lövik amikor "kellene". Karácsony előtt elkezdik és még új év első hetét is végig lövik.

Nálunk még felnőttként is félelmetes volt hallgatni éjfélkor, hát még az állatoknak.. ilyen hangosat még nem hallottam.

Láttam egy cicát is, futott azt se tudta merre, mert mindenhonnan lőttek.

Azzal egyetértek, hogy sok az a gazda aki nem méri fel a helyzetet kellőképpen. Pedig minden évben ez van.

Amikor kinti kutyánk volt, december közepétől január közepéig bent volt sötétedéstől reggelig, mert tudtuk, hogy fél és így biztonságos.

2023. jan. 1. 12:28
Egyszer voltunk bp-i tűzijátékon, nekünk inkább félelmetes volt, mint szép. Jobb nézni a tv-ben.
2023. jan. 1. 12:18
Én meg utálom mint a szart,de még kb azokat is akik ezen tudnak mit szeretni,tudom,velem van a baj,mert senkit nem ismerek rajtam kívül, sajnos, aki ugyanígy gondolná...
2023. jan. 1. 11:57
Részben egyetértek a vallomás kiírójával. A gazdik felelőssége, hogy vigyázzanak a kutyusokra. Sikeresen vettem az akadályt a három kutyámmal. Jól átvészelték a közel egy napig tartó állandó petárdázást. Amikor még nagy testű, újfundlandim volt, na az igazi, kemény kihívás volt, mert az amúgy békés, jámbor kutya őrjöngött, tört-zúzott és nagyon nehezen lehetett lenyugtatni.
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook