Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Gevi Mami! Egy évvel vagy (ha tegeződhetünk?) fiatalabb, mint az anyukám. Milyen jól feltalálod Magad a neten!!! Miért utálod a hétfőt? Gondolom, hogy már nyugdíjas vagy.
Na, egyet értek, a hétfőt én is utálom, ez a mostani pedig különösen nehéz lesz, nekem legalábbis, de majd csak vége lesz egyszer... =S
koszonom szepen, neked is viszont, meg az egesz csaladodnak
Itt vagyok,nem alszom már reggel 5-kor keltem a fiúkkal. Persze megint szentbeszéd, hogy miért nem pihenek sokáig. Nem tudok mit csinálni,kevés az alvásigényem. Mindig csak aggódnak értem,dehát nem tudok mit csinálni,ennyit alszom pár órát és kész.
Punk-tum:-)))))))))))
Különben a szomszédasszonykámat ápolom,mert beteg sajna,magas láza van és segítek Neki, hiszen én is mindenben számíthatók Rá. Na szófo......om volt.-:)))))))
Már megint HÉTFŐ nagyon utálom de ez van mindenkinek boldog kellemes hetet kivánok csók
Igen, az oktatóm is azt mondta, hogy lazítanom kellene, sokkal jobban menne minden, majd csütörtökön a próbakörön megpróbálom, hátha fog sikerülni... remélem, menni fog =) egyébként én sem vagyok izgulós fajta, csak most nagyon nem érzem biztosnak magam...
Hol a Kata?Hol az Ildi,az Álomszuszék,a Csókica?
Szia Tanárnéni, csakhogy itt vagy.
Legyen szép napod.
Mindenkinek nagy puszi,megyek a boltba!
Kinek mit hozzak????
Majd később még jövök,addig is csak semmi negatívum!Mindenki pozitívan gondolkodjon és álljon a dolgaihoz!Tapasztalatból mondom!:-)))
Kellemes napot Mindenkinek!:-DDD
nagyon rendesek vagytok:d
koszonom, sajnos nem unatkoztam:(
Szia Tanárnéni! Gondoltunk, gondolunk Rád, hiányolunk! Legyen szép és jó heted!
Szia elveszett gyerekem!Hiányoztál!
Myrad kicsim!Sem hülye nem vagy,sem szellemi fogyatékos.Minél jobban izgulsz annál rosszabb.Kösd le magad addig mással.Én amikor vizsgáztam keresztrejtvényt fejtettem, és a többiek attól lettek rosszul mert mindenki olvasta a tételeket.Én meg mondtam ha eddig nem tanultam meg akkor most fél óra alatt nem fogom megtanulni.Igaz nem vezetésből,az engem sosem érdekelt.
Szia Tanárnéni!
Hát nem telnek akkor túl jól a napjaid,vigyázz magadra!:-((
Reméljük a következő időszak sokkal jobb lesz!
Puszilunk és kitartást!:-D
Nekünk már többször bevált. Megyek is készítek egy adagot!
Anyuuuu!Én nem szeretem a mézet:-(
kipróbálom mert nálunk köhögni kezdtek...
Szia!
Már hiányoltunk.. akkor neked sem lehet egyszerű, remélem, mihamarabb megoldódnak a dolgok...
Tanárnéni! Éppen tegnap este gondoltam rád, remélve, hogy nincs semmi bajod! Örülök neked:-))))
Méz....hm....mennyire szerettem....most is szeretném csak a cukrom nem,pedig nem ettem sokat,hogy megutálja!!!!!
Fokhagyma -vagy hagymalé:
2 gerezd fokhagymát(vagy egy fej hagymát) apróra vágunk, elkeverjük 3 evőkenál cukorral vagy mézzel. Felöntjük kb. 125 ml vízzel, felforraljuk és jó tíz percig főzzük. Utána 2-3 órát állni hagyjuk, majd leszűrjük. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt adható. Gyereknek napi 1-2 teáskanál, felnőtteknek 3-4Xteáskanál.
Most olvastam egy olyat is, hogy a hagymát fel kell vágni és rétegesen üvegbe tenni cukorral. Ezt nem kell főzni.Az így nyert levet kell bevenni.
Én maradok a jól bevált főzősnél!
Ha megtudom, megírom, egyelőre megalkudtam: mindenhol egy kicsit (sorban) így aztán semmi nem lesz rendesen megcsinálva, de ha csak ilyen kipipálós módszerre telik...
sziasztok, jo reggelt, remelem mindenki jol van, nem nagyon jottem mert nap mint nap valami erdekes tortenik itt errefele, vizsgak hegyen hatan, halal eset a csaladban es meg sorolhatnam, kellemes napot es hetet kivanok mindenkinek
Az a baj, hogy nekem a méz illatától is felfordul a gyomrom, de igencsak durva módon... =(
Hát, már délelőttre kaptam, de majd kitalálok valamit, ma már a reggeli zuhany sem segített, de valahogy majd összekapom magam... előtte megyek egy bónusz kört az oktatómmal, remélem, az is segít még, aztán hátha... nagyon szeretném már, ha vége lenne... =(
nem szeretik a gyerekeim a mézet..nekem sikerült minnél többet vettem annál jobban utálták...pedig szerettem volna ha cukor helyettsokszor mézet használnának nem megy...
Drukkolok, cserébe kicsit pozitívabb hozzáállást kérek :)
További ajánlott fórumok: