Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Sziasztok!
Myrad gratulálok, ügyes vagy. :)
Siti jobbulást neked.
Edina te valamit ittál a kávén kivül, csak azért irsz ilyeneket. :DDD
Kata, Geva jó tanulást. :)
Tényleg anyánk merre van? nem szokott igazolatlanul hiányozni.
És Ritus?
És a többiek?
Délutáni kávé megy mindenkinek, és zöld tea.
Hát hallod azt már én sem tudom,ma ilyen tökkelütött voltam a barátnőm azt mondta,hogy mostmár húzzak a francba mert izomláza van a röhögéstől és neki ma táncórája lesz,nem fogja bírni!
Neked akartam írni,hogy a túrósod azért lett száraz,lisztes az alja mert sütés előtt megkell jól szurkálni,hogy lefolyon a tejes löty!:-)))
Ülünk le ebéd után enni!
Komolyan nem vagyok ma formában!
Szóval ülünk le vásárlás után enni,aztán meg tanulni,hogy holnap nekelljen vinni a mamához a tanulni valót!
Szerintem jobb lesz ha elindulok,mert Ildi hülyére röhögte már magát,Ti meg nem értitek hol is vagyok,mit is akarok.....!:-((((
Na ezzel Sára is így van,most éppen a W.c-n ül,és énekel(itt van eljött Eperke..........)
Benedek meg most jön éppen haza,ülünk le ebéd után enni,hogy a hétvégét nyugodtan tölthessük a mamánál!:-)))))
Na,nézd már meg az előbb miket hordtam össze!:-(((
Te ne szólj csak egy "b"!:-)))
Igen,remekül!:-)))
Akkor Neked duplán küldök!:-)))
Ma nem dolgozol?
Miért már meg is kaptad?:-)))
Kicsikéd mit csinál?Nagyfiú még suliban?
Szia Geva!
Igen én,köszi!
Fáj még a fejed?
Sziasztok!
Mielőtt hazamegyek gondoltam még írok pár sort!
Myrad nagyon ügyes voltál nagy gratula és ölelés és puszi és csoki és süti és,és,és,és,......!:-DDDD
Katám,Gevám nagyon ügyesek vagytok,jó tanulást és sikeres vizsgákat Nektek!:-)))
Siti barátnőm Neked jobbulást és pihenj sokat,bár tudom főznöd kel az apósodnak is,tehát sok időd nem lesz,megyek életem segítek!:-)
Imola,Tilli,Alföldi puszika Nektek is!
Hol van anyánk,meg Ritám hol vagytok???Ma még nem is jelentkeztetek,ugye mind jól vagytok???
Estére ha minden igaz lesz otthon is net,jövök és olvasok!Persze ha lesz időm is!:-))))
Mindenkinek nagyon szép délutánt!:-))))
Bólyai túrós,almáslepény,birsalmasajt elindítva,kávé tea termoszban megy!Tetejét nefelejtsétek visszatekerni!
Barátnőm itt röhög,hogy miket írok én?Hová és mit küldök?
Elmagyaráztam!:-)))))
Köszi, rendben van minden. Tegnap én is gyümölcsrizst csináltam a fiúk rögtön felfalták!
Siti, hogy van? Tudsz Róla valamit? Nem olvastam vissza, hogy hazajött-e már a szájsebészetről.
Ma jobb a fejed egy kicsit? Igyál sok folyadékot, vagy az sem használ?
Várom, hogy a kincsem elfáradjon, addig a tételt írom a gépbe, és amíg alszik, addig majd tanulok!
Az utolsó napok nahezebben telnek, ugye?
Sziasztok!
Myrad ügyes vagy!
Geva, párod már nemsokára hazaér!
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)