Humuniqum tapasztalatok (beszélgetés)
C vitamint is itt szoktam megvenni-reggel a vízbe bekeverve egy mokkaskanalnyit😊
Eddig itt találtam meg őket jó áron-és szeretem is ezt az üzletet(webáruház,de Bp van több üzlet is).
Szia! Ha jól látom, ez a korábban futott Humet-R kiegészítése néhány vitaminnal. Rákeresgéltem egyesével, utóbbiak nem tartalmazzák a teljes napi szükségletet - nyilván mellette étellel is viszünk be valamennyit.
Úgy emlékszem, végére már a Humet-R is jó drága lett... azt hittem, kivonták a forgalomból, de nemrég láttam kórházi gyógyszertárban.
Ami döbbenetes, hogy gyógynövényekkel foglalkozó ismerősöm ételallergiára, igazolt lisztérzékenységre javasolta.
Szia
ezt szedtem,de igazából nem tudok írni a hatásáról...mert nem éreztem semmit.Biztos jó,de én nem panaszokra kezdtem,hanem,hogy támogassam az immunrendszerem.
2 dobozt fogyasztottam el,és közben voltam beteg... amióta a Q10-et szedek emelt C vitaminnal azóta messziről elkerülnek a bacik és a vírusok.
Q10-et kardiológus javasolta,azt mondta,hogy 40 éves kor fölött mindenkinek kötelezően kellene szednie,és ha van mód rá,akkor vízben oldódót (Q10H2O) reggel éhgyomorra,jó sok vízzel.
Sziasztok,
Érdekelne, hogy kinek mi a tapasztalata a Huminiqum nevű keszitmenyrol? Miert hasznaljatok, mire ajanlatos hasznalni es hogyan hat?
köszönöm :)
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?