Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ilcsi kozmetikumok - tapasztalatok fórum

Ilcsi kozmetikumok - tapasztalatok (beszélgetés)

❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
2010. szept. 27. 11:06
Én az esemény előttit szeretem. Egyáltalán nem fáj. Sőt! :D Még élvezem is. Így bizsereg. Én bírom az ilyet. Anyukám pl nagyon nem bírja. Valamiért én nem érzem fájdalmasnak.
2010. szept. 27. 09:43

nekem is hasznos titeket olvasni :)

Pénteken csináltam magamnak egy "kiskezelést", úgy volt, hogy megyünk a céggel 7végén kiállításozni...

az esemény előtti pakolás nekem nagyonnagyon fáj :( már azon gondolkodtam, hogy előszedem a ventillátort és fujatom vele az arcom :D

2010. szept. 27. 08:28

Sajnos nem tudsz vele beszélgetni, mert ő meg "kozmetikus fan". Ha kozmetikus vagy, akkor menj el valamelyik körútjára, bár ott sem ő szokott, hanem a fia. Szóval az esélyek így sem fényesek :)))

Egyébként köszi, hogy írogatsz, én tanulok belőle. Hasznos.

2010. szept. 23. 22:20
A csipkebogyó radírt használtam anno, de nem jött be. Most kénest használok és ezt a pillanat peelinget, amit tényleg nagyon jó. Nem csak halványításra. Nagyon puha lesz a bőr tőle. Nem igazán problémás a bőröm, nem vészes. Nincsenek nagy gyulladt pattanásaim, csak a homlokomon vannak apróbbak, de az is van amikor nem látszik. Meg zsíros a bőröm t vonalban. De sokat javult mióta kámforos szappant (lehet, h meglepő, de nem a fekete szappan hozta rendbe, hanem ez), csipkebogyó tonikot és a csipke habrkémet használom rozival és kénes géllel dúsítva. Nagyon jó az ilcsi én rájöttem. Tesómat is sikerült rábeszélnem és egyre szebb a bőre. Én mindenkinek csak ajánlani tudom. Nem térnék át másra. Annyira nagyra tartom Ilcsi néni tudását. Egy nagy Ilcsi fan vagyok. :D Már mindenhol ilcsi nénivel készült interjúkat olvasok meg ilyenek.:D Szerintetek tényleg olyan rossz a hús, mint ahogy ilcsi néni mondja? Mert ő vegetáriánus lett, mert tapasztalta, h a sok gyulladás és minden a húsfogyasztás miatt van. Úgy beszélgetnék vele erről.
2010. szept. 23. 22:09
Kipróbáltam a pillanat peelinget. NAGYON JÓ!!!! Nagyon sima lett utána a bőröm.
2010. szept. 23. 21:52

Kedvencem az esemény előtti pakolás.

Isteni utána a bőr.

2010. szept. 23. 16:36
A tápláló pakolást az összehúzó pakolás előtt tegyétek fel, mert utána összehuzodnak a pórusok és előtte jobban bejut a bőrödbe de ha kicsit végig gondoljátok nektek is logikus. Nem kell minden után tonikozni, mert azt azért mondják, hogy használjátok, hogy a bőr savköpenyét visszaállítsátok de ez a kezelés végére visszaáll a pakolás során valamint a krémezéssel is főleg ha Ilcsit használtok.
456. kozmetikusrita (válaszként erre: 452. - Peekabooo)
2010. szept. 23. 16:32
Attól függ milyen a bőrtípusod. Ha sok comedó, akné van a bőrödön akkor a GEPA-t használd, viszont ha érzékeny de mellette problémás, de nincs annyi tisztitanivaló akkor a ROZI-t. Minden mosakodás után használhatjátok, elég két pumpálás belőle, ha használsz krémet a liposzóma után használd.
455. kozmetikusrita (válaszként erre: 453. - Nimrod08)
2010. szept. 23. 16:29

A peelinget a bőrtipusodnak megfelelően válaszd ki. Amit olvastam, hogy csipke habkrémet, rozit és kénes gélt használsz nem ajánlom a rolling radírt, mert azt inkább normál, zsír és vízhiányos bőrre ajánlom. A pillanat peeling akkor célszerű ha vannak pigmentfoltjaid, ebben az esetben ha a foltokat akarod haválnyítani csak a foltos részeken használd különben nem látszik, hogy halványulnának. A spenótos zsurlós radír nagyon szépen feltölti a bőrt a magas szilícium tartalma miatt. Ha a csipkés termékeket használod, ebből levonva a következtetést, hogy problémás a bőröd akkor érdemes lenne a csipkés radirt használni. A legtöbbször elkövetett hiba lányok az, hogy nem az illat után válasszatok kozmetikumot hanem ami a bőrötökre jó hatással van!!! A kökény család nagyon kellemes a bőrnek, de akkor használd ha már idősödő a bőröd valamint problémás is egyben. A radírozást ne vigyétek túlzásba, heti egyszer használjátok csak, mert megvastagszik a bőrötök. Remélem segíthettem!

Szép napot!

2010. szept. 21. 22:16
fűzfa akart lenni, nem fűzfű :D
2010. szept. 21. 22:16

Hát ezt neked kell tapasztalni. Az egy dolog, hogy mit ír le. Nekem most legjobban az vált be, hogy a csipkebogyó habkrémbe kevertem rozit és kénes gélt. Nagyon jó. Nem zsírosít ki. Mikor külön kentem fel, általában fénylett az arcom. De most nagyon jó. És kell a krém az arcnak, főleg, hogy jön a hidegebb idő. Kell egy testesebb valami a géleknél. De te keverhetsz a krémbe rozit és gepát is. Próbáld ki. És próbáld ki a kámoros szappant. Nekem jobban bevált, mint a fekete. Nem olyan erős, nem olyan intenzív, kíméletesebben tisztít és nem szárít. Nagyon jó.

Valaki próbálta már a pillanat peelinget fűzfűval? Vagy a spenótos zsurlós radírt, vagy a rolling radírt? Most akarok valamelyiket a kénes radír helyett. Csipkebogyós radírt is használtam anno, de nem szerettem. Kiváncsi vagyok a véleményekre melyik a jó nektek.

Meg érdekelnek a kökényes termékekkel kapcsolatos tapasztalatok. Habkrém, tonik.

2010. szept. 21. 18:21

áá, értem :)

Nah és melyik a jobb gél: GEPA vagy ROZI?

2010. szept. 21. 18:12
Nem.Ezt sehonnan nem lehet letölteni.Ezt anya kapja ugye, mert kozmetikus. Kap ilyen írásokat, katalógusokat, amikben sokminden le van írva a kezelésekről. És van egy amiben minden termékhez ír hosszan. Ez ilyen formában a neten nincs fennt. Az is benne van, hogy kell kezelni bőrtípus szerint a bőröd.
2010. szept. 21. 09:45
Nekem van ilcsis kiskönyvem, amiben ilcsi leír minden kezelést, hogy mit, hogy kell.
2010. szept. 21. 09:44
Tonikkal semmiképp sem kezd! Az nem helyes a napi bőrápolásban, ugyanis szappanos tisztítás után kell a tonik. De te tudod!
448. Veronika27 (válaszként erre: 445. - Nimrod08)
2010. szept. 21. 09:25
Bocsánat, hogy beleszólok, de szerintem a tisztítás után következik a radírozás és aztán a tonizálás, ami visszaállítja a bőr pH-ját a megfelelő szintre, én legalábbis így tanultam!
2010. szept. 20. 21:30

Hát, megmondom őszintén, azért használom először a tonikot, mert annyira büdös a kénes tonik, hogy azt le kell mosnom,

- reggel, ha megyek dolgozni, az nem maradhat rajtam, vagy

- ha este mosom le vele az arcom, és úgy bebújok a barátom mellé, az sem annyira nyerőő :)

Szegénynek pont tegnap mostam le vele az arcát, ő öklendezett, de mondtam, h higyje csak el, hogy hatásos :)

Egyébként, nekem lehet, hoyg ezért nem zsírosodik akkor vissza a bőröm, mert a szappant uténa használom (?)

És igen, kénes tonik akart lenni a gél :)

Én szeretem amúgy a kénes tonikot, csak a szaga.... úgyh most muszáj leszek venni egy másik tonikot is, ami nem ennyire büdi...

Meg tervezem végre az AHA-s hámlasztót is beszerezni.

Akkor a pattanásosabb bőrre még mi a jó? :)

2010. szept. 20. 13:28
a tisztítást arctejre vagy szappanra értem. bocsi h ennyit írok, csak mindig eszembe jut valami utána. :D
2010. szept. 20. 13:27
Mindig ilyen legyen a sorrend: tisztítás, tonizálás, radírozás, keringésfokozás (esemény előtti), összehúzó, nyugtató pakolás, tápláló pakolás, krémezés
2010. szept. 20. 13:24
ha nap közben rakod fel ezeket és nem este, akkor este se mosdj már szappannal, majd csak másnap. Hagyd a bőröd ilyenkor. Este csak vízzel mosakodj meg. Pakolások után nem kell csinálnod az ég világon már semmit.
2010. szept. 20. 13:22

A heti 1 napos se teljesen jó. Ott jó ha tonikkal áttörtlöd az arcod és utána esemény előtti meg a maszk. De h ez után radír???? Nagyon nem jó. Masz után nem rakunk radírt, mert a maszk az ápol, összehúz, táplál. Utána már nem radírozzuk le a felső réteget. A legrosszabb pedig az, hogy a pakolások után még fekete szappant használsz!!!! Nagyon rossz!

Helyes így lenne:

1.radír

2. esemény előtti (keringésfokozó kell h legyen az első pakolás mindig!)

3. összehúzó, nyugtató pakolás (pl az ichtiolos, gyógyfüves)

nem kell kénes maszk és aztán ichtiolos is, mert mind2 összehúzó. nincs értelme. Ha még egy pakolást akarsz felrakni, az tápláló legyen. Pl. paradiC-vit pakolás, de nem fontos. Elég az Ichtiolos.

4. lemosod a pakolást csak sima vízzel!!! ne szappannal (nem kell leoldani a szarut és szárítani. a pakolással megadtad a bőrödnek a "köpenyt", nem szabad leoldani.)

5.és végül a bőröd állapotától függően gél vagy krém. de ez nem fontos, ha zsíros a bőröd.

2010. szept. 20. 13:11
Aki nem használ szappant az arctejet használ, de az sem a tonikkal kezdi. Mindeképp a tonik a második.
2010. szept. 20. 13:10

A napi tisztításnál miért kénes géllel kezded? Vagy tonik akart lenni amit írni akartál? :O:O Az se jó. Tonikkal nem jó kezdeni!!! Úgy a helyes, h

1. Szappan (tisztít, szarut old)

2. Tonik (visszaállítja a szappan lúgos hatása után a bőrt! nagyon fontos h szappan után tonikozz!)

3. gél és krém vagy csak gél, ahogy te szoktad.

De sztem most, h hidegebb van, célszerű krémet is használni. Egyébként úgy szoktam mostanába, hogy kis tégelybe rakok csipkebogyó habkrémet és nyomok bele rozit és kénes gélt, összekeverem és ez a krémem. Nagyon jó.

2010. szept. 20. 12:49

szerintetek a pattanásos és egyenletlen bőrre még mit lehet használni a gepa, fekete szappan, kénes termékek és az almás-citromos termékeken kívül?

Illetve a másik kérdésem, leírnátok nekem légyszi, hogy milyen sorrandben használjam? :)

Most így használom:

1. kénes tonikkal lemosom az arcom

2. esemény utáni pakolás

3. kénes maszk

3. kénes radír

4. ichtiolos gyógyfüves pakolás

5. fekete szappan

5. kénes gél vagy gepa, mikor hogy

persze ez csaka heti nagy tisztításom... amőgy napi kétszer szoktam így

1. kénes gél

2. fekete szappan

3. kénes gép vagy gepa (de ezt csak napi egyszer szoktam)

előre is köszönöm :)

439. Veronika27 (válaszként erre: 438. - Nimrod08)
2010. szept. 20. 12:32
Nem Ilcsis maga a termék, elküldöm a leírását priviben, ha megtalálom! Anyukád be tudja szerezni.
2010. szept. 20. 10:23
Mindennapi gélre gondolsz? Vagy nem ilcsis termékre gondolsz? Amúgy sztem nem ciki lefedni a pattanásokat, inkább mint hogy az látszon, nem? Persze ha nem lenne semmi pattanásom, nem érdekelne, és biztos nem kennék magamra alapozót, az gáz, de így elő szokott fordulni.
437. Veronika27 (válaszként erre: 436. - Nimrod08)
2010. szept. 19. 20:46
Létezik egy alapozó, ami direkt tisztítás után van, a hatóanyagai miatt segíti a gyógyulást, bár gondolom fiú létedre nem szívesen használnád:)
2010. szept. 19. 13:47
Csak azt utálom, h mikor ki vagyok nyomkodva, nekem mindig 1 hét mire teljesen elmúlik a helye, a varrasodás. Olyankor utálok kimenni az utcára is. Mert még lefedni sem lehet ezeket. Most is épp ez van. Most ichtiolos masz van csak itthon, a pakolás épp nincs, de állítólag az nagyon jó. Próbáltátok már?
2010. szept. 18. 20:12

Sziasztok! Nimrod, valóban jól gondolkodtál, a túlzott bőrápolás sem jó dolog! Minél gyakrabban tisztítod a bőröd, annál több faggyút termel... Ne vidd túlzásba, anyukád szerintem segíteni fog ebben! Ha anyukád kozmetikus, akkor gondolom van neki viója. Ha van, akkor azt lehet használni pórusösszehúzásra, fertőtlenítésre, faggyúműködés szabályozására.

Sajnos termékileg nem tudok segíteni, nekem tényleg csak 1-2 dolog van Ilcsitől, az összehúzó pakolása az nagyon jó! Ha anyukádnak van, azt is használhatod néha-néha!

2010. szept. 18. 14:51
milyen szerencsés vagy, hogy anyud kozmetikus :)
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook