Ilcsi kozmetikumok - tapasztalatok (beszélgetés)
Mert anyum elmondta mit használjak és jó is, csak ez a zsírosság mindig előjön. Még ha nem is kenek semmit.
Én kb azt kenek magamra amit akarok , mert anya kozmetikus. Van itthon sok Ilcsi cucc. Csak ugye nem minden válik be és nehéz rájönni mi jó a bőrnek. Mondjuk a gepa elfogyott már. :D De pl a csibkebogyó nem zsíros, hanem "hab"könnyű krém. Sztem nem is ettől lesz 20 perc után fényes a homlokom, mert ha nem kenek semmit akkor is...úgyhogy nemtom. :D Kipróbálom h nem minden nap szappanozok. Hátha...nem szárítja annyira.
hát nemtudom :)
nekem a krémekre jönnek ki, ugye más-más bőrtípus, de én absz nem bírom a zsíros krémeket, így inkább a géleket szoktam lehelletvékonyan felvinni... nekem jó így :)
meg én kicsi tégelyekbe vásárolok először, megnézem bebálik, vagy sem :)
egyik ismerősöm most a fito ftruitot ajánlja nekem nagyon... azt ismeritek?
Ez tök normális, h piros. Épp az a lényeg. De 1-2 óra múlva elmúlik és nagyon szép lesz tőle a bőr. Élénk, élettel teli lesz. Akkor azt mondod a gepa a jó? De azt olvastam az kihozza a pattanásokat, mármint a felszínre hozza és könnyebb kinyomni. Nekem csak zsíros a bőröm meg a homlokomon kis pattanások vannak.Mindig ott jön ki.
ok, közbe én utána olvastam :)
nem tudtam, hogy a kozmetikusnák is paradicsompiros voltam :D de akkor ok :)
Szia
én nem használok krémet, hanem a gepa gélt... nekem ez egész jól beválik... de az én bőröm amőgyse szereti a krémeket (ha nem muszáj) :)
Viszont nekem is van egy kérdésem. Tegnap itthon lekezeltem az arcom: kénes tonik, aztán az esemény előtti pakolás, és kivörösödött tőle a fejem!!! és égett.... aztán ráraktam a kénes maszkot, és elmúlt teljesen... de ez normális, hogy így kivörösödik a fejem és éget??
A kozmetikusnál nem volt semmi ilyen problémám...
Szerintetek az milyen ha kipróbálom, hogy reggel csak megmosdok sima vízzel, aztán tonik és krém és csak este használok szappant?
Most újra visszatértem a fekete szappanhoz, de úgy érzem, h miután letisztítom az arcom, tonikozok, rozi aztán csipkebogyós habkrém....egy 20 perc múlva már fénylik a homlokom (ott a legzsírosabb). :S Lehet h mégsem jó termékeket használok? Vagy valamennyire úgyis zsírosodni fog bármit is csinálok? Bármit kenek rá, fénylik egy 20 perc múlva. Lehet h nem kellene mindennap fekete szappant használnom, mert nagyon szárít és emiatt jobban beindul a faggyútermelés? Pattanásos, zsíros bőrűek mondják már el, nekik mi vált be. Nekem jó volt a kámforos szappan, de egy idő után megint jönnek a pattik. Mindig az van, h 2-3 hétig egész jó a bőröm, aztán 1-2 nap alatt hirtelen összegyűlnek a homlokomon a kis pattanások. Máshol nem annyira van.
A csengőilonkás olaj tényleg jó a striák eltüntetésére?
Sziasztok,
én is ilcsi rajongó vagyok.
Fekete szappant használok, már egy flakon almáscitromos tonikot is elfogyasztottam :) nagy ízlett, ha lehetezt így mondani :)
Most egy üveg kénes tonikot rendeltem be, iszonyat büdös, de nagyon szereti azt is a bőröm + hozzá a kénes maszkot + börradír + kénes gél... ezek mind nagyon jók a pattanásos bőrömnek.
biztos vagy a címben? ott valami pólóbolt van, most néztem :O
Akinek eddig nem nagyon vált be a fekete szappan, vagy zöld, használja a Kámforos szappant!!!! Egy csoda!!!!!! Nekem a pattanásiam egyre csak múlnak mióta használom. Kiegészítve hetente 1x a kénes radírral és paradiC-vit pakolással. Csodaszerek.
Helló! Hát igazából én nem ajánlom neked az Ilcsit. DE felőlem kipróbálhatod. A pattanás és komedó puhító gél max. fellágyítja a pattikat, mitesszereket, de az neked onnan nem fog eltűnni, míg ki nem nyomkodod, vagy nyomattatod kozmetikussal.
vki használja a Pattanás és komedó puhító gélt? kipróbálnám. 15 éves vagyok és vmi pattanás ellenes csodakrém kellene. :) Ilcsi kozmetikumot még nem próbáltam.. ezen gondolkozok. :) tapasztalatok?
a rózsahabkrémmel jártam meg, a kozmetikus azt mondta ez jó lesz a bőrömre, nos nem jó a bőrömre..felkenem , és fulladni kezdek, olyan mintha páncélt raktak volna rám, azon túl, hogy ragad és fura érzet marad hátra, azt hiszem ez sem a komfortom szolgálja..az antiageing szemkrémem csodás, nekem a többi, sajna nem ismétlős többé..
Sziasztok! Még suliban tanulok, kozmetikus szakon, az Ilcsi termékekkel dolgozunk. Őszintén: nem kedvelem az Ilcsit, mert véleményem szerint a vendég nem azért megy oda, h lesüljön a képe, meg hólyagos legyen, foltos, vörös stb, hanem h pihenjen, relaxáljon. Igaz van aki allergiás reakciót vesz észre magán, ennek milyen konkrét jele kell, h legyen (folt, helyspecifikusan bőrvörösség, stb.). Sokan azt hiszik, ha kipirosodik a bőrük, allergiásak a termékre. Állítólag ezek a tünetek normálisak, pár óra alatt enyhülnek. Arctejekkel, tonikokkal semmi baj nincs, masszázskrémekkel annál inkább... de ki hogy reagál erre. Hallottam olyat is, h a nénike nagyon szép akart lenni, estére felkent magának nemtom mennyi szemránckrémet, és reggelre feldagadt a szeme. Nem szabad túlzásba vinni... :D
Ilcsi termékeket kozmetikában tudtok beszerezni. Vagy ha van fodrász vagy kozmetikus nagyon jó barátnőtök,akkor ő is kap a nagykerben. Próbaálkozzatok kozmetikusnál! Ő tud adni kisebb kiszereléseket is,lehet tégelyt is venni,de ha visztek tégelyt,akkor abba is ad szívesen! Szerintem!
Sziasztok! Elnézést szeretnék kérni 3 embertől,/most nem sorolom a nevüket,akikről szó van,magukra fognak ismerni/mivel nem válaszoltam az általuk küldött üzenetekre. Ezúton kérek tőlük mégegyszer bocsánatot. Nem azért nem válaszoltam privátban mert böszme vagyok,hanem mert nem láttam hogy üzeneteim érkeztek. Bocsi! Igyekszem pótolni a tartozásomat. Csak sajnos krónikus időhiányban szenvedő vagyok! :(
én meg az avonra:)
nem vagyunk egyformák:)
Én allergiás vagyok egy két Ilcsi termékre!
Az Ilcsi területi képviselője hozza az üzletbe.
sziasztok csak azt szeretném kérdezni, h ki honnan rendel ilcsi kozmetikumokat?
Sziasztok! Tudna ajanlani valaki olyan szemelyt aki foglalkozik ILCSI termekek eladasaval? 125ml-es bontatlan kremek erdekelnenek. KOSZI SZEPEN!
Én nemrég vettem Sanatopic lanolinos krémet. Könnyen felszívódik és jó bőrpuhító. Mellesleg egy zavaró bőrproblémámra is jó.
Száraz sarokra nekem a Kalendulás kéz- és lábápolót feltuningolta a kozmetikus Körömvirág olajjal és nagyon jó :)
Kézre is használom, de azt csak este, mert elég olajos, viszont nagyon puha lesz a bőröm.
Avas? Muszáj, hogy avas legyen? :)
Kiáztatás, sarokreszelő, lábkrém...
Ősrégi gyógymód az avas disznózsírpakolás.
Nem próbáltam, de hátha......
Tud vki olyat ami száradt sarokra használ?
További ajánlott fórumok: