Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Sziasztok!
Írtam ki fórumot,nagyon megrázott a dolog!
www. picibaba. freeblog. hu
Annyira megrázó.... könnyek szorongatják a torkom... kegyetlen az élet, de ennyire???
Szia Sitim!
*nagyon örül*
Ha visszajöttél:
Jobban vagy már? Bence? Remélem, gyógyulgat... örülök, hogy a keményebb gyógyszert/fájdalomcsillapítót letetted... bár elméletileg annak működnie kellene... mindegy, a lényeg, hogy nem szeded =)
Szép történet =)
Gondolom, milyen ideges lehettél... én biztosan megbolondultam volna... nem azért, mert nem TV-zek, és otthon nem netezek, de idegesített volna a dolog...
Szép napot Mindenkinek!
Csak benéztem és leírtam a naplómba a tegnapi kálváriánkat!:-(((
Később jövök,Mindenkinek csodás délelőttöt!:-))))
Puszilok Mindenkit!:-DD
Mesélek egy vicceset:
Van egy barátnőm, együtt járunk hastáncra... Johannának hívják. (Az én neven is azt jelenti). Egy nappal korábban született, mint én (ugyanabban az évben). A párja erősen hasonlít jellemileg az enyémre. Ugyanazokat szereti, mint én... nagyon jól megértjük egymást, azt hiszem, érthető okokból =)
Nem érdekes? =)
Az jó =)))))))))
Tanárnéni: én is úgy látom =)))))
Sziaaaaa!!
Köszi.
Örülök, hogy itt vagy. Irhatsz te is vicceket, már hiányzik. :)))
Szia Tanárnéni =)
Már azt hittük, elvesztél =)
Imola: milyen játékot kapott Roli?
Jól van köszi. Ma kapott egy új játékot, aztán most be nem áll a szája olyan boldog.
Nagyon jó idő van még.
Roli jól van?
Akkor gondolom, nálatok még jó idő van =) itt nálunk reggel volt olyan köd, hogy alig találtam be a munkahelyemre =)
Sziasztok!
Anya, még mindig kertészkedtek?
Imola, jót sétáltatok?
Szép reggelt mindenkinek!
Legalábbis szebbet, mint az enyém =) mennem kell ismét dolgozni, de azért igyekszem ma lenni, lehetőségeimhez mérten minél többet...
Nagyon off vagyok, nem is tudom, ez tavaszi fáradtság, vagyis annak az utószele, esetleg már a téli előszele. =)
Emellett nagyon fáj a hasam, de még mindig semmi =(
Japán turista megy ki a reptérre. Egyszercsak a taxit megelőzi egy Honda.
- Á, Honda, nagyon gyors, Japánban készült! - kiált fel a japán.
Mennek tovább, amikor egy Toyota előzi meg őket.
- Á, Toyota, nagyon gyors, Japánban készült! - kiált fel ismét a japán.
Harmadszorra egy Mitsubishi suhan el mellettük.
- Mitsubishi, nagyon gyors, Japánban készült! - mondja ismét a japán.
A sofőr nem szól semmit, hamarosan kiérnek a reptérre.
- 80.000 forint lesz - mondja a taxis.
- Micsoda? Az nagyon sok - hápog a japán.
- Taxióra, nagyon gyors, Magyarországon készült! - válaszolja a sofőr.
- Móricka, mondd, mi szeretnél lenni, ha nagy leszel?
- Télen medve, nyáron tanár.
Michel Schumacher és Eddie Irvine együtt mennek szafarizni. Éjjel Eddie fura hangokat hall, kinéz és látja, hogy Schumachert egy oroszlán üldözi, kiabál is neki:
- Fuss, Michael!
Mire Schumacher:
- Ne aggódj Eddie, már van három kör előnyöm.
Az orosz és az amerikai elnök elmennek egy jóshoz. Megkérdezi az amerikai, hogy mi lesz az USA sorsa 20 év múlva. A jós azt mondja:
- Pontosan nem látom, de egy vörös zászló lebeg a Fehér ház tetején.
Az orosz elnök megörül ennek, és ő is megkérdi, hogy mi lesz Oroszországgal.
- Azt sem láthatom pontosan, de egy vörös zászló lebeg a Kreml tetején is, és van alatta egy szöveg. - feleli a jós.
- És mi az a szöveg? - kérdezi az orosz.
- Azt sajnos nem tudom kibetűzni, mert kínaiul van.
- Anyu, adj egy százast! - kéri Móricka édesanyját.
- Minek, kicsim?
- A sarkon áll egy bácsi, neki kellene.
- Látod, Móricka, ez szép tőled. Biztos koldulásból él a szegény öreg.
- Hát nem éppen. Fagylaltot árul.
Egyetemi biológia előadáson a professzor az alkohol káros hatását demonstrálja. Fog egy poharat, megtölti vízzel, míg egy másikat whiskey-vel. Aztán egy gyufásskatulyából elővesz két gilisztát, az egyiket beleteszi a vízbe, a másikat pedig a whiskey-be. Az első giliszta vígan ficánkol a vízben, míg az alkoholba tett giliszta néhány másodperc vonaglás után megmerevedik és lesüllyed a pohár fenekére.
- Látják? - fordul a prof a hallgatósághoz. - Az alkoholba tett giliszta megdöglött, míg a másiknak láthatóan semmi baja. Önök szerint mit bizonyít ez?
- Azt - hangzik a hátsó sorból, - hogy ha whiskey-t iszik az ember, nem lesz gilisztás.
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)