Idősebb nő fiatalabb férfi (beszélgetés)
És ha lefekszik egymással egy 23 éves és egy 39 éves akkor mi van ? Ki ne vegezzetek már itt ezért! Egyedülálló azzal fekszik le akivel akar ! Két felnőtt emberről van szó . Jézusom..
Ha az első randidon összejött volna, akkor simán lehetne egy ekkora gyereked is, azaz hozzád képest gyerek a 23 éves.
Eldöntötted, csináld....
Mit vársz itt? Áldásunkat adjuk? Nosza legyen:DDDD
Holnap indulhat a menet.:)))
Ha valóban 39 éves vagy, akkor elég érdekes vagy. Pont olyan kérdéseket teszel fel, mint egy tini.
Lehet, hogy szellemileg megragadtál ezen a szinten?
Hát pont ezért nem akarok szexelni vele .mert nem ismerem még.
Az is vicces lesz, mikor a kollegakkal kibeszeli, hogy milyen volt a szex, meg h milyen buta vagy, h futsz utana.
Foleg vicces lesz, mikor vege lesz es esetleg talal fiatalabbat a kollegak kozul....
Szerintem Ms_Daisy sokadik regje vagy. :)
Nem fekszem le vele max csók .
Nem leszek olyan mint a csitrik akikre panaszkodik .Meg amúgy sem vagyok olyan aki gyorsan ágyba megy .
Köztünk is nagy korkülönbség van, de a párom a választását nem gyermekként hozta meg.
Igen, gyermek. 70 éve egy 22-23 éves már családot alapított, de ma olyan éretlenek még.
És itt az idősebbnek kell meggondolt döntést hoznia.
Nem mondom hogy eldöntöttem ..Hezitalok..
Sztem te ezt már amúgy is eldöntotted. Támogatást vársz?
Köszönöm aki megért és biztat ❤️
Én boldog házasságban élek 14 éve, 11 évvel fiatalabb férjemmel.Soha nem jutott eszembe hogy ,jaj Istenem mi lesz később ha....Csak éljük az életünket és nagyon élvezzük...
Nem hiszem hogy csak szexet akar .Mert nemrég lett vége egy kapcsolatoknak ahol.kihasznalt az illető és ő tudja mert előtte sírtam ki magam ..megolelt és tudja hogy fáj hogy eddig csak rosszul választottam..Tudja hogy nem fogok csak szexelni ...
Elhiszem, hogy hízeleg neked az, hogy egy gyermek is megkíván, ezért is nyitottál róla fórumot. Mert ige, más is volt már hasonló helyzetben. Csak ők helyen tudták kezelni ezt a helyzetet. Te pedig többnek gondolod, mit ami. Ez csak egy fiatal fiú zavara, ha nővel találkozik. Lehet, hogy tanulni akar, úgy hiszi, hogy egy idősebb nő tapasztaltabb a szexben, mint a saját korosztálya.
Tedd meg! Rántsd az ágyba, mutasd meg neki milyen egy idősebb nővel, aztán integess utána, mikor lelép. :D
Vagy tartsd ki!
Akik megérti kegymást és vonzódnak egymáshoz akkor miért is ne? Lényeg az,hogy amig tart,nincsenek egyedül,nem magányosak,nem depressziósak,ami a mai világban gyakori.Csak rajta!
Mit vársz ettől a kapcsolattól hosszú távon?
Akkor a kérdés már nem kérdés.
Én is csak biztatni tudlak:)
Mindketten szinglik vagyunk nincs semmi ami égő lenne mivel két ember tetszik egymásnak..
Miért kéne egnem ?? Ha mindketten tetszunk egymásnak ? És a kollégák pedig biztatnak bennünket ..
Hosszútávon is el tudod képzelni?
Nem kell tépelődnöd.
Próbáld ki.
De még előtte biztosítsd be magad egy másik munkahelyen.
Persze ha szeretsz égni, akkor így is jó.
Nem gondolok többet bele egyáltalán ..De van szemem hogy milyen a közelembe..
Van ilyen, én nem döbbenek meg és van aki azt mondja, hogy működik, de nem tudnám elképzelni magam egy ilyen helyzetben. Gáznak érezném. Én is régimódi vagyok. :)
Azt csak én látom milyen a közelembe ..Ez nem belegondolas idősebb kollégák is mondták hogy hogy beszél rólam ha nem vagyok ott .. Miért ne lehetne vonzódás egy nő és férfi között ? Ha megvan a kémia a kor nem számít ..
Ezeket a kapcsolatokat ha nagy a korkülönbség,mindegy kine k a javára és mennyivel,az idő úgy is eldönti,milyenek az érzések,valódiak ,kiállják az idő megpróbáltatásait vagy sem.De szerintem az "átlagos" pároknál sincs másképpen.
Hát ez egyáltalán nem volt komoly.
Kérlek, ne égesd le magad, hogy többet gondolsz bele!
További ajánlott fórumok: