Igen, régen anyakomplexusnak hívták, manapság viszont nem számít a korkülönség,akár a férfi akár a nő javára.Ez a kapcsolat viszont gáz lenne, pláne hogy egy munkahelyen dolgoztok, felejtős szerintem.Bár én régimódi vagyok. :)
Én mondtam neki hogy lehet hogy idősebb nőt kéne keresnie mivel nem boldog a fiatal fruskakkal.Es mondta hogy mondjuk mint én ! Es mosolygott.. Én mondtam neki hogy nem én túl 'oreg' vagyok hozzá .erre mondta hogy ez nem igaz...
Bocs, de közel a 40-hez miért gondolod tovább azt, ha egy 23 éves (még kisfiú) azt mondja egy egy fiús környezetben, hogy "Jó segge van, de megpakolnám."
Ennyire nem lehet szükséged férfira, hogy már a 23 éves is jó lenne, csak legyen.
Inkább az érdekelne hogy működhet e ekkora korkülönbséggel egy kapcsolat? ő azt mondta nem nézek ki annyinak amennyi vagyok ami igaz is ..de akkor sem tudom mit gondoljak..
Egy munkahelyen dolgozunk .És sok a fiatal fiú kollégánk.Es nekik már elmondta hogy tetszek neki .Pedig mindenki tudja hogy fiatal nők hada körülötte..
Sziasztok ! 39 éves vagyok és tetszem egy 23 éves fiúnak.
Nem vagyok egy topmodell típus kis túlsúly nem tökéletes bőr .
Ő bárkit megkaphatna fiatal lányok hada körülötte.Tetszik nekem de a veszcsengo a fejembe megszólal vajon mit eszik rajtam ??? Valaki tapasztalt ez ügyben ? Hasonló helyzetben?