Ikres anyukák, beszélgessünk! (beszélgetés)
És hova teszem :)
Amikor mi ideköltöztünk nem terveztük, hogy lesz baba. Egy nappali meg hálónk van. Ez a szekrény egy áthidalós szekrény ami elég nagy.
Hova vigyük át? Hova tegyem? A nappaliba nem fér el, mert ott is van szekrény, ráadásul nem is illene oda.
58 nm-en nem tudunk nagyon rendezkedni. Csak egy szobával lenne több már nem lenne gond.
vigyétek át a szekrényt a másik szobába!
a babáknak a szekrénye, vagy a tiétek?
Vagy megtanulok repülni :)
Hát ez az, hogy mehetünk a nappaliba :( De az ülőgarnitúra max. vendégágynak jó, nem hosszú távon. Egyszer kétszer aludtunk rajta, hát nem kívánom senkinek :)
Az lenne a legjobb ha a szekrény el lenne tüntetve, amúgy is utálom! Nah akkor nagy hely lenne. Viszont szekrény meg kell.
legfeljebb alulról mászol fel:o)))
vagy ez marad gyerekszoba, ti meg kiköltöztök a nappaliba...
Nem tudom falig tolni az ágyat, mert áthidalós a szekrény, és eleve kell hogy szellőzzön. Az ágy mellé biztosan nem fér kiságy, mert akkor hogyan megyek oda? Ablak alá nem rakok kiságyat. Jah azt nem írtam, hogy a tv + szekrény is el fog kerülni.
Az a baj, hogy ha berakok 1-2 kiságyat nem lehet közlekedni. Igy is nehéz, nem ám úgy...
Raktam fel képeket a naplómba.
Talán úgy lehet megoldani, hogy 1-2 kiságy legyen, ha nem laszunk a hálóban. Mert ugyan rövidebb ágy kerül a francia ágy helyére, de férjem miatt nem lehet akármekkora, ő 2 méter magas. De ha ki lesz húzva az ágy nem fog elférni a kiságy.... Nagy dilemma :)
Én úgy gondoltam, hogy teljesen tökéletes lesz ha az ágyon pelenkázok. Szegény anyám se pelenkázott másképp, azt mégis felnőttem :)
Rakok fel képet a hálóról ami gyerekszoba lesz. Ha valaki oda be tud búgatni bármit is... :)
nálunk szerencsére van hely, még:o) mi nem vettünk fürdetőállványt én hülyeségnek tartottam. a fürdőszobában van egy kiskád a mosógép tetején, tökéletesen megfelel erre célra.
az előző lakásunkban meg a vasalódeszkára tettem a kiskádat, mert hideg volt a fürdőben...
Mivel nálunk kicsi a hely, nem hiszem, hogy elférne egy pelenkázóval egybekötött fürdőkád. Pedig nagyon szeretnék!!! Sokkal kényelmesebb, mert nem kell hajolni, és egy helyen van, de még az sem biztos, hogy két kiságy elfér, mert akkor nem tudunk berakni ágyat amin mi alszunk.
Szóval elég necces. De majd megoldjuk :)
A pelenkázó lap sokkal egyszerűbb, és kevesebb helyet is foglal. Viszont akkor a kádat kell külön megvenni.
Tavasszal úgyis át lesz rendezve, akkor majd kiderül :)
Igen, megvettük tegnap az MBT-t. Férjem ma akart menni, de mára kb. csillio méter hó esett le, és marha hideg van, ráadásul jönnek a UPC-sek. Az amit szerettem volna már nincs forgalomba, de ez amit kaptam, ez is nagyon megfelel :) Már alig várom, hogy jó idő legyen és hordjam.
Van egy szandim, abba dolgoztam, és már hiányzik.
Mondjuk meglepődtem, hogy nem kellett érte könyörögnöm :) Férejm egyből rábolintott.
Jah, tudom olcsóbb verzió a Softy, de azt mondják az nem jó. Munkatársamnak van szintén Softy szandija, de nem informáltam le hogy milyen, mert amikor ő vette én akkor kezdtem a táppénzt.
Jó nekem ez is! Az MBT-be még nem csalódtam, és eleve jót tesz, mert "pupos" vagyok, a nyaki csigolyáim meszesek, a derekamba pedig el van csúszva egy csigolya. Nah, meg azért szaladtam-futottam-álltam napi 8 órát.
Lina beleolvastam a naplódba:)Megvettétek már az MBT-t? Van ám ennek egy olcsóbb változata. Mármint ugyanez a talpkialakítása.
Nekünk legelőszőr brevi fürdetőállványunk volt, azon volt pelenkázó. Aztán kb. 4 hónaposak voltak a srácok mikor kinőtték, eladtuk és vettünk merev pelenkázólapot, az van a Milán ágyán, ha dolog van. Ja, meg egy nagyobb kádat. Én nagyon szerettem a fürdetőállványunkat, jó szolgálatot tett.
Ez aranyos :)
Szoktam velük beszélgetni. Megkértem őket, hogy 38. hét elött ne bujjanak ki. a kisebbik babát pedig, hogy szedje össze magát. Remélem meghallották.
Érdekes, hogy a hasam bal oldala nm áll úgy ki mint a jobb. Gondolom mert egyik baba kisebb, másik nagyobb.
Szerencsére jól viselem a terhességet ( gyomorpanaszoktól eltekintve ). De ki tudja mi lesz 1 hónap múlva, és ugye előre le kell fixálni, hogy akkor megyünk vagy sem.
Mindegy. Beszélek a dokival, az a biztos.
Köszi mindenkinek!!!
Sziasztok!
Neked ell érezni,hogy hogy viseled a terhességet,aktív vagy még vagy annyira nem...kérdezd meg a dokidat amikor legközelebb mész hozzá,hogy ő hogyan látja,a pocaklakókkal minden ok,nem látja e hátrányát,s ne félj,mert a gyerköcök akkor bújnak ki amikor ők úgy érzik,főleg ha természetesen fognak megszületni,beszélgess velük,hogy bírják ki,még apával szeretnétek eltölteni kettesben egy hétvégét...
Sziasztok! Szerintem sem gond, hogy 1 vagy 2 hét ide vagy oda. Mondjuk én is mindig paráztam, hogy a neten elő volt írva hogy X. héten kell ezt meg azt és nekem a dokim meg későbbre adta a beutalót.
Tényleg szoktátok olvasni, hogy miket csinál a babátok éppen azon a héten? Mi apuval mindig elolvastuk.
24 hetesen néznek terheléses cukrot, legalábbis itt Pesten, de szerintem ott is..
ha minden rendben akkor szerintem elutazhatsz, de előtte menj el a dokihoz és ő majd megerősít vagy nem...
Sziasztok!
Mindenki jól van??? Nagy a pangás?
Lányok!
Nektek hány hetesen kellett menni cukorterhelésre?
A másik: jövő hónapban elutaznánk férjemmel Miskolcra egy hétvégére. Merjek elmenni? félek, hogy baj lesz, vagy rám jön a szülés. Amikor mennénk akkor lennék 30 hetes.
Ne ilyedj meg, laposodni fog, de úgy sokkal kényelmesebb lesz :)
De lehet kapni pár száz ft.-ért töltetet, ha mégis kényelmetlen. Ha nagyon kemény az se jó, mert nem tudod magad rápakolni.
Nekem nagyon sokat segít alvásnál, fekvésnél.
Jah, nekem is nagy dobozba jött :)
igen, tőle, remélem tartós lesz, eddig tök jól néz ki! egy nagy dobozban jött, azóta a fiam csak azzal játszik:o)))
kíváncsi vagyok az éjszakára, milyen lesz vele aludni?