Ikres anyukák, beszélgessünk! (beszélgetés)
Sikerült :)
Elöl középen ahol van a pöcök, azt kell benyomni :) ... Nem volt legom :)))))
Tegnap lemostam a hordozót és a csatokat is megpucoltam, ki akartam húzni, de nem bírtam...
Most meg nem tudom visszahúzni. Középen van ugye befogva ez a húzóka. Ott van egy pöcök, de nem tudom semmerre kimozdítani. Nem tudjátok, hogyan lehet?
Szia!
Persze, különböző méretüek :) 50-től felfele :) Remélem jók lesznek, és elég lesz egy darabig :)))
Lina, most láttam csak mennyit ruhád van már, szerintem tuti elég lesz!:o)))
azért remélem különböző méretűek, mert hamar kinövik az 56-okat:o))
Sziasztok!
Lányok nem hagytak aludni egész éjjel :((( Már hajnal óta fent vagyok.
Este néztem teszveszen hordozókat. Amihez nincs bázistalp, meg nem tudom mi, azt is be lehet kötni kocsiba, ugye?
Barátnőm azt mondta, hogy a hálózsák biztonságosabb is.
Azért van pár 50-es ruci, biztos ami biztos alapon. 100-200 ft volt darabja, tehát nem egy nagy összeg.
Most jelenleg van olyan 60 db ruha... Rugik, bodyk, kiskabátok, polok, nacik, egybe szoknyák, vagy nem is tudom mi... Szóval azért lesz mibe raknom őket.
Nem tudom milyen nyarunk lesz, de én úgy gondoltam, hogy hosszú bodyba altatom őket. Persze, függ az időtől is.
Szerintem fölösleges 50-est venni. Ha az 56-os kicsit nagy is lesz rájuk, akkor is 3 héten belül belenő, és 2 hónap múlva már el is rakhatod ezeket a ruhákat a kinőttek közzé.
Az enyémek eleinte hálózsák nélkül aludtak, de aztán amikor elkezdtek forogni mindig kitakaróztak, akkor elkezdtük használni.
jól látod a helyzetet, az 50 -es tuti jó lesz rájuk az elején, bár én láttam a boltban és olyan pici volt:o) el se tudom képzelni hogyan lehetnek olyan picik:o)))
én kis kora óta hálózsákban altatom a fiam és nagyon szereti, nélküle nem is aludna el, úgy megszokta. télen vastagabb nyáron vékonyabb van neki, de nyáron ha nagy meleg van nem adok alá semmit, és nem takarom be...
Voltunk ma barátnőméknél ruhákat nézni :) Olyan szépeket hoztam haza :) Rengeteg van, de ugye két babánál kell is.
Lányok! Amikor születtek a babák mekkora rucikat adtatok rájuk? Van pár 50-es, de inkább 56-os és attól felfele. Tudom, függ attól mekkora súllyal születnek, de ha mondjuk olyan 2500-3000 g-osak lesznek. Nem hiszem, hogy nagyobb súlyuk lesz.
Hoztam két hálózsákot is, aazt mondták jobb abban altatni őket...
Jaja :))))
Én még csak majdnem 20 hetes vagyok, de már az... Pedig hasam sincs. Félek már nem is lesz.
Igen, én is meglepődtem! Azt mondják akinek hátul tapad a méhlepény elöbb megérzi, merthogy ilyenkor a babák vannak elöl.
Most már azért nyomják ki magukat rendesen. Van hogy egy nagy pukli van a hasam egyik oldalán, meg érzem, hogy forog. Tiszta alien-es :)
Húúú, akkor neked most nagyon jó lesz :)
Én már halálra unom magam itthon. Igen, valóban fontos a pihenés!
Éjjel piszkáltak a lányok. Ha bal oldalt feküdtem, akkor szegénynek a fejét nyomtam, ha jobb oldalon, akkor a lábát, ha háton akkor meg mindkettő panaszkodott. Szóval megőrülök :)
Ráadásul éjjel jött fel a savam, azt hittem kilyukad a gyomrom.
én se szeretnék befeküdni, remélem nem is lesz rá szükség, mert itt a fiam is és nincs kire hagyni...
amit tehetünk, hogy sokat pihenünk, ez a legfontosabb...nekem is ma volt az uccsó munkanapom, már nagyon elegem volt, így jöhet a táppénz...
Gondoltam :)
Van valami tippetek, hogy ne is legyen gond a terhesség alatt? Mármint, ami elkerülhető...