Ilcsi kozmetikumok - tapasztalatok (beszélgetés)
hát ahhoz képest, hogy azt hittem, ki sem fogom tudni fésülni, végülis nem "annyira" kócos, de nem is fénylik, és nem is érzem tisztának :)
veszek ma hazafele a dmben olyan sampont, mint amit Nimrod ajánlott, aztán meglátjuk.
nemmintha otthon nem lenne elég samponom :D amikor a syoss jött be, akkor kaptam családtagoktól vagy 3 szériát (sampon + balzsam) aztán az már nem volt annyira jó a hajamra, akkor elkezdtem használni a herbal essences sampont, na az sem annyira jó már, a fructis egyenesen repült a kukába, még ami régebben bejött, az vmian asian schwarzkopf volt... talán...
..meg ami tetszett mostanság a hajamnak az a dove volt...
de fekete szappan többet nem mosom meg :)
almaecettel is leöblítettem, sőt, utána még kénes tonikkal is masszíroztam.
Minden úgy csináltam, ahogy le volt írva...
Tegnap kipróbáltam zsíros hajra azt az ilcsi kezelést fekete szappan... hát vmi katasztrófa mára a hajam :)
Többet azt nem próbálom ki...
Ismerem az Ernő László cuccokat. Nem győzött meg. A tanácsait kicsit túlzásnak tartom...vagy csak ilyen jó reklámduma. 30x öblítsük le az arcunkat....stb...Kicsit sok. :D Ráadásul tényleg vannak benne káros anyagok.
Egyébként most jó az arcom az ilcsitől teljes mértékben, de nagyon szemezek a Hauschkával. Csak nem tudom hatásos e. De ezt máshogy nem tudhatom meg, csak ha kipróbálom. De olyan hülye vagyok, mert bűntudatom lenne, ha elhagynám az ilcsit. Valahogy nagyon bírom Ilcsi nénit és mindig kivédem ha valaki rosszat mond a termékeire. :D És valahol azt olvastam, hogy nem jobb mint az ilcsi, vagyis nem vettek észre jobb hatást mikot használták. Csak én mindig szeretem az új dolgokat kipróbálni...de közbe ragaszkodnék is az ilcsihez :D
Igen, az meg fura, h jobban érdekel, mint Anyát, de ez van. :D Ő azt mondta nem szereti az ilcsit, mert túl problémás használni. Főleg a pakolásokat, radírokat. Nem nagyon szeret vele dolgozni. De ő is olyan, hogyha az ilcsi egy külföldi termék lenne luxuscsomagolással, akkor azt használná..:D
Nézd meg a László Ernő kozmetikumokat (keress rá). Na, azok aztán igazán drágák! És van bennük gáz anyag is. Némelyikben pedig szintén van sok jó hatóanyag, de találtam olyat is, amiben nincs. És majdnem 30ezer forint...
Fura, hogy jobban érdekel téged ez a téma, mint anyukádat. :-) De tök jó! Talán tényleg ezzel kéne foglalkoznod.
Szerintem nem lenne benne semmi kivetnivaló. :-)
Amúgy Kaviczky Ági pl. biokémikus, a szegedi és a debreceni orvostudományi egyetem laboraiban készülnek a krémei.
Szólj, ha kifejlesztetted a saját termékskáládat! Leteszteljük! :-)
További ajánlott fórumok:
- Ilcsi néni kozmetikumai? Ki mit gondol ezekről a termékekről?
- Kinek milyen természetes kozmetikum vált be? Pl. Ilcsi...stb.
- Hol, melyik kozmetikusnál lehet venni Ilcsis termékeket Győrben?
- Ilcsi kozmetikumot hol tudok Debrecenben beszerezni?
- Ilcsi kozmetikum vélemény?
- Ilcsi termékekkel dolgozó kozmetikust keresek