Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Szia!
Nekünk szerencsére az éjszaka az egész jó, bár az alvásunk még mindig eltolódott, de már talán alakulgat majd az is. Bár a mai ébredést nem értem. Felkeltem, kimentem a fürdőbe, vissza, fölé álltam, hogy milyen édesen alszik, és kinyitotta a szemét, rám mosolygott..:)))) Annyira édes volt! De nem szokott ilyenkor kelni. Bár ez lenne a kulcsa annak, hogy ne későn aludjon el este talán, legalábbis bízom benne!
Nálunk is rossz az idő, ez is megvisel mindenkit.
Nálunk is volt, hogy megállt úgymond, majd újra..Azt írják, 3-4 hónapig is eltarthat, hát nálunk ez van. Egyszer csak kibújócskáznak! :))) Én nem bánnám, csak ne kínozná annyit, tőlem ráérnek! :) Igaz?:)
Sziasztok!
Sandra
Jaj ti szegények. Remeljük h rendbe jön hamarosan a bőre.
Irj h mit mondott a gasztros!
Iza
Sajnalom,
Árpika csak ölben alszik el, pedig tiszta fáradt de magátol nem alszik el :( nyüglődik meg minden. Aztan jön ölbe es minden ok, csak nehez utana kiságyba rakni. Éjszaka 1-2x fel kell már 1 jó hónapja ez megy. Nagyon várom a fogakat de sehol, most csillapodott is. Hullámokban jön, ez normális?!
Most itt rossz idő :( esik az eső es nagyon felhős
Emma
Hogy vagytok!? Eszik már a kislányod?!
Sziasztok! Jól eltűnt mindenki. :-)
Mi ma megyünk dokihoz, mert még mindig küzdünk az ekcémával. Végre kapunk beutalót gasztróra. Az új védőnő szerencsére foglalkozik velünk és gőzerővel elkezdte hajtani az ügyünket. Azt mondta, hogy ez nem normális, hogy 8 hós lesz a baba és még mindig nincs rendben a bőre.
Sziasztok!
Iza jobban beindul akkor már a nevetés ;)))) kis cukik
Nálunk jo pár hete vége a nyugodt éjszakáknak, legalabb 2x felébred vagyis felsír :( most az esténk durva volt fel2től ment reggelig :(((( csak a foga lehet mert más baját nem látom de még a fogakat se :(((
Mármint a normál alatt a doki által receptre felírtat értem.:)
Hogy vagytok? Tegnap Márk először nevetett úgy igazán. Annyira édes volt!!!:)))
Most már kicsit köhögök is, a torkom nem nagyon fáj, lázam nincs, bár olyan érzés ez a levertség és fáradtság. De állítólag az időjárás is olyan.
Ki hogy van?
Nálunk a doktornéni tegnap nagyon meglepődött, hogy miket tud már Márk. Elmondta, hogy miket kellene még csak..:))) Én nem tudok mást tenni, mint én is meglepetten szemlélem.:) Nem volt lázunk szerencsére, nyűgösség igen, de nem volt vészes, adtam neki egy kúpot azért éjszakára, nehogy felszökjön a láza, amíg alszik, bár ez csak elővigyázatosságból. Most meg kapott egy adag nurofent, mert még ma is lehet, este még meglátom. Nem megy az alvás beöltözés nélkül hamar felébred.
Szia!
Én úgy csinálom ahogy a tápszert. 5 csapott tápszeres kanál és 150ml víz vagy 6 kanál és 190ml víz. A víz ne legyen túl meleg, mert minnél melegebb annál sűrübb lesz.
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban