Ilcsi kozmetikumok - tapasztalatok (beszélgetés)
ParadiC-vit pakolás nagyon jó az esemény előttit rásímítva. Én úgy szoktam.
Hát én visszatértem a kámforos szappanra és teljesen jó :) Nem a mélytisztító miatt éreztem javulást, mint kiderült, mert a szappant megint használom egy hete és ugyanolyan jó a bőröm. :) Úgyh simán mehet a szappan, a mélytisztító drága, de nem mondanám, h jobb.
egyébként ajánljatok már egy arcpakolást, ami tényleg jó :) az esemény előtti vagy paradicsomos?hm?
tonikozok mindig szappan után :) végülis nekem vegyes a bőröm.a t-vonalban zsíros, máshol meg szárad.de majd akkor veszek csipke krémet.é akkor abba keverek kénes gélt és rozit :)ugye ha hűtőbe teszem, eláll?
ja és még azt kérdezném, hogy akkor szted melyik jobb, a Dr.Haushka mélytisztító? vagy kámforos szappan?
kénes gélt a pattanásosok is utálják, de rozi az oké.
Ezt hogy érted? akkor kénest ne? bocsi..reggel van:D
Sztem az ahás kezeléssel csínján kell bánni, mert aki pl szappannal mosakodik minden nap, annak nincs felvastagodva úgy a szarurétege, mint annak aki nem. Így nem feltétlen kell agyonra koptatni a bőrt. De ez csak az én véleményem. Sztem szappant se kellene túlzásba vinni. Elég reggel. Este arctej is elég.
A gepát meg nem tudom miért utálnák a pattanások, ugyanis az pont arra jó. Én mikor használtam, visszahúzta őket.
Ki adta neked a zöld szappant amúgy? Ha nem száraz a bőröd akkor ne azt használd. Nekem a kámforos nagyon bejön, mert nem szárít, de nem is zsírosít. A fekete szappan engem túlszárított. A kámforos azért is a legjobb, mert megőrízte a régi receptúrát, a másik kettőhöz már adtak nem túl jó összetevőket is (propilénglikol pl). Sztem próbáld ki a tanácsom, nem bánod meg sztem! De rendeltetésszerűen használd. Szappan után mindenképp tonikozz, h állítsd vissza a ph-t!!!!
Kénes gél és ROZI a krémbe keverve. De sokkal jobb a csipkeboygó krém mint az almás citromos. A szappan meg nem jó ha zöld, mert az száraz bőrre van. Az engem is zsírosít. Azt ajánlom neked, h reggel kámforos szappannal mosakodj, este pedig csak citromos arctejet használj. Szappan után mindig tonikozz és aztán krém, amibe belekevered a rozit és kénest. 3 dkg-osba a 3 pumpa nagyon kevés sztem. Ilcsi néni könyvébe azt olvastam, h 1 dkg-osba mehet 5 pumpa, 3 dkg-osba 10 is mehet. 5 rozi, 5 kénes mondjuk. Nekem is így van és nagyon beválik.
bocsi, nem génes gélt utálják, hanem a gepát. Na ma már nem írok többet ... nem megy ez ma :)
(Kénes gél nekünk nagyon bejött)
2-3 grammba 3 pumpát kb. ahas kezelést csinálhatod már, az segít. kénes gélt a pattanásosok is utálják, de rozi az oké.
hm nem tudooom:( most kaptam pár napja csipke tonikot, citromos almás arckrémet és zöldszappant, de nem tudoom:( zsírosodik a bőröm :( utálom nagyon.valaki ajánlotta nekem a ROZIt és a kénes gélt.azt ha belekeverem a krémembe, nem fogok zsírosodni vajon? meg mennyit keverjek??
bocsi, az a beszerzési ár 2 800 az eladási ár
Sziasztok!
A Bőrerő szérum mennyibe kerül?
Én is fogok venni fürdéshez zöldet. És visszatérek a szappanhoz arcra is, mert nincs most pénzem a hauschkára. :) De csak reggelente fogom használni, este citromos arctej. Nagyon szeretem az illatát. Most megint rá vagyok nagyon állva az ilcsire. Annyit olvasok ilcsi néni szakirodalmából, írásaiból, h teljesen lenyűgöz a tudása és az, h mindent ennyire körüljárt. Sztem felesleges 20-30 ezer forintos kenécket venni, mert semmivel többet nem tudnak. Ráadásul az összes szintetikus krémben igaz, h vannak növényi hatóanyagok is, de csak egy részük az. A többi kőolajszármazék, tartósító meg színezék. A natúrcuccok meg szinte csak hatóanyagokból állnak és ha van is bennük adalékanyag, az is a természetes változatban, vagy kíméletesebben. Meg pl az ilcsi külföldön elég drága. Néztem, h a habkrémek 14-15 ezer forintosak....Úgyhogy nálunk ugyanez a helyzet. Minden külföldi termék a behozatal miatt drága és erre rájön a reklám, a csomagolásdizájn stb. Na most itthon az ilcsinél se reklám, se behozatali díj. A tervért se sokat fizetnek, mert kozmetikusoknak gyártják a krémeket, így nem dizájnolják agyonra. Úgyhogy ha jól belegondolunk, a boltok polcain lévő méregdrága, gyönyörű csomagolású, reklámozott krémek semmivel sem tudnak többet, mint az ilcsi. Mert itt szinte csak a krémet fizeted meg, a többinél pedig a reklámot és a dizájnt is. Sokan lenézik az ilcsit, mert nem tűnik jónak, mármint így ránézésre. :D Legalábbis a legtöbb ember a hatékonyat általában a széppel egyezteti. Pedig ez nem feltétlen így van.
hát én gyorsan lecsekkoltam az összes ilcsis tégelyemet, ami van itthon, azon egyiken sincs rajta. beszerzek egy bőrerő szérumot, majd megnézem, arra rá van-e írva, mert a honlapon tényleg ott van.
Szivesen:)
Nem tudom, a tégelyre rá van-e írva - az M.o-on van én meg külföldön.
Az Ilcsi honlapján rajta van.
és ez az ilcsiken rajta van? mert amit én használo, azon egyiken sincs.
Az ultrahanggal vizes illetve zsíros hatóanyagokat egyaránt be lehet juttatni, ám nem minden termék jó rá, csak amire rá is van írva, hogy U.h-hoz, gépes kezelésekhez ajánlják.
Köszi! akkor azt kipróbálom! általánosságban a szérumokat és zseléket lehet?
kaptam ugyanis ajéndékba egy ultrahangot. először nagyon megörültem neki, majd rájöttem, hogy nem tudom, mit is lehet vele, vagy mit nem :-)
Pl a Bőrerő szérumot. Én használom is u.h-hoz, nagyon jó!
szó volt már az ultrahangról és az ilcsikről de végül nem találtam meg, hogy melyik ilcsi temrékeket lehet ultrahangozni. tud valaki segíteni?
na barbi, bevált a zöld szappan?
Jah, egyébként 3800 Ft. De én először csak próbakiszerelést vettem, ami 780 Ft.
nem. bioboltokban is lehet venni. de a hauschka oldalán le van írva pontosan hol lehet venni, melyik gyógyszertárakban és boltokban. egyébként pontosan mélytisztító krém a neve.
További ajánlott fórumok: