Hordozható infraszauna (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is felhívtam őket és mondtam nekik, hogy az enyém csak 40-43fokig melegít.Azt mondták ők is kipróbáltak egyet és nekik 60 fokra melegedet fel, de még most vizsgálják a szervizben a szaunákat. Felírták a nevemet és visszahívnak, valószínűleg kicserélik. Akinek ilyen gondja van még az hívja őket.
Most megyek a csere masináért :)
MAjd írok róla, ha ki tudom próbálni, de nem biztos, hogy a héten még jelentkezem :(
szia
és ahová jár ott mennyi egy kúra?
gondolom fekvőset használsz...
annak az ára mondjuk 500-600 eFt
Egy nagyon jó hír:
Tegnap beszéltem a céggel és a mai napra mondták, hogy a szerelő hívni fog. Ez meg is történt. ÉS képzeljétek már személyesen ülnek bele és fogják lemérni a belső hőfokot. SŐt olyan kedvesek, hogy ezt is cserélik, de előbb megbizonyosodnak mostmár az optimális működésről is. A szerelő is mondta, hogy ez a hőfok a 6-osnál nagyon kevés.
Remélem, hogy a sok nyavajgásra csak kiderül végre, hogy mi a bajuk ezeknek a szerencsétlen szaunáknak, s meg is tudják csinálni.
Majd jelzek, hogy mi a helyzet. Elviekben csütürtökön kapom meg az újat (gondolom a javítás miatt).
Nagyon bízom abban, hogy végre szunához méltón fognak már viselkedni ezek a szunák :)
A cég mindenesetre pozítív elbírálást kapott :)))
Na oké, de ha mind rossz, vagyis ezek nem rosszak hanem ez egy ilyen típus. Hiszen mindenkinek ugyanaz a tapasztalata. Szerintetek mit fogunk kapni cserébe hiszen más típus nincsen ventilátor nélkül.
Nakedbike te ha beleülsz egyből izzadsz? Én mintha úgy emlékeznék, hogy te is azt írtad valamikor, hogy felfűtöd a tiédet is.
Ja én is voltam már kabinos infrában de ott nem is izzadtam csak párás lett a bőröm, úgy hogy nem tudom most mi van?
Ezt a leírást találtam a hordozható modellekről:
"Infraszauna- 5-10 perc alatt eléri a működéséhez szükséges hőmérsékletet, 80% melegíti a testet, 20% a levegőt, 35-65 C fok a működési hőmérséklete, 230 V 600 W a teljesítménye, energiatakarékos a rövid felfűtési idő és kisebb áramfogysztás miatt, hordozható, bárhol felállítható, áthelyezhető, 5 perc alatt telepíthető. "
Szia Linzi !
Ha 20 percet kell előfűtened, akkor lehet, hogy a melegtől indul be az izzadás és nem az infrától.Annak elvileg rögtön az elejétől hatni kellene.Lehet, hogy újra elmegyek egy kabinos infrába és lemérem az időket és fokokat.Max hülyének néznek.
Sziasztok!
Én előtte 20 percig befűtöm és úgy ülök bele, így már 10 perc után izzadok. De ha nem fűtöm be akkor én is 30 perc után izzadok.A 10 perc befűtést is kipróbáltam az sem elég mert akkor is csak olyan 25 perc múlva izzadok. Nekem is lekapcsol a panel de attól még én izzadok közben.
Bekapcsolom és pár perc múlva jó meleg lesz benne, akkor beülök. Az elején meleg, majd újra bekapcsol, s amikro kezdenék felmelegedni,akkor leáll a panel fűtése, és eléggé kihül mire újra bekapcsol. Meleg van benn,de nem elléggé,így nehezen indul be az izzadás. Szerintem ez a túlmelegedési dolog nem jó benne, illetve szerintem kevés a hőfok.
Tóthanyuka megtennéd, hogy te is leméred, hogy hány fok van benn a szunában amikor a jó meleget érzed, sa mikor hül ki?
Jó befürödtünk ezzel az új szériával. Csak azt nem értem, hogy minek kellett cserélni, ha a jó ANP típus jó volt?
Esetleg betelefonálhatnál te is a céghez és biztos mondják majd neked is, hog y beszélj a szerelővel. Engem elviekben holnap hív.
Minél többen jelzünk a dologgal, annál valószínübb, hogy lesz valami változás, segítség.
köszike,
ötlet? vigyél be csoki, ha elolvad, akkor jó meleg van:)
HAli
Beszéltem a céggel és elmondtam mi a bajom. AZt mondták, hogy kipróbálják már ők is, hogy mit tapsztalnak, illetve holnap felhív a szerelő.
Nakedbike! Megtennéd, hogy beviszel magaddal egy hőmérőt legközelebb, hogy az öledbe rakva mennyit mutat? Tehát ne a főfokszabályzón kiírt adatot mondd el, hanem a mért adatot. Köszi, csak kiváncsi vagyok, hogy úgy nálad mennyi: Köszi előre is.
HAli
Megmértem és nálunk 35-40 fok között mozog. Nem tudom, hogy ez jó-e, de végén folyik rólam a víz.
MA kipróbálta a nénikém, aki állandóan szuanázni jár, és vele is az volt mint nálam: 25-30 perc után kezd el izzadni és utána meg már jól izzad és a végén a bugyiból csavarta a vízet. Annyi, hogy így kell az 1 óra.
Én nem rizikózom, hogy cseréljek. Ezzel el leszek. Ha esetleg vkinek van vmi tapasztalata, írja meg!
kedves Nekedbike!
Tegnap beültem és úgy csináltam: nem izzadtam se hamarabb tőle, se jobban. De sajnos a végén az izületes térdemnek nagyon rossz volt a tötökülés. Így maradok a régi ódszernél: ülök a széken.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az infraszauna? Mik a tapasztalatok?
- Az infraszauna van-e olyan hatásos, mint a hagyományos?
- Ülő infraszaunája van-e valakinek otthon, és mik a tapasztalatok?
- Akinek van tapasztalata az infraszaunával az kérem segítsen!
- Tudtok olyan egyszerűen használható, hordozható kulcstartóról, vagy bármiről, ami gyógyszer bevételére emlékeztet, előre beállított időben?
- Otthoni kémiai hámlasztás után mennyi idővel lehet infraszaunázni?