Ikres anyukák, beszélgessünk! (beszélgetés)
Snassz lenne azt mondani, hogy mindegy csak egészségesek legyenek... De tényleg. A 16 hétből 15 kínszenvedés volt babáknak is, nekem is.
Én vagy fiú-lány, vagy lány-lány párost szeretnék, és megérzésem szerint ezek lesznek. Férjem meg fiú-lány vagy fiú-fiú párost.
hajrá, hajrá!
mit szeretnél?
Én is fogytam :) Majd megnő! Nem? Még elegünk is lesz belőle!
Hétfőn megyek Uh-ra, szorítsatok, hogy a doki már lássa, hogy mik lesznek! van rá esély 17 hetes 2 naposan?
én 4-et, nem aggódom:o)))
A hasatok miatt ne aggódjatok! Én az első 12 hétben fogytam két kilót.
hát nekem már 12hetesen látszódott..és nagyon nagy lett a végére..ne aggódj nőni fog szépen:)
Nah, ez jó hír :)
Nekem alapból is volt hasam :) Barátnőm mondta hogy karácsonykor nagyobb volt mint most.
szerintem a te pocid nagyobb mint az enyém...:o)
minden rendben volt az uh-n. egy hét alatt szinte 20 mm-t nőttek, most 71 és 73 mm.sek, koruknak megfelelőek, 13 és 1 naposok...:o)
Nektek mikor kezdett el látszani a pocitok? Itt vagyok 16 hetes, és semmi nem látszik... Karácsonykor nagyobb volt a hasam mint most :( A naplómba meg tudjátok nézni, ha érdekel.
bettibea ird majd meg h mi volt az uh-n:)
Köszi!
Akkor most már tényleg nem értem :( Őgy látszik neten össze-vissza írnak minden hülyeséget. mindegy, majd hétfőn kiderül :)
este el kezdett szivárogni a magzatviz enyhe fájásokkal hajnalba mentünk be a korházba és délután négykor császároztak meg..hát a vajudás piszkosul fájt..viszont a császár után hamar felépültem..
Mennyi ideig tartott? Nagyon fájt? Mennyi ideig tartott felépülni?
Várjatok, 16 hetesen 5-6 cm? Nekem 12 hetesen voltak több mint 6 cm-esek. Akkor nem értem, hogy lehetnek 16 hetesen 16 cm-esek?
A 18. hetes adatok:
BPD: 38mm és 39mm
OFD: 52mm és 51mm
HC: 114mm és 143mm
AD1: 38mm és 40mm
AD2: 34mm és 38mm
AC: 115mm és 122mm
FL: 25mm és 25mm
Magzati súly: 200g(+-10%) és 210g(+-10%)
Én a 12. héten voltam ultrahangon, akkor a CRL 53mm és 56 mm volt.
Én tervezett császárral szültem.
én most 13 hetes vagyok és este megyek dokihoz, ,remélem megméri őket és majd leírom neked...
simának indult de császár lett
Ti simán szültetek vagy császárral?
Azt, hogy kb. hány cm-esek voltak ilyenkor. Az ülőmagasság vagy mi... Ha még azt nézik ilyenkor. 13 hetesen voltam úgy UH-on, hogy megmérték őket, úgyhogy kiváncsi vagyok, most mekkorának kéne lenniük :)
én is majd leirom csak most alszanak és benn van a kismamás dobozom a szobájukba:)
Értem. Nektek mekkora volt ennyi idősen a babátok?
Szerintem az ikrek is ugyanúgy nőnek, mint a többi baba. Van akinek 3 kg-val születnek. Azért jönnek általában hamarabb, mert már nem férnek el a pociban.
Lányok!
Néztem netem a magzat mérettáblázatot, ott azt írják, hogy 16 hetesen elvileg olyan 16 cm-es a baba. De mi van ikreseknél? Ott gondolom azért kisebbek. Vajon ennyi idős terhesen mekkorák lehetnek?
További ajánlott fórumok: