Ikres anyukák, beszélgessünk! (beszélgetés)
Nem beszéltem vele ilyenekről. Jobban mondva semmiről... Jövő héten megyek hozzá magánba, akkor majd ha lesz rá idő, meg nem felejtem el, szólok neki, hogy ha lehet akkor inkább ne fektessen be.
Persze, ha muszáj...
Nekem nagyon rossz volt. Senki nem foglalkozott velem, szobatársaim is naponta változtak. Hiányzott férjem, unatkoztam.
Biztos azért is rossz volt, mert két babát elvettek tőlem...
4 napig voltam bent, de nagyon rossz volt. Tusom vannak kismamák akik nagyon sok időt töltenek bent, ha nem az egész terhességüket.
4. nap után is saját felelősségemre mentem haza, mert már dilis voltam.
Mondjuk eü.-is vagyok, épp eleget vagyok kórházban :)
Juj, szegény.
Pont ettől félek, hogy be kell feküdni huzamosabb időre...
Én 156 cm vagyok és 59 kg :)))))
Jó lenne :)
Nem akarok úgy járni mint szegény ismim.
1 hete olyan fura érzésem van. Amikor mocorognak a babák, a hüvelyem is berezonál, beremeg vagy nem is tudom. Picit olyan mintha ki akarnának bújni. Neked volt ilyen érzésed?
De jó lenne addig húzni ameddig lehet. Félek, hogy mivel alacsony vagyok, pici is, nem fognak sokáig bent maradni.
De egy 37 héttel kiegyeznék :)
5 napot kellett bent maradni?
Hát én sem szeretném kihagyni. De ilyen időben meg kedvem nem nagyon van :(
Ha tavasz lenne már, mennék ezer felé. De ilyen hóban, jégben.
Nektek hányadik hétre születtek a babák és mennyit feküdtetek bent?
Gratula a vegyes pároshoz!!!
Én gyerekkori cukorbeteg vagyok, úgy csináltam végig az egész terhességet. Ha kérdésed van, írj!
Mi 32 hetesen vettünk meg mindent, illetve én már bent voltam a kórházban, amikor apa mindent beszerzett, amit felírtam. Kicsit babonás vagyok.
Szerintetek mennyire lehet elhinni, ha a doki most azt mondta, hogy lányok vannak a pocimban? Mármint, értitek :) Elnézhette bagy hogy fogalmazzak :)
Elkezdenék ruhákat venni, és nem szeretném, ha pár hét múlva kiderülne, hogy hoppá mégsem azok...
A,B,C,D magzataim voltak, de C,D magzatokat redukálták.
Gondolom szólt volna a doki, ha 3-an vannak. Minden leletemen 2 adat van A és B magzatra.
Ismerősömnek is 3 ilyen adat van az uh képen, pedig két babát szült. Szóval nem értem, de elég fura. Aztán anyósnak több sem kellett, most nem hiszi el, hogy ketten vannak.
köszi:o)
én is nagyon örülnék egy kiscsajszinak is!
a sima lett 5.5 helyett, 5.7 a 12 hetes vérvétel alkalmával derült ki, ...a doki azt mondta ez nem vészes ezért holnap csinálnak mégegyet, csak simát, és ha az is magas akkor hamarabb lesz a terheléses, már 18 hetesen....persze diétáznom kéne, de annyira éhes vagyok a salátáktól, hogy nem bírom...