Ikres anyukák, beszélgessünk! (beszélgetés)
Utána néztem neten, hogy mégis mi az retardáció...
Nagyon remélem, hogy nem nálam nem igy van. Semmi kedvem szülésig bent feküdni kórházba infúziókkal.
Tegnap voltam magánba, igaz nem volt Uh, de múlt héten Uh-ozott a dokim. Ő egy szóval nem mondta, hogy baj lenne. Ugye ilyenkor törvény, hogy két orvos csináljon genetikai uh-ot. Érdekes módon aki ma Uh-ozott, mindjárt rámondta, hogy kezdődő retardáció! Néztem és tényleg nem sok a különbség!
Most holnapig idegbajt kapok, főleg ha kitalálja prof, hogy tényleg baj van.
Semmi genetikai baj nincs, csak kisebb a baba. Ez akkora baj?
El kell mennem szívUh-ra is...
A dokim meg azt mondta elég lesz 1 hónap múlva visszamennem, erre meg a genetikus azt mondja hogy két hét múlva. Én már nem értem!
nem izgulj, nem lesz semmi baj! az enyéim sem teljesen egyformák, de nem is lehetnek mivel fiú lány, az egyik mindig nagyobb lesz, igaz, hogy csak pár milivel...
szerintem nézesd meg a proffal, vagy menj el magánban, ahol rendesebbek veled és ne hagyd magad!
Sziasztok!
Voltunk genetikán. 3 órát vártam "csak". Ugye azért mentem, mert magas lett az afp-m.
Egy seggfej doki volt...
Kitalálta, hogy baj van. Nem is engedte, hogy szóljak, csak lökte a dumát.
Azt mondta baj, hogy az egyik baba kisebb. Mert lehet ikertrnaszfúzio vagy kromoszóma rendellenesség, és kell amnio...
Nagy nehezen ki tudtam bökni, hogy két külön burokban vannak, tehát ikertranszfúzio nem lehet. Volt redukciom... Jah akkor már más... Basszus... Ennyit a magyar eü.-ről.
Odamentem, mert magas az afp-m, amit levenni is felesleges volt, és akkor kitalálja, hogy ilyen meg olyan baj van.
Most holnap megint mehetek vissza, hogy megnézzen egy prof, és döntsön mi legyen... Tök feleslegesen. Eddig a dokim nem mondta, hogy baj lenne, ez meg 2 perc alatt kimondja.
Ugye elötte megUh.ozott egy doki, és ráírta a papíromra, hogy kezdődő retardáció. Frankó! Azért mert pár mm-rel kisebb az egyik baba....
Teljesen el vagyok keseredve! Nem hiszem el, hogy minden ikres kismama babái mm pontosan egyformák voltak! Nektek egyformák voltak???
igen, sajnos ikerkocsiból nincs nagy kínálat, de hátha nektek is szerencsétek lesz a kinézett kocsival, majd szorítok:o)
ha mégsem, akkor még mindig ott a Chipolino, az újszülött kortól használható!
Voltunk tegnap babakocsit nézni. Leírtam a naplómba. 2 db volt. A lényeg, hogy ami tetszett volna, az nem jó, mert 6 hónapos kortól lehet használni...
Itthon néztünk még neten, de végülis férjem talált egy használtat itt Pécsen. írt az eladónak, ha nincs vele probléma akkor valószínűleg azt vesszük meg.
Az a legcikibb, hogy az egyik bolti babakocsinak a kerekei már elég csálén álltak... Pedig azt max. a boltba tologatják.
Tudom...
Engem is inkább a lelki oldala viselt meg. sokáig el sem tudtam aludni esténként.
Lelkileg viselt meg igazából. Magára a fizikai fájdalomra nem is emléxem. De lelkileg még most is fáj valamilyen szinten.
Nem akarlak ezzel elkeseríteni. A józan ész azt diktálja szerintem, hogy helyesen cselekedtél.
Az a lényeg, hogy ott van az a 2 kis csöppség, más nem számít.
Holnap meg csak ügyesen!!!:)
Hoppá :)
Bocsika :)
Szia!
Köszi! Holnap megyek genetikára, de nem aggódom. Az eddigi vizsgálatok és Uh-ok nem mutattak semmi elváltozást.
Te hogy viselted a redukciót? ( hülye kérdés, tudom... )
Sziasztok! Csak véletlenül olvastam bele a beszélgetésetekbe. Kitartás és meg lesz az eredmény. Én is ebben a cipőben jártam mint Te Lina. 4 es ikrekről kettesre redukáltak. Nekem az istenhegyi géndiagnosztikán ugyan ezt mondták, mint Neked és valóban így is lett.
Csak nagyon sokat pihenj és ne rugózz ezen!
Van egy Brendon itt Pécsen. Láttam vannak akciók. Gondoltam holnap elmehetnénk férjemmel nézelődni, de nem akar... Ráér még, mondja ő.
Komolyan mondom, ha rajta múlna, sosem vennék semmit mert ráér még. Szerintem sosem lesz babakocsink!
köszi, én is nagyon örülök neki, főleg ilyen áron!:o)))
más lehetőségünk nekünk sem igen van közlekedni, szerencsére egy kert városias részen lakunk, sok fa, játszótér, közel a piac, így nem kell buszozni, sétával megoldjuk...
igen, nem egyszerű...ismerem Pécset, oda jártam suliba 2 évig...
a Chipolinót szerintem nyugodtan megveheted, nem is drága és nem széles...nekünk nagy mázlink volt a miénkkel, a naplómban megtalálod a képet!
Lina hidd el menni fog egyedül is..a busznál én úgy szoktam h szólok h segitsenek felrakni..de volt h szólnom sem kellett..az utcák itt nálunk is nagyon rosszak..de meg lehet oldani..
babaüléssel kapcs..mikor jöttünk ki a korházból mit össze szenvedtünk h bekössük a kocsiba..szidtam magunkat h előtte üresen ki kellett volna próbálni nem akkor vacakolni
Nem vettem még babakocsit. Hogy mikor fogok azt nem tudom. Láttam neten újat 45.000-ért, de látatlanba nem merem megvenni. Vízuális vagyok, szeretem látni a dolgokat.
Viszont ami kínálat van itt Pécsen ( 2 db összesen ) azok marha szélesek, drágák, és ahogy lemértem be sem férnek se a bejárati ajtón, sem a terasz ajtón.
Szóval t.köm tele van :)
Nálunk sajnos nem olyanok az utak, hogy nagyon lehessen mászkálni, pláne ikres kocsival... Pécsen lakunk... Kultúrális főváros... Minden fel van túrva. A buszra szállást nem tudom, hogy fogom megoldani. Pláne, ha olyan busz jön ahol középen az ajtónál cső van. Ha kisebb busz jön, ott kicsi a hely, és álatlában tömeg van. Ha csuklós busz jön, az magas. Elég dombos helyen lakunk, lehet fel sem tudom őket tolni.
Barátnőm az egyszemélyes babakocsival küzd állandóan.
A városba is keskenyek a járdák...