Hová lehet elmenni dolgozni 50 felett oltás nélkül? (beszélgetés)
Ha csak azt nézed mit nem bírsz, mit nem szeretsz, nem fogsz találni semmit. Nem írtad mi a szakmád, végzettséged, mit csinálnál szivesen.
Nem 50, már 40 felett sem könnyű. Én 50 felett jöttem ki Ausztriába szezonozni és nem bántam meg. Bírom még a munkát, csinálom is amíg tudom! Legalább megbecsülnek anyagilag, erkölcsileg. Otthon hiába tapasztalat, érettségi,szakma, iskolák, ebben a korban már nem kellünk sehova. Ez van. Párom hiányol ugyan de ahogy én is, ő is kibírja azt a pár hónapot míg távol vagyok. Aztán 1-2 hónapig otthon vagyok vele és kezdődik újból. Céljaim vannak még, nem beszélve arról, hogy a munkaviszony az itt is munkaviszony, a ledolgozott évekbe beleszámít.
Most a Balaton parton szezon munkára sok helyen felvennének. Büfésnek, lángos sütőnek, konyhára kisegítőnek, szállodákba szobalánynak, takarítónak, mosodásnak.
Nincs közel? Tudok egy családot aki Balatonvilágoson éjszakánként 4.500 ft-ért adja ki a 2 szobás, mindennek felszerelt mobilházát.
Oltás nélkül Lehetnél mondjuk SAS:-D
A szem a lélek tükre.
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet úgy dolgozni, hogy állandóan beteg a gyerek? Segítség nélkül!
- Ha te viszed a gyereket az oviba, és te is hozod haza, hogyan tudsz elmenni dolgozni?
- Miért mehet át szó nélkül másik óvodába dolgozni egy óvónő?
- Alap német nyelvtudással, jogosítvány és szakma nélkül, semmi esélyem mielőbb kijutni Ausztriába dolgozni?
- Lehet-e dolgozni kutyakozmetikusként bizonyítvány nélkül is?
- Külföldi McDonaldsba ki lehet menni dolgozni nyelvtudás nélkül?