Ikres anyukák, beszélgessünk! (beszélgetés)
hát én is ezt keresgélek mostanában. most van egy nagyon kis szuper babakocsink, de mivel ketten jönnek, muszáj ikerkocsit venni, amiből nincs nagy választék...
kinéztem egy párat, holnap belinkelem nekem melyiket...
Megnéztem az oldalt. Gyorsan be is csuktam. Nevetséges, hogy valaki elkér egy babakocsiért használtan 100.000-160.000. ft-ot. Meg 25.000 ft-ot egy hordozóért!!!
:(
Lányok!!!
Segítenétek? Keresek ikerbabakocsit, és 2 db hordozót, aki esetleg tud, vagy tudja hol lehet beszerezni jó áron az szóljon!!!
Ti hol vettétek?
Köszönöm!
Császár volt a 37. héten. Veszélyeztetett terhes voltam az első perctől kezdve, egyrészt az ikrek miatt, másrészt a gyerekkori cukorbetegségem miatt. A császár során nem tudták elállítani a vérzést, és málott szét a méhem, amikor varrni akarták, úgyhogy végül kivették, és kaptam 6 egység vért. De a lényeg, hogy két gyönyörű gyerekem van!!!
Nagyon szépek a babák. Megnéztem az adatlapodon a képeket. Gratulálok hozzájuk! :-)
Nem voltál veszélyeztetett terhes?
szia és gratula!:o)
császár volt, vagy szültél?
Sziasztok!
Nekem 8 hónapos ikreim vannak. Nekem sincs sok segítségem. A férjem szinte állandóan dolgozik. Csak az eleje nehéz. Az első 3 hónap. Aztán szépen beáll a napirend. Mostmár játszanak, nevetgélnek egymással. A kiságyban nézik egymást. Nem sírnak ébredés után, megvárják amíg bemegyek a szobájukba. Egy hónapja már aludni is egyszerre alszanak. Így marad időm másra is.
Én már a kórházban el tudtam intézni a papírjaikat. Egyszer kellett bemenni a családit intézni. A GYES-hez pedig a munkahely kiküldte a papírokat, csak a postáig kellett elmenni vele.
Sziasztok!
Én is és a férjem is ikerpár egy-egy tagja vagyunk. Még a nögyógyászom is mosolygott ezen, és azt mondta, hogy nics köbevésve, de azért majd ne lepödjünk meg, ha mégis iker babáink lesznek.
Mi még csak most tartunk a tervezés idöszakában, a nyáron szeretnénk elkezdeni a babaprojektet. :-)
Ja, azt sajnos nem tudom, hogy mi van akkor ha mellettük van még gyerek... De gondolom jár!
Munkatársamnak 3 kiskorúja van, és kap iskoláztatási segélyt vagy mit.
Az a baj, hogy nagyon nem mondja senki milyen lehetőségek vannak. Vagy tudod, vagy nem!
Van az anyasági vagy mi ami ikrek esetén 85.500x2 = 171.000.- Ez egyszeri összeg, amit akkor kap az ember, ha eljárt tanácsadásra és van 4 pecsét a terheskönyben. ( Sokan ebből fizetik ki a szülést, csak az a baj, hogy pénz később jön mint a szülés )
Aztán van a családi pótlék ami 13.300x2=26.600.- plusz a GYES ami mindenkinél más.
Meg otthon lehet 6-7 éves korukig velük, vagy amig ovisak nem lesznek. De támogatás, az nincs!