Ilcsi kozmetikumok - tapasztalatok (beszélgetés)
Én is narancsbőrre használtam a múlt nyáron az Ilcsis paprikás testápolót és jobb volt mint sok agyonreklámozott patikában kapható vacak, amit -négyszer annyiért vettem.
Nagyon sokat segített a problémámon, látványos tényleg az eredmény, ha nem hagytam volna abba, akkor már nem lenne gondom, de lusta voltam kenni magam :((
Ha eredményt szeretnétek, akkor használni kell!
Szia!
Én használtam, nagyon jó volt vele köpölyözni, csak úgy vitte le rólam a narancsbőrt és a párnákat!
Kevertem hozzá oliva olajat és nagyon jó volt.
Magában nem tudom, hogy milyen, úgy nem használtam, ezt is csak azért, mert a vákumos masszázson ezt így ajánlotta a masszőr.
Sziasztok!
Használta már vki ezt a Vérpezsdítő testápolót?
Én vettem egyet, de kb. eddig egyszer vagy kétszer ha használtam, úgyhogy még nem tudok véleményt mondani! De ha valaki tud, örülnék ha megosztaná velem!
Köszi.
Mit jelent az hogy nem otthonra való?
Kárt tehet a bőrben????
Szia! Az aloe maszk gyulladt, érzékeny ,vízhiányos bőrre is feltehető.Igen, a Te bőrödnek jót tenne.
A mágneses maszkot kozmetikai kezelés során tesszük fel.Elektromos kezelés után , vérbőségfokozó tetejére, rá egy gézlap, majd 20-30 perc és lehúzható. Minden bőr szereti. Nem otthonra való!!!
Az aloe maszk milyen bőrre való?
Nekem kicsit száraz a bőröm a sok szolitól :(
Jó lenne nekem ez a maszk?
A Mágneses maszkot ismeri valaki?
Fura neve van, nem tudom, hogy milyen lehet. :)
Szia!
Miért adod el? nem vált be?
Szolihoz is használható ez?
Sziasztok!
Van egy eladó Ilcsi paradicsomos napozóm, 22-es, 4900 Ft :-)
A gyógyszertári mosakodókrémek tiszta kőolajból vannak. Amelyek hatása pillanatnyilag jónak tűnik, mert nem engedi kiszáradni a bőrt, azzal, hogy elzárja a pórusokat. Hosszú távon nagyon káros, mert a mérgeket és az anyagcsere termékeket sem engedi engedi távozni. Nem akarok okoskodni, csak most nagyon benne vagyok én is a tiszta-nem tiszta termékek tanulmányozásában.
Ha már Ilcsi, és kis pöttyök, akkor miért nem próbálod ki a Rozi liposzómás gélt a csipkebogyó habkrémmel és a fekete szappannal együtt? Pórusösszehúzó, nyugtató, allergiacsökkentő hatásuk van. Nekem van mind3 és nagyon jó!
Köszi a választ.
De már kb egy éve használom ezeket a termékeket, eddig nemnagyon volt ilyen panaszom.
Úgyhogy nemértem, csak erre az új citromos krémre tudom fogni a dologot.
Most valahogy az egész bőröm szar, nem használ a feket szappan sem.
Úgyhogy kipróbálok valami gyógyszertári mosakodókrémet, háthaa.
Anita
Sziasztok!
Ha valaki volt allergiás ilcsi krémre, milyen tünetei vannak/voltak? Már jóideje, használom, de mostanság, pár hete ilyen piros pöttyök vannak az arcomon, nem igazán pattanás, inkább csak pötty.
Most újabban ezt a citromos krémet használom, meg a kökényest.
Ötlet?
Anita
Szia!
Interneten keresztül szerintem sehonnan:( Csak kozmetikus útján-mondjuk ha van kozmetikusod aki Ilcsi termékeket használ és van internet elérhetősége.
Honnan tudnák Ilcsi kozmetikumokat rendelni az interneten keresztül??
Ha valamit tudtok íhattok nekem levélben is!!
Nagyon köszönöm
=)
Sziasztok
Eddig fekete szappant használtam csak, de szeretnék mást is. Hol tudnám beszerezni nagyobb kiszerelésbe a termékeket?(nem 30 ml be?) Ha jol tudom csak kozmetikus kártyával lehet venni.
Fekete szappan
Csipke kukoricás radír
Csipke tonik
Ichtiolos gyógyfüves pakolás
Ichtiolos gyógyfüves maszk
Almás citromos habkrém, Kökény habkrém vagy Csipkebogyó habkrém
Csipke zselé vagy Kökény zselé
Nézd meg az Ilcsi.com oldalt, rengeteg dolog van fönn :)
:)
Esetleg használj hozzá radírt is, mert jobban tud érvényesülni a tiszta bőrön a zselé és a krém is.
Szia Husika:)
Igen épp most rohantam el naptejért...nekem is van zselém is meg habkrém a kövirózsából-a habkrémet jobban szeretem.A zseléről a férjemnek az volt a véleménye,hogy talán Fiona használ ilyet:):)
Köszi akkor türelmesen várok...:)
:))) Még várj egy kicsit, azért olyan gyorsan nem fog hatni, mint a hipó :D
Az unokatestvéremnek pár hét alatt hozott eredményt a halványító kezelés, de ő azt hiszem, hogy kövi zselét használt és habkrémet+ nappalra nagyon fontos a fényvédő!!!!!! Anélkül adsz a sz..-nak egy pofont! :)
Sziasztok!
Lányok kb mennyi idő után kezdenek halványulni a májfoltok?? A tormás gélt és a kövirózsa habkrémet használom.Még csak 4 napja-tudom türelmetlen vagyok:-)de mikorra várható látható eredmény???
szia!
Köszi a hasznos információt!:)
Sziasztok!
Az almás citromos habkrém aknés ,gyulladt pattanásos bőrre nagyon jó,van már tonik is belőle ,szintén erre a bőrre!
További ajánlott fórumok:
- Ilcsi néni kozmetikumai? Ki mit gondol ezekről a termékekről?
- Kinek milyen természetes kozmetikum vált be? Pl. Ilcsi...stb.
- Hol, melyik kozmetikusnál lehet venni Ilcsis termékeket Győrben?
- Ilcsi kozmetikumot hol tudok Debrecenben beszerezni?
- Ilcsi kozmetikum vélemény?
- Ilcsi termékekkel dolgozó kozmetikust keresek