Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Köszi, én is meglepődtem, de a fejpuszilgatás, teljes odabújás, kézszorítás úgy néz ki bejött.:o)
Viszont elkiabáltam, hogy jól vagyok...most estére nagyon rosszul vagyok megint..csak Márk ne kapja el!
Sziasztok!
Nagy a pangás , gondolom mindenki kint van ebben a jo időben. Mi is mindjárt megyünk :)
Ha a Sinlacot üvegből akarom adni, milyen aranyban keverjem be?! Ha jol emlékszem Sandra írta h üvegből is szokta adni. Hogy csinálod Sandra?!
Egyébként ehhez a sztorihoz még hozzátartozik hogy barátnőmék átjöttek ma 4.5 hónapos kisfiával. Panaszkodott hogy nem eszi a tápszert, összeszorítja a száját, alig eszik egy nap. Elkértem a cumisüveget és nekem lenyomott húzóra 120 ml-t. A barátnőm csak nézett.
Mondtam neki hogy egyrészt nálam nem érezte hogy nyomnám bele a szájába, csak tartottam és szívta ha akarta, másrészt valószínűleg az is feltűnt neki hogy nem stresszelek azon hogy vajon fog-e enni..
El fog múlni csajok kitartás! Nálunk is volt kb 2 hónap amikor félálomban tudtam csak megtömni, aztán jött az hogy csak mese közben nyitotta a száját mert nem azt figyelte hogy etetni akarom, mostmár nem is nézem az órát csak őt figyelem hogy mikor éhes, mikor berakom az etetőszékbe tátog mint a vércse, ha megy a mese, ha nem :)
Szóval ezek ilyen életkori sajátosságok, a közvetlen környezetemben is ugyanezeket hallom. Higyjétek el megérzi a gyerek ha rágörcsöltök a kajálásra és nemszeretem kötelességnek fogja érezni. Ha ráhagyjátok mennyit és mikor akar enni, nem fog tiltakozni :) Nálunk is egyik nap jobb étvágya van, másik nap rosszabb.
Van, hogy 7-800 gramm szilárd étel elfogy egy nap, vagy hogy 4-500 körül, és inkább rengeteget iszik mert olyanja van. Tudják ők :)
Mire gondolsz?!
Kedden voltunk statuszom 7400g
Szerintem is ha elénk, jo kedélyű baba akkor nincs gond ő ilyen evő.
Árpika csak ugy eszik üvegből elalszik ölbe veszem es ugy Benyomja az adagokat.
Ébren örülök h kanalazgat, de van h ki marad 1 nap mert ha a csillagokat is lehoznám neki akkor se nyitná ki a száját. A múltkor 3 féle kajával is próbálkoztam :(((((
Ügyes Kristóf :)
Mi is jobban szeretjük a zöldségeket ;)
Szia!
Es milyen arányban kevered be!?
4 hósan volt 6és fél kg.ami elég jó szerintem, nem azzal van a gond, hanem az utóbbi 2 hónap gyarapodásával.
az tök jó, hogy ennyire szereti a zöldségeket!
kár hogy így elromlott az idő pont a hosszú hétvégére, olyan nyomi vagyok tőle, nincs kedve az embernek kimenni...
Mennyi idősek vagytok pontosan és mekkora súlyúak? Nem hiszem hogy gond lenne, mindenki azt mondja ha pelusok rendben vannak és jókedvű élénk, akkor tök mindegy mennyit eszik. Egyébként szerintem mi sem hízunk sokkal többet..
Kristóf is szereti a cukkinit burgonyával, mindent tol bele az arcába ami zöldség :) szerintem nagyon minimális só, ha te főzöd, esetleg húsleves levével lehet turmixolni, akkor biztos hogy finom ízes lesz. De a cukkini már önmagában ad egy finom jellegzetes ízt neki.
hát a gyerekdoki kevésnek mondta, meg a védőnő is.
én meg most már tényleg nem tudom mit gondoljak...
én a Rm.ban vettem áfonyás-alma pürét és azt tettem bele, hát jó volt nézni ahogy a híresen rossz evő lányom tolta magába.
bele kell húznunk mert a mostani mérés nagyon rossz lett: 5 hét alatt 40 deka:(((
és a burgonyás cukkinibe volt valami ízesítés?
Köszi, akkor kanállal eszük majd.
Vmivel ízesíteni ?! Kinek mi jött be?!
Es mennyit kavartak be?!
Ma majd egy egész üveg burgonyás cukkinit megevett délelőtt az egyik felet es nem rég a másikat :)
A kiságyban is fordul, végre szeret hason lenni :)
Holnap mentek vmerre?!
Nekem a ferjem majd csak kedden jön, vasarnap ment vissza, sokat van most oda :(
De igen ha csörög vagy zenél akkor azzal nyugton marad amíg pelenkázom, de öltöztetni már megtanultam hason fekve is :DDD
Mi is kanállal esszük a sinlacot :)
Szia!
én lehet valamit rosszul csináltam de nekünk üvegből nem jött ki rendesen, mindig "feltorlódott" a dara és nem jött át a lukon:) szóval mi kanállal esszük
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban