Ilcsi kozmetikumok - tapasztalatok (beszélgetés)
és neked mi a tapasztalatod? tisztább bőr, kevesebb ránc??
Hát nem feltétlenül fog hámlani. Ne úgy képzeld el, h szó szerint hámlaszt. Hanem leoldja a felesleges szarut és megújítja a bőrt, de nem olyan durván, mint egy kémiai hatású AHA, ez teljesen növényi és nem olyan intenzív, erős, így nem kell tőle félni. Szép hatása van. Nem fog sztem hámlani a bőröd.
Köszönöm szépen a segítséget, tegnap magamra kentem a pakolást. Borzalmasan csípett, de szépen végig szenvedtem a 30 percet:) Elvileg ettől egy idő után majd hámlani fog a bőröm, ugye?
sziasztok! amit KeA ajánlott nagykert sajnos felszámolták a nyáron, ma voltam ott és nincs már üzlet :( pedig gondoltam jól bevásárolok ilcsiből :)
így hát újra felteszem a kérdést: nem tudtok valami olcsó helyet, ahonnan be lehet szerezni ilcsis cuccokat?
szép hétvégét mindenkinek!
Uhh, hát abba jó sokat, mert a 30ml-sbe kell kb 10 pumpányi. Számold ki, nemtom :D De akkor kend simán csak alá ha neked úgy a jobb. De amúgy ha mondjuk 30 cseppet raknál bele, még mindig tovább tartana, mintha minden nap felkennél 1 pumpányit. Szóval lehet, h soknak tűnik így hallásra a 30-40 pumpányi, de nem sok.
a 125 ml-s habkrémembe mennyi rozit keverjek?
Mondjuk ja. Ezek csak előítéletek.
Egyébként szerintem is érdekes, de csak azért, mert tirka! Nem úgy, mint a férfi fodrász, pedig ha belegondolsz, akkor abban sincs semmi gáz...
Tudom h van férfi kozmetikus....de az kicsit érdekes, h így fejezzem ki magam..:D
Előbb felkened az AHA hámlasztót, aztán a tetejére az esemény előttit - nyomópakolásnak. Amikor megszárad, egyben le tudod húzni, mint egy hártyát.
Én hetente egyszer szoktam este, lefekvés előtt, akkor garantáltan megnyugszik reggelre.
Ha problémás a bőröd, akár kétszer is csinálhatod hetente, de semmiképpen ne szolizz és használj napvédő krémet a kúra alatt. Az Ilcsinek van napozókréme arcra, kicsit büdös, de hasznos :)
Sziasztok! Látom itt nagyon sok tapasztalt Ilcsi-használó van:) Pici segítséget szeretnék kérni. Nem igazán értem, hogy az esemény előttit, és a hámlasztót hogy kell használni. Egymásra kell tenni, vagy egymás után? Milyen időközönként tegyem fel? És mennyi ideig? Köszi előre is!
Férfi kozmetikus is van, tudtad?:)
Áááh...:D Gáz lenne. :D Érdekel az emberek bőre, meg a krémek stb...de csak civilben....max lennék vmi tanácsadó..:D De kozmetikus nem. Akkor már bőrgyógyász....csak hát akkor meg, h pénzem legyen, muszáj lenne felíratnom mindenféle gyógyszert, antibiotikumot, amiket nagyon ellenzek. Vagy kifejlesztenék egy másmilyen rendszert. Na az lehet, h jó lenne. :) Végülis férfi bőrgyógyász is sok van. Én olyan természetbőrgyógyász lennék, mint a természetgyógyász..:)
:))
Pl. aki nem bírja a gőzölést, mert fullad tőle, annak tökéletes az esemény előtti, de érzékeny, rosaceás bőrre nem szabad feltenni.
Nimród, miért nem leszel kozmetikus?:)
Aki nem használt még esemény előttit. Lehet, h megijed majd. Csomó fórumon olvastam, h panaszkodtak, h égett a bőrük és piros lett és annyira rossz érzés volt mikor fennt volt a pakolás és mindenki azt hitte, h allergiás reakció. Pedig korántsem az. Nem tudom, ha a kozmetikus miért nem magyarázza el mikor felrakja?
Az esemény előttiben pirospaparika van, amitől égni fog az arcod (van aki jobban bírja, van aki nem.....én alig érzem, tesóm az kb ugrál, annyira rossz neki) de a pirosság kb 1-2 óráig tart és utána a bőröd olyan lesz, h besz@rsz :D Sima, élettelteli, pirosas az arcod két oldalánál. Egyszóval szép! Nem kell megijedni mikor éget. Ki kell bírni! :) Ha valaki hisztaminérzékeny akkor ne alkalmazza...ha nem tudja, h az és felrakja, és gyomorégést, hányigert érez igyon citromos vizet.
ParadiC-Vit vagy 7 gyógyfüves. Sztem ez a kettő a legjobb, meg kiegészítésként esemény előtti...az mindig jól jön. :)
hmm.nekem ilyen a bőrtípusom, inkább mitesszeres vagyok, mint pattanásos.érzékeny is.és most vacilálok, h milyen pakolást válasszak:S mindegyik olyan jónak hangzik
rendben, megfogadom a tanácsod :) amúgy is akartam azt, mert kozmetikus rakta fel 7gyógyosat és igen jól esett neki :)
Jókat választottál :) De az esemény előtti önmagában nem elég ha hetente egyszer szoktál radírozni és aztán felrakni vmi pakolást. Az esemény előtti néha-néha jó, egy "esemény előtt", vagy egy pakolás tetejére símítva keringésfokozónak (könnyebben bemennek a hatóanyagok). Én a 7 gógyfüves pakolást ajánlanám, ha nem nagyon vagy pattanásos és kissé érzékeny a bőröd, de normál, vagy t-vonalban kicsit zsíros. Ez sztem megfelelő lenne neked. :) De te tudod. :)
sziasztok!
Nimród köszi a válaszodat! örülök, hogy ilyen profi vagy :)
ezeket a termékeket néztem ki magamnak:) :
csipkebogyós tonik
kámforos szappan
csipkebogyós radír
esemény előtti pakolás
rozi liposzómás szérum
karottás testápoló
ha van róla valami véleményetek (melyik ér valamit, melyik nem olyan hatásos) szívesen látom
szép estét mindenkinek!
Jó mindegy, ezt nem tudom elmagyarázni. Nem csak takarékosságból jó. Nekem jobb a bőröm így. Nekem sok volt az ha alákentem. Ennyi a lényeg. De lehet h neked jó lesz amúgy is.
azt értem, h takarékossági szempontból jó.azt nem értettem, h töményen kenve nem hatott. de egyébként nem pont az a liposzómás termékek célja, h jobban felszívódik a hatóanyag? akkor nem értem h neked hogyhogy nem szívódott fel?
Most gondolj bele, h egy 30ml-es krém mondjuk 3 hónapig elég és 3 hónapi adagban benne van a rozi is, belekeverve. De ha te minden nap külön kennéd a rozit is, akkor jóval többet elhasználnál belőle. De te tudod. Nekem sok volt, mikor alákentem. Mert kicsit olyanok a gélek, h nekem olyan érzést kelt, mintha nem szívná be teljesen a bőröm és ha még erre rákenem a krémet, akkor úgy érzem, nem szívódott fel rendesen, ezért éreztem azt h kizsírosított. De belekeverve nem éreztem ezt.
Az arány a különbség. Mivel a krémbe keversz mondjuk 5 pumpányit a roziból, akkor ugyebár nem mindennap kerül egy pumpányi az arcodra. Ha külön alá kened, akkor ugyebár mindig felkensz egy pumpányit rá. És nem kell annyi. Elég ha a krémbe bele van keverve valamennyi.
FIGYELEM!!!!!!
Van egy almás-citromos habkrémem.Alig használtam belőle.De nekem nem vált be :S nem igényelné vki? miskolci vagyok, Szerencsen is megfordulok! 125 ml, 2.500.-Ft
hát ezt nem értem :D ha rákented kizsírosodott? viszont ha krémbe, akkor nem.mi a különbség? mármint így is úgy is a bőrödbe kerül
Nekem úgy kizsírosodot az acrom ha alá kentem. Meg így ugye nem is használsz el annyit, mert pár cseppet keversz a krémbe, amugy meg minden nap. És sztem nem kell annyi. De te tudod. :)
Oké:) Így fogom:) Egyébként elég ha nem a krémembe keverem a Rozit, hanem a krémem alá?
További ajánlott fórumok: