Ilcsi kozmetikumok - tapasztalatok (beszélgetés)
Túl zsíros. Arcra inkább paradicsomos napozó , de abból is a gél.
a piros-barna menyecske szolár krémet miért nem lehet arcra, csak testre?:O
sziasztok!
tud vki vmit az aharól? most állok egy kúra előtt. milyen hatást várhatok el? még nem volt nekem ilyen. jóéjt
lehet h mégse a bolit krém a jó, mert tegnap a kénes radírral kezeltem magam, és nem zsírosodtam.mea már viszont kis mértékben igen. lehet kénes krém kellene vagy az a gél.
De ezekkel vigyázz, mert a legtöbb zsíros bőrre való bolti cucc, az szárító és egy ideig jó, de később ellenkező hatást is válthatnak ki, így mégjobban serkentve a faggyútermelődést.
én kámforosat használok.utána tonik. és most egy bolti mitesszeres zsíros bőrre valót, és nem zsírosodok ki, csak picit.de az elhanyagolható.
Akkor nem tudom. Most megint nem használok szappant és nem zsírosodok annyira.
nagyon keveset használok.nem attól van. lehet akkor veszek csipkét.ezt pegid elhasználom testre.
Mennyit kensz? Az ilcsi kizsírosít, hogyha sokat használsz. Egy nagyon kevés, kevesebb, mint egy borsónyi mennyiséget kell használni. De sztem a csipkebogyó habkrém a legjobb, ezt mindig elmondom. A kénes krém is jó.
sszerintetek nekem beválna a kénes krém?? mivel a kénes bőrradír után nem zsírosodik annyir a abőröm.
most almés citromos van...hát nem válik be:S jóval zsírosabb a bőröm, mint a bolti vackoktól:S
Ma vettem egy ilcsi kámforos szappant, mert a fekete szappan nekem is száritotta a bőröm, már nagyon kiváncsi vagyok mit szól majd hozzá a bőröm
Ezért kellene kozmetikustól venni, kimérve.
Az AHA-st nem akar valaki felezni?? mert nem tudom hogy nekem mennyire jönne be, és elsőre elég sok...
Uu bocs, bőrradír, azt hittem pakolás az is:)
Szerintem rakj alá gézt (gyógyszertárban lehet venni), úgy könnyebben lejön. Én is így csinálom a 7 gyógyfüves pakolásnál.
A masszírozást úgy értem, h kicsit hagyok fennt a radírból a ledörzsöléskor és vízzel elkezdem masszírozni.
Pedig le lehet dörzsölni. Csinálsz egy grimaszt, h leváljon az arcodról és próbálod a széleinél megnyitni és lebírod dörzsölni. Ha nem, le is húzhatod. De én a végén kicsit át szoktam vele masszírozni az arcom vízzel. Mert puha lesz tőle.
a kénes bőrradírt hogy szoktátok leradírozni?? mert én felkenem megszárad, majd mint egy maszk, váli le az arcomról és nem igazán tudom ledörzsölni:S
Nincsenek ráncaim. Azért használom, mert így a hatóanyagok könnyebben, jobban jutnak be. Nagyon régen egy szolizástól barna foltjaim lettek, amire semmi sem használt, ez viszont úgy eltüntette, mintha sose lett volna.
Bassssszus :(((. Épp most készültem ismét bevásárolni.
Én úgy tudom, h nyugodtan mehetsz szoliba, ha bekened az arcod paradicsomos napozó géllel. Úgy simán mehet.
A görögszénásnál véletlen a gélre gondoltam, mert olyan is van...de a krém biztos jó.
és egyébként ha Aha-t használok, mennyi ideig nem lehet vele napra, szoliba menni? mert szilveszter előtt el szeretnék menni párszor, hogy mégiscsak legyen színem.
meg egyébként ez az AHa-s mit is tesz a bőrömmel? eltünteti a hegeket? mert nekem van, miután abbahagytam a fog.gátlót, rettenetes volt :S és már nem annyira piros a pattanások helyei, de mivel nagyon fehér bőrű vagyok, így látszik.
segítene nekem?
Bár tapasztalatot nem tudok mondani :D Csak hallásból tudom, h sokan szeretik a csengőlinkát, anyánál a kozmetikában is sok a pozitív visszajelzés. Állítólag az aha-s naspolya krém még jobb. Szemránckrémként is használható. Nagyon jó bőrmegújító és a ráncok ellen állítólag az AHA savak a legjobbak.
Fekete szappant én sem szerettem, nekem is túlszárította a bőröm. De egyébként gond nem lenne ha utána rendesen tonikoznál és krémeznél, akkor nem lenne kiszáradva. De én ezért cseréltem le a kámforos szappanra. Abszolut nem szárít, nagyon jó. Csengőlinkás meg jobb, mint a görögszénás sztem, mert azt hallottam, h a görögszénás nem szívódik fel rendesen, ott marad egy réteg a szemed alatt. De ez nem biztos, h mindenkinél így van.
Csengőlinkás szemránckrém vs. Görögszénás szemránckrém?
sziasztok! egy tapasztalatot szeretnék megosztani, pár hete használom az ilcsi feketeszappant: az van rá írva, hogy hámoldó, de én úgy érzem, hogy csak kiszárítja a bőrt és nem oldja a hámot, szóval el fogok tőle búcsúzni :) nem tudom ,hogy ti, hogy vagytok vele, nekem ez a tapasztalatom :)
De azt elárulom neked, h sosem lesz normál a t-vonalad, ugyanis neked ott zsírosabb. Nem lesz szárazabb, mert olyan a bőröd. Ne várd azt, h 2-3 óra múlva hozzányúlsz és tök száraz. Csak segít kordában tartani a dolgokat, pl nekem régebben durván zsírosodott, de mostanra teljesen jó. Még mindig zsírosabb t-vonalban, de korántsem annyira mint anno. És ne várd, h 1-2 hét alatt rendbehozzon egy termék. Hosszab távon kell használni....másrészről pedig belülről is "táplálni" kell a bőrt. Ha sok cukros dolgot és zsíros, olajos kajákat eszel, akkor ronthat a helyzeten. Nem azt mondtam, h konkrétan csak az okozza a bőrproblémákat, de befolyásolja. A legfontosabb a sok folyadék és sok gyümölcs, zöldség. Ezek ha megvannak, akkor gond nincs.
Ha lemostad, akkor nem kéne zsírosnak érezned. Nekem teljesen jó és a krémmel a legtöbben azt a hibát követik el, h sokat kennek fel. Ilcsiből kb egy fél borsónyi kell, különben kizsírosít, mert ami kell bennt marad, ami nem kell, azt kiadja a bőröd.
hát tettem a habkrémembe 35 pumpányit.hátnem tudom.a t-vonalon ugyanúgy zsírosodik:(
ja és amúgy az arctej...áttöröltem rendesen, de utána nem éreztem olyan zsírmentesnek? vagy rosszul csináltam?
További ajánlott fórumok: