Hüvelygomba (beszélgetés)

❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
2012. okt. 25. 13:22

Fél évig szedtem a mycosyst kapszulát de nem használt semmit. Az olcsó canesten meg a pevaryl hüvelykúpok szart se érnek, az intimzuhany se használt.

Már 2éve szenvedek tőle :( Kb. másfél havonta szokott kijönni, apró piros pöttyök amik fájnak és viszketnek. Pár nap alatt elmúlik, akkor pedig száraz és olyan mintha hámlana. Volt valakinek ehez hasonló gombája? Tanácsokat kérnék mert engem is már a sírás kerülget, hogy semmi nem használ :(( Nem tudom érdemes-e vénynélküli gyógyszerekre költeni még. Egyébként páromnak nincs semmilyen tünete.

3639. moonlight13 (válaszként erre: 3632. - Life14)
2012. okt. 22. 23:06

Szia!

Most akkor végre meggyógyítottak?

3638. moonlight13 (válaszként erre: 3637. - Moonlight13)
2012. okt. 22. 22:58
gomba
3637. moonlight13 (válaszként erre: 3636. - Kiscsillag01)
2012. okt. 22. 22:58
Szerinte gomga.
2012. okt. 22. 21:30
Volt valakinek olyan hüvelygombája ami piros kiütéssel járt és fájt, viszketett neki nagyon? Kb. havonta 1x jött ki pár napra. Szerintem ez nem hpv, vagy igen?
3635. zsuliett5
2012. szept. 18. 17:55
a hüvelygomba be befolyásoltja a terhességi teszt eredményét ? :( baba projekten vagyunk de ..... valószínű össze szedtem az SZTK -ban !!! 4 napja késik ill. létezik hogy ez miatt nem jön meg :( levélbe válaszolj nem leszek gépnél :( KÖSZI
3634. medizona (válaszként erre: 3631. - Life14)
2012. szept. 18. 17:46
Szia! Én is Ujházy doktor úrhoz járok, tavaly októbere óta, de nem nagyon akrok javulni, pedig azóta 5 naponta használom a bórsavkúpot. Most legutób már gyógyszert is kaptam. Viszont a kenetembe nincs gomba, de a tüneteim, a folyás nem múlik. Már én is 3 éve kinlódom, de csupán a menzesz alatt szüntek a tüneteim. Meg volt talán 1 ciklus amikor jól voltam. Azért a borsavkúp mellett szól, hogy nem nyirja a hüvelyflórát és ha tovább nem is de pár napig csökkennek a tünetek.Hátha neked jó lesz.... Nálam még gyulladást sem lát a doki. Viszont folyton égő érzést érzek, na meg ezt a gyulladás érzést. Én csak a hormonokra gyanakszom, de a doki szerint azért jön elő a gomba, mert az immunrendszeres gyenge. Pedig már én is spirulina algát eszem. Köszi hogy megosztottad velünk. Hát te is megjártad már a magad poklát, csak jó lenne látni a végét.
3633. life14
2012. szept. 18. 00:06
3632. life14
2012. szept. 17. 23:59

Ezeket az alternatív gyógymódokat próbáltam mielott kiderult az endo és a PCOS:

A Vargha Gyógymód Intézetbe jártam ideg-inger terápiára. És kb tízféle gyógynovénykészítményt vettem toluk.

Tobb természetgyógyásznál voltam.

Az egyik ezt a kúrát javasolta?

Méregteleníto teakeveréket máriatovis kivonattal, táplálékkiegészitoket:yucca, echinacea, aloe vera, gape fruit kivonat, probiotikum, papaya, flavin7, homoktovis, fokhagyma kapszula vettem nála. Három honapig csináltam a Candida diétát-szigorított változatát. Kulonféle illóloajos ulofurdoket csináltam.

Egy másik természetgyógyász kvantumgyogyitással és kézrátétes módszerrel gyógyított. Tole NES HEALTH Informácios cseppeket vettem.

Kinai orvosnál is voltam. Zapper biorezonanciás készulékkel kezelt, fekete dió kivonatot, Viraimun gyógygomba kivonatot szedtem.

Gyógyító koveket is próbáltam-karneol, gránát.

EFT egyéni tanfolyamon is voltam.

Homeopátiás orvosnál is voltam. Homeopátiás golyócskákat és Schussler sókat is szedtem.

Energy-s tanácsadónál is voltam.

Renol-t szedtem, Gynex-et, Drags Imun-t, Probiosan-t, Grepofit-et szedtem.

A Korolen-t nagyon ajánlják mindenféle betegségre, mert a betegségek lelki okait gyógyítja.

Gyógynovény teákat ittam.

Kriston intim torna tanfolyamra jártam. Anionos betétet használok az oktató tanácsára, nogyógyászati gyulladásoknál segít.

Tobbféle tozegáfonya kivonatot szedtem, pl Uroval manosa.

Tobbféle probiotikumot szedtem, pl Hylak forte.

Kineziológusoknál voltam.

Bemer 3000 biorezonanciás készuléket is próbáltam.

Ezustkolloidot is szedtem.

Pí vizet iszom.

Urozin-t(medveszlo levél kivonat) szedem. Az egyik G1 Intézetes nogyógyász szerint ez a legjobb E coli ellen.

Az egyik doki tanácsára, aki a vulvodyniát kezeli, tengerisós ulofurdoket csináltam, lucerna cékla tablettát szedtem. Szerinte a teafaolaj a legjobb baktériumolo.

Kéthetente lekente a méhszájat és a huvelyt huvelyflóra helyreállíó szerrel. A huvelygyulladáson enyhített.

Megvettem a Cod tm teát és a hozzá való port, de a tea nem jo endometriozisra.

Immunerosíto és daganatgátló.

3631. life14
2012. szept. 17. 23:53

Sziasztok!

Nekem tobb három éve van folyamatosan huvelygyulladásom.A tenyésztés mindig e-colit és candidát mutat ki.Egyszer volt pozitiv gardnerellára,de azt kiirtotta a klion antibiotikum.

Folyamatos fájdalamat érzek a huvelybemenetnél,hugycsonél,huvelytornácnál.

Már rengeteg orvosnál voltam,gyógyszerek tárházát szedtem már ki,és sok alternatív gyógymódot is próbáltam.

Három hete mutottek endometriozis és PCOS miatt,IR-em is van.

Nemrég voltam Dr Újházy András nogyógyásznál.

Bórsavas kúp kúrát javasolt és tejsavas kúpokat.

Van valakinek tapasztalata ezzel a kúrával kapcsolatban?

Egy évig jártam Dr Takáts Bélához,aki kéthetente lekente a méhszájat és a huvelyt kéthetente huvelyflóra helyreállító szerrel.

Ez javított a legtobbet a tuneteimen,de nem szuntette meg.

Lényegesen csokkentette a gyulladást.

Gondoltam megosztom veletek,hátha nektek is segít.

[link]

3630. mkjudit (válaszként erre: 3629. - Medizona)
2012. szept. 10. 14:35
Már meggyógyultam és úgy használtam ezt a kúpot. Második alkalommal már nem csípett!
3629. medizona (válaszként erre: 3628. - Mkjudit)
2012. szept. 10. 11:30
Szia! Engem is mindig csipett a flórahelyreállító kúp. Nem hiszem, hogy a teafaolaj irritálta volna. Ha gombás fertőzésed van, csak olaj a tűzre a tejsavbacis kúp. Ha tünetmentes vagy akkor kellene használni. Szerintem a gombák szaporodtak el ebbe a tejsavas közegbe. Legutóbb a gynoflort használtam, ami vényköteles, de talán ez volt a legjobb és ez nem okozott problémát.
3628. mkjudit
2012. szept. 7. 09:23
Csajok vettem egy Gyntima forte hüvelykúpot teafaolaj van benne, de az engem annyira csípett, hogy muszáj voltam kiöblíteni. Valaki használt már ilyet, később elmúlik ez az érzés?
3627. Zsófi26
2012. szept. 6. 21:25
En is igy szedtem a gombaölőt :) magamtol talaltam ki,egyebkent en is 48 kilo vok
3626. medizona (válaszként erre: 3625. - Zsófi26)
2012. szept. 6. 15:43
Szia! A gombaölőt a doki nekem úgy ajánlotta, hogy egy hónapon keresztül heti 1 szem, aztán minden hónapban, akár több hónapon keresztül is havi 1 szem. Most is szedem, de a mul havi ciklusom nagyon jól alakul, most lesz peteérésem és pocsékul vagyok. Viszont a mult hónapban diétáztam nagyon, most meg nem. Ha ez közrejátszik, akkor nagyon nehéz lesz. Igy is 47 kg vagyok.
3625. Zsófi26 (válaszként erre: 3613. - Medizona)
2012. szept. 5. 23:50
Szia,nekem is jobb mar,de nem teljesen.Peteérés körül,meg menszesz előtt rosszabb. A gynoflort en is hasznalom,tenyleg jo. Na meg a borsavas is. Ennek ellenere valami miatt megsem all helyre a rend. Sztem nalam a gomba is szerepet jatszik. A gombaölő gyogyszer is jo volt,enn is szedtem,csak nem tudom meddig llehet,mar beszedten 3 dobozzal. En mar nem megyek dokihoz,fölöslegesnek tartom,egy csomó penz,es sose mondanak ujat. Most probaalok a fent leirtakkal gyogyulgatni.De megnyugtato,h a doki neked is ezt javasolta. Csak azt nem ertem,h miert nem küldenek tovabbi vizsgalatra? Talan akkor a következő alkalommal nem ők markolnák föl a lóvét. Hat igy vok most, ha lesz valtozas majd irok,jobbulast!
3624. moonlight13 (válaszként erre: 3623. - Mkjudit)
2012. szept. 5. 20:11
De azért van aki csak néha kapja el, és annak nem tart folyamatosan.
3623. mkjudit (válaszként erre: 3621. - Moonlight13)
2012. szept. 4. 19:37
Kisebb %-ban kapjuk el máshonnan, sajnos már bennük él és amikor gyengül a hüvely védekező mechanizmusa, akkor már támadásba is lendülnek..
3622. moonlight13 (válaszként erre: 3619. - Csilluka)
2012. szept. 4. 19:35
Ott baktérium szokott lenni.
3621. moonlight13 (válaszként erre: 3616. - Anonymous123)
2012. szept. 4. 19:34
Addig amíg újra össze nem szeditek valahonnan! Ne parázz már annyira! A párod már vakarózna rendesen! :)
3620. moonlight13 (válaszként erre: 3618. - Anonymous123)
2012. szept. 4. 19:33
És Te most miért is mész urológushoz?
3619. csilluka
2012. szept. 3. 21:33
Arról esetleg tud vki, hogy a húgyutakban is lehet gomba túlszaporulat?
3618. anonymous123 (válaszként erre: 3617. - Mkjudit)
2012. szept. 3. 14:42

Nem hangzik túl jól. Elszomorít, hogy férfiaknak nincs olyan bő felvilágosítás interneten mint a nőknek.

Szerdára kaptam időpontot az urológushoz, kíváncsi vagyok mi vár rám.

3617. mkjudit (válaszként erre: 3616. - Anonymous123)
2012. szept. 3. 07:12
bár úgy lenne...Valakinek évekig visszatér újra és újra
3616. anonymous123 (válaszként erre: 3606. - Moonlight13)
2012. szept. 2. 22:27
És mit kellene érezni? Amúgy ha egyszer kikezelnek az végeleges?
3615. moonlight13 (válaszként erre: 3610. - Anonymous123)
2012. szept. 2. 20:10
Arra az egyre a későbbiekben figyeljetek, hogy ha ő összeszedi mégis valahogy, akkor az orvos Neked is írjon fel gyógyszert, nehogy egymásnak adogassátok oda-vissza!
3614. mkjudit (válaszként erre: 3612. - Medizona)
2012. szept. 2. 20:00
Nekem mindig a lúgos ph-tól van gombám, bacim még sosem volt...
3613. medizona (válaszként erre: 3599. - Zsófi26)
2012. szept. 2. 18:06
Szia voltam Újházynál már sokadszor. Eddig sem volt gomba, most se volt. Eddig citolizis volt, most az sem, viszont aerob bacit talált. Mindezek ellenére kaptam 4 szem gombaölő, heti 1 szem és gynoflor hüvelykúpot, amiből 5-öt kell elhasználni egymás után, azután heti 1-t, majd minden menzesz után 1-t. Azt mondja, hormonális és az egyéb tejsavkúpok nem tapadnak meg, mert nincs bennük ösztirol, ezért javasolta ezt. Egyébként tartottam a diétát kb 2 hónapja volt ez, szedtem a gombaölőt, és csökkentek a tünetek. Most jutottam el odáig, hogy a tejsavkúp nem irritál - ez soha nem volt igy, mindig mart, égett tőle belül - Bizakodom Zsófi. Azt érzem valami elindult, de nem tökéletes. Nekem most peteérés körül borzalmas. Ja és a doki szerint gyenge az immunrendszerem, és a kúpok azért ideig óráig hatnak. A hüvely védelmét kell helyreállítani. Úgyhogy itt tartok. De a múlt hónapban mindent, szószerint mindent bevetettem. Kópot, gyógyszert, diéta, lúgosítás, bélflóra helyreállítás grape csepp. Meg nem szünt, de kevésbé érzem. Azt mondta a doki presztizs kérdést csinál belőle, ha nem tud meggyógyítani, de könyörgöm mikor. Októberben voltam nála először. Azelőtt meg már 3 éve hogy kinlódom ezzel. Jobbulást neked. Ja és ha úgy érzitek fújjátok odalent octenisept spray-vel. Nekem jó. Reggel és este szoktam. Azért gondoltam a candida vérből való kimutatására, mert nekem a kenetben soha nem volt. De úgy emlékszem neked sem. Jobbulást Neked is. Másoknak is sikerül, nekünk miért ne sikerülne.
3612. medizona (válaszként erre: 3602. - Mkjudit)
2012. szept. 2. 17:37
A gomba nem a lúgosat szereti, hanem a savas közegben szaporodik. Azt viszont értem, hogy kell a tejsavas dolog, mert ha a flóra meggyengült akkor felborul minden. Nincs védekező képessége a hüvelynek. A lúgos dolgot a bacik szeretik.
3611. medizona (válaszként erre: 3600. - Csilluka)
2012. szept. 2. 17:35
Az alkoholból cukor lesz és eteted őket. És ha már a hüvelyben van candida, akkor már a belekben is túlszaporodott.
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook