Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ilcsi kozmetikumok - tapasztalatok fórum

Ilcsi kozmetikumok - tapasztalatok (beszélgetés)

❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
2010. dec. 12. 19:17
Túl zsíros. Arcra inkább paradicsomos napozó , de abból is a gél.
2010. dec. 12. 14:20
a piros-barna menyecske szolár krémet miért nem lehet arcra, csak testre?:O
2010. dec. 11. 23:37

sziasztok!

tud vki vmit az aharól? most állok egy kúra előtt. milyen hatást várhatok el? még nem volt nekem ilyen. jóéjt

2010. dec. 5. 20:32
lehet h mégse a bolit krém a jó, mert tegnap a kénes radírral kezeltem magam, és nem zsírosodtam.mea már viszont kis mértékben igen. lehet kénes krém kellene vagy az a gél.
2010. dec. 5. 12:26
De ezekkel vigyázz, mert a legtöbb zsíros bőrre való bolti cucc, az szárító és egy ideig jó, de később ellenkező hatást is válthatnak ki, így mégjobban serkentve a faggyútermelődést.
2010. dec. 5. 10:01
én kámforosat használok.utána tonik. és most egy bolti mitesszeres zsíros bőrre valót, és nem zsírosodok ki, csak picit.de az elhanyagolható.
2010. dec. 4. 13:09
Akkor nem tudom. Most megint nem használok szappant és nem zsírosodok annyira.
2010. dec. 4. 10:26
nagyon keveset használok.nem attól van. lehet akkor veszek csipkét.ezt pegid elhasználom testre.
2010. dec. 3. 09:49
Mennyit kensz? Az ilcsi kizsírosít, hogyha sokat használsz. Egy nagyon kevés, kevesebb, mint egy borsónyi mennyiséget kell használni. De sztem a csipkebogyó habkrém a legjobb, ezt mindig elmondom. A kénes krém is jó.
2010. dec. 2. 18:47

sszerintetek nekem beválna a kénes krém?? mivel a kénes bőrradír után nem zsírosodik annyir a abőröm.

most almés citromos van...hát nem válik be:S jóval zsírosabb a bőröm, mint a bolti vackoktól:S

2010. dec. 2. 18:44
Ma vettem egy ilcsi kámforos szappant, mert a fekete szappan nekem is száritotta a bőröm, már nagyon kiváncsi vagyok mit szól majd hozzá a bőröm
2010. nov. 24. 22:22
Ezért kellene kozmetikustól venni, kimérve.
2010. nov. 24. 12:23
Az AHA-st nem akar valaki felezni?? mert nem tudom hogy nekem mennyire jönne be, és elsőre elég sok...
720. Veronika27 (válaszként erre: 719. - Veronika27)
2010. nov. 19. 11:51
Uu bocs, bőrradír, azt hittem pakolás az is:)
719. Veronika27 (válaszként erre: 716. - Bbarbi890430)
2010. nov. 19. 11:50
Szerintem rakj alá gézt (gyógyszertárban lehet venni), úgy könnyebben lejön. Én is így csinálom a 7 gyógyfüves pakolásnál.
2010. nov. 19. 11:46
A masszírozást úgy értem, h kicsit hagyok fennt a radírból a ledörzsöléskor és vízzel elkezdem masszírozni.
2010. nov. 19. 11:45
Pedig le lehet dörzsölni. Csinálsz egy grimaszt, h leváljon az arcodról és próbálod a széleinél megnyitni és lebírod dörzsölni. Ha nem, le is húzhatod. De én a végén kicsit át szoktam vele masszírozni az arcom vízzel. Mert puha lesz tőle.
2010. nov. 19. 11:34
a kénes bőrradírt hogy szoktátok leradírozni?? mert én felkenem megszárad, majd mint egy maszk, váli le az arcomról és nem igazán tudom ledörzsölni:S
715. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 703. - Bbarbi890430)
2010. nov. 18. 11:53
Nincsenek ráncaim. Azért használom, mert így a hatóanyagok könnyebben, jobban jutnak be. Nagyon régen egy szolizástól barna foltjaim lettek, amire semmi sem használt, ez viszont úgy eltüntette, mintha sose lett volna.
714. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 700. - Mancika9201)
2010. nov. 18. 11:52
Bassssszus :(((. Épp most készültem ismét bevásárolni.
2010. nov. 17. 14:05
Én úgy tudom, h nyugodtan mehetsz szoliba, ha bekened az arcod paradicsomos napozó géllel. Úgy simán mehet.
2010. nov. 17. 14:04
A görögszénásnál véletlen a gélre gondoltam, mert olyan is van...de a krém biztos jó.
2010. nov. 17. 12:22

és egyébként ha Aha-t használok, mennyi ideig nem lehet vele napra, szoliba menni? mert szilveszter előtt el szeretnék menni párszor, hogy mégiscsak legyen színem.

meg egyébként ez az AHa-s mit is tesz a bőrömmel? eltünteti a hegeket? mert nekem van, miután abbahagytam a fog.gátlót, rettenetes volt :S és már nem annyira piros a pattanások helyei, de mivel nagyon fehér bőrű vagyok, így látszik.

segítene nekem?

2010. nov. 15. 20:48
Bár tapasztalatot nem tudok mondani :D Csak hallásból tudom, h sokan szeretik a csengőlinkát, anyánál a kozmetikában is sok a pozitív visszajelzés. Állítólag az aha-s naspolya krém még jobb. Szemránckrémként is használható. Nagyon jó bőrmegújító és a ráncok ellen állítólag az AHA savak a legjobbak.
2010. nov. 15. 20:44
Fekete szappant én sem szerettem, nekem is túlszárította a bőröm. De egyébként gond nem lenne ha utána rendesen tonikoznál és krémeznél, akkor nem lenne kiszáradva. De én ezért cseréltem le a kámforos szappanra. Abszolut nem szárít, nagyon jó. Csengőlinkás meg jobb, mint a görögszénás sztem, mert azt hallottam, h a görögszénás nem szívódik fel rendesen, ott marad egy réteg a szemed alatt. De ez nem biztos, h mindenkinél így van.
2010. nov. 15. 14:51
Csengőlinkás szemránckrém vs. Görögszénás szemránckrém?
2010. nov. 15. 14:36
sziasztok! egy tapasztalatot szeretnék megosztani, pár hete használom az ilcsi feketeszappant: az van rá írva, hogy hámoldó, de én úgy érzem, hogy csak kiszárítja a bőrt és nem oldja a hámot, szóval el fogok tőle búcsúzni :) nem tudom ,hogy ti, hogy vagytok vele, nekem ez a tapasztalatom :)
2010. nov. 14. 22:09
De azt elárulom neked, h sosem lesz normál a t-vonalad, ugyanis neked ott zsírosabb. Nem lesz szárazabb, mert olyan a bőröd. Ne várd azt, h 2-3 óra múlva hozzányúlsz és tök száraz. Csak segít kordában tartani a dolgokat, pl nekem régebben durván zsírosodott, de mostanra teljesen jó. Még mindig zsírosabb t-vonalban, de korántsem annyira mint anno. És ne várd, h 1-2 hét alatt rendbehozzon egy termék. Hosszab távon kell használni....másrészről pedig belülről is "táplálni" kell a bőrt. Ha sok cukros dolgot és zsíros, olajos kajákat eszel, akkor ronthat a helyzeten. Nem azt mondtam, h konkrétan csak az okozza a bőrproblémákat, de befolyásolja. A legfontosabb a sok folyadék és sok gyümölcs, zöldség. Ezek ha megvannak, akkor gond nincs.
2010. nov. 14. 22:04
Ha lemostad, akkor nem kéne zsírosnak érezned. Nekem teljesen jó és a krémmel a legtöbben azt a hibát követik el, h sokat kennek fel. Ilcsiből kb egy fél borsónyi kell, különben kizsírosít, mert ami kell bennt marad, ami nem kell, azt kiadja a bőröd.
2010. nov. 14. 15:27

hát tettem a habkrémembe 35 pumpányit.hátnem tudom.a t-vonalon ugyanúgy zsírosodik:(

ja és amúgy az arctej...áttöröltem rendesen, de utána nem éreztem olyan zsírmentesnek? vagy rosszul csináltam?

❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook