Ikres anyukák, beszélgessünk! (beszélgetés)
dehogy van! a mai tejekben???
mi 1 évesen adtunk először tejet a fiamnak és simán elfogadta, azóta is naponta issza, reggel este,
ha megfelelően esznek mellette, akkor kaphatnak tejet, legalábbis a mi dokink szerint...
Én nem láttam azt az ikres történetet, de férjem mamája mesélte. Most állandóan ezzel piszkál, hogy biztos mi is igy járunk... Mondom biztosan, pláne, hogy nincs is bojlerünk.
Valóban kisebb a kihúzható ágy! Tegnap beszélgettünk férjemmel, hogy akkor most mi van, hogy lesz, de ő nagy nyugalommal azt mondta, hogy biztosan nagyobb hely lesz, mint most van, mert rövidebb lesz az ágy. Nappal meg ha össze lesz csukva akár még táncolni is lehet :)
Nekem csakis addig van gondom azzal, hogy kádba rakjam a kiskádat, amig varratok vannak bennem ( ha császározna ). Nálunk extra alacsonyan van a kád.
Szerintem a szétnyithatós ágyak kissebbek mint a Ti jelenlegi ágyatok. Mi 51 nm-en vagyunk 5-en. Biztos meg fogjátok tudni oldani. Mi is rekesztettünk mint Timcikéék, így van 1 nagyszoba, a gyerekeknek és a mamának egy-egy kissebb. A konyha meg olyan pici lett, ha lerak az ember egy koszos tányért betölti az egész teret. Mi a nagyszobában eszünk oda lett berakva az étkező asztal. De a lényeg, hogy van saját szobájuk.
Fürdetés. Én még mindig a szobában fürdetek. Van a mamának egy régi dohányzó asztala, arra tesszük a kádat. Nappal be van fordítva a radiátorhoz, hogy ne férjenek hozzá. Ha már jó idő lesz kint fognak a fürdőszobában fürdeni, sajnos zuhanykabinunk van és villanybojlerrel melegítjük a vizet. A kis kádunk túl nagy ahhoz, hogy betegyük a kabinba, de anyuéknak meg pont van egy kissebb fajta kiskádjuk, majd cserélünk. A villanybojler meg veszélyes, mert még nekem is nagyon nehéz beállítanom, hogy jó víz follyon. Azért is félek mert láttátok a tv-ben azt a kis ikerpárt, akik leforrázták egymást. Nem akarok én is így járni.
Sajnos mi nem tudunk már leválasztani semmit. A konyha és nappali amerikai lett volna, de én kértem amikor épült, hogy a konyha legyen leválasztva. Meg kértünk egy kis tárolót is. A lakás pedig keskeny és rövid, sajnos nem lehet le választani semmit, mert ha le lenne, oda nem férne be semmi, ablak meg nem lenne.
Hülye az elrendezése a lakásnak.
Étkezőnk külön nincs is.
Az egy szobában alvás nem lenne gond, ha elférnének a kiságyak meg éjjelre kihúzva az ágyak.
Vagy max. szétszedjük a szekrényt és egy elemet kiveszünk. De akkor hova pakolunk... Hmmm... Nehéz...
Minek menjünk albérletbe ha van lakásunk? :) Elég nekünk fizetni a havi 110.000 ft hitelt.
Adtam már ki albérletbe lakást, sose többet!!! Le lakták 1-2 év alatt és alig tudtam eladni.
Nah mindegy. Azért köszi nektek, hogy segítettek.
Tényleg csak az marad hogy a babák a hálóban mi kint. Jobbat én sem tudok. De majd alakításkor derül ki, hogy mi fér el. Max. éjszakára valahogy meg kell oldani az ágy kérdést. Mert nappal ugye össze lesz csukva, akkor lesz hely.
pedig muszáj lesz megoldjátok valahogy! már nincs visszaút!:o)))
vagy adjátok ki albérletbe és ti költözzetek egy nagyobb albérletbe...több ötletem nincs:o))))
Nincs hely, nem tujuk hova rakni :) Meg akkor a ülőgarnitúrát kell elvitetni, az meg hogy néz ki hogy a nappaliba egy francia ágy :)
Tényleg nem hiszitek el, hogy nincs hely. Ebbe a lakásba max. két ember fér el kényelmesen, de 4 már nem.
Eladni 5 évig nem lehet.
Hát az elején nem gond, de ha nagyobbak lesznek senkinek nem jó ha egymás nyakán vagyunk.
Talán addigra a válság is csökken, és jobb lesz a helyzet.
Hát ha olyan könnyű lenne, nem lenne baj. De próbáljon valaki a nappaliban élni, meg aludni. Ez egy lakóparki lakás, nem egy családi ház, sajnos. Ha nagyobbak lesznek semmi magánéletünk nem lesz.
Anyós mondta, hogy adjuk el a lakást meg ők is eladják a házukat és veszünk két másikat. Igen ám, de ilyen válságban filléreket adnak érte, plusz ingatlan adó, meg ez az. Vagy költözzünk vissza hozzájuk. Nah ezt gyorsan elvetettem.
Jah és a hitel miatt 5 évig el sem lehet adni. Szóval szívás.
hát bizony így nem könnyű, gondolom eladni meg nem akarjátok, meg ahhoz már amúgy is késő lenne...
mondjuk az elején még jó a babóknak a mózeskosár, esetleg a babakocsi, aztán úgyis kialakul magától minden, meglásd!:o)))