Ikres anyukák, beszélgessünk! (beszélgetés)
Az a baj, hogy itt se sok bolt van. Ami van, ott nagyon drága. 10.000 ft-ot meg nem adnék ki egy olyan naciért, amit csak terhesség alatt tudok hordani.
Az egyik aukciós oldalon találtam egyet, de a csajjal már két hete nem jutunk egyeségre, hogy hol és mikor találkozzunk. Én meg úgy döntöttem nem várok rá, mert megszülök mire megveszem tőle.
Én is fiatal vagyok még :) 22éves voltam mikor születtek :)
A nacikat kínaiba vettem, de nem mindegyikbe van. talán 1-2 db-ot vettem ami drágább volt.
Ikrenél egyébként azt hiszem úgy a 33-34. hétig még forgolódnak. Utánna már kevés rá az esély a helyhiány miatt.
Lányok!
Ti hol vettetek kismamnacit? Már nem férek bele a nacijaimba, de ami kismama üzletek vannak itt Pécsen, ott 8-10.000 ft. Annyit nem szívesen adnék ki érte.
Lehet venni kínaiba?
Akkor valószínűleg azt érzem. Kérdeztem múltkor a dokit is hogy mi lehet, de csak nézett furán, hogy nem tudja. Azt hittem baj... De tényleg ilyen finom ritmikus dolgot éreztem. Csak az volt gyanús, hogy a hüvelyemben is éreztem.
Tegnap elmesélte a doki, hogy hogy vannak bennem. Naná, hogy nem úgy ahogy eddig tudtam. Eddig a hasam jobb oldalán éreztem, hogy rúg valamelyik, de kiderült, hogy ott nincs is baba :)
Lehet már korábban is.
Onnan tudod, hogy csuklanak, hogy szabályos időközönként érzed a mozgást. Olyan mintha rugdosna. Nem lehet összetéveszteni semmivel.
Ha már ott leszel akkor meglátod, hogy elférnek mindketten az öledben :)
Én szinte az elejétől egyedül vagyok velük, így csak magamra támaszkodhattam és elég sokszor volt, hogy mindketten sírtak. Volt, hogy az egyiket a hasamra tettem a másikat mellém. De volt, hogy mindkettő a karomban volt és úgy sétálgattunk.A mai napig szeretik, ha egyszerre veszem fel őket, de már kezdenek nehezek lenni :)
Azt én is zsedtem, de a doki azt mondta inkább Magnesii Citricit szedjek, mert állítólag jobb... Eddig 2x1-et szedtem, most 3x1-et kell, ha görcsölök 4x1-et.
Nem tudom, de én még nem görcsöltem. Lehet észre sem venném. Eddig azt hittem, hogy az számít görcsnek, ha a babák forgolódnak. De szerencsére nem :)
Mostanában olyan furát érzek. Ritmikusan berezonál a pocim. Mint amikor mi csuklunk.
Ja, igen, megtaláltam a hozzászólást :)
Csak már nem tudom ki mit írt.
És tettél valamit, hogy bent maradjanak annyi ideig? Mármint, nem tudom, hogyan fogalmazzak...
Most néztem, hogy nem olvastam el ezt a hozzászólást :)
Én ezzel a két babával bőven beérem egy életre. Bár soha nem lehet tudni!!!
Én 25 éves vagyok.
Sajnos redukciókor én is láttam pár dolgot! Most majd talán ha jön a jóidő, akkor talán picit jobb kedvem is lesz, és nem fogok erre gondolni.
Te hány hetesen szültél?
Nagyon cukik :)
Sírtam is :)
Feltétlenűl muszáj, hogy kijöjjön a köldök terhesség alatt???
Biztos én fújom fel a dolgot, de nekem az is gyanús, hogy itt vagyok ma holnap a 22. héten és még alig van pocim :(
Mikor kell megnőnie?
:)
Milyen jók ezek a babonák :)
Nálam egyszer a dédimama szólt, hogy senkit ne engedjek be a babák szobájába, mert az elviszi a tejemet. Meg nem szabad megpuszilni a babák talpát, mert akkor soha nem fognak felállni. :-)))
Négy hónapig volt anyatejem, sőt három hónapig csak azt kaptak, és a mai napig sokszor megpuszilom a talpukat, és már mindketten állnak.
Remélem. Olyan jó hallani, hogy bár két baba, és nem egyszerű, de mégsem olyan nehéz!!!
Anyosom már a sírba tesz! Állandóan azt kell hallgatnunk, hogy el sem tudjuk képzelni milyen nehéz lesz két gyerekkel, és hogy fogalmunk sincs mennyi pénz mire megveszünk mindent...
Hiába mondjuk, hogy van fogalmunk, nem hiszi el. A másik: "Ez meg az nem jó, meg ez meg az igy van, mert xy ezt mondta". Nah, ez a másik. Ki nem sz.rja le, hogy az ismerősei, munkatársai mit mondanak!
Most a legújabb, hogy ne vegyünk meg semmit előre, mert a munkatársa vagy kije, 8 hónapig ikreket várt, de az egyik meghalt, és most 1 baba van, de ha szül meg kell szülnie a halott babát is. Mondom ez nagyon szomorú dolog, de nála ki tudja mi gond volt. Elmeséltem neki, hogy ez nálam is megeshet, de akár szülésnél is lehet gond. Sőt, szülés után is. Akkor soha nem veszek nekik semmit, mert mi van ha...
Nah, ezért sem akarom, hogy idejöjjön, mert állandóan a sok marhaságot kell majd hallgatnom!
Lányok, akik még nem szülték meg a babákat! Neveken gondolkodtatok már?
Felraktam a naplómban, hogy nálunk hogy áll a verseny :)
Fellehet! :-)))
Nálam sokminden bevált. Ha énekelek nekik, vagy csak beszélek. Vagy ha berakom őket egy kiságyba. Mostmár mióta mozognak, nagyon jókat játszanak együtt, és a sírásból 5 percen belül nevetés lesz. De nem kell minden kis sírásra felugrani, általában csak tesztelnek, hogy mész-e hozzájuk. Hamar abbahagyják, ha nincs semmi bajuk. Néhány nap után már a sírásból fogod tudni, hogy mi bajuk van.