Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mentális betegségben szenvedők... fórum

Mentális betegségben szenvedők... (beszélgetés)

tegnap 21:40

Köszönöm mindenkinek a beszólogatást a leugatást az okoskodást és a zseniális miért nem oldod meg miért vagy senki kérdéseket....

Nyilván jókedvembe élek egyedül társ nélkül boldog vagyok hogy nincs 2 Ftom hogy nincs egyetlen barátom hogy egy percig nem tudtam mi a boldogság...

További csodálatos életet minden tökéletes nőnek itt.

Kiléptem törlöm magam

14. Regin_a (válaszként erre: 12. - Libikóka)
tegnap 21:13

Pénzt mindig lwehet szerezni, koldulással lopással és hasonló dolgokkal. Aztán ami összejön azonnal egy "tüskére" vagy egy kanálra beváltani

Tüske 2-3cL pálinka a kanál meg a kábszer amit vagy kanálban melegitenek és adják be vagy szippantják

Mindegy, csak hasson! Majd csak lesz valahogy holnap is

13. Regin_a (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 21:04

Tudod mindenkinek megvan a saját xara amiböl ki kell mászni és élni az életét mert erre programozták. Természetesen van bug a programban akkor az illettő kiszáll az áletből

Nadehát hogy szoftvárrul mondjam, a Microsoft is azért ad ki javitásokat mert hibás az alap Windows

Igen én is, de nem mindenben amiről te írsz, sőt egyikben sem.

Mondhatnám, és szoktam mondani, haverok buli Fanta volt az életem amig a pánikbetegség nem tört rám. Az sem leányálom hidd el.

Nem én másztam ki, a gyógyszer hozott ki belőle

Most vagyok fizikailag öreg és magányos, de még most is ragad rám aki ragad....

Ha a két inditott topik a tied, akkor próbálj meg akár pszicho segitséget, nem gyógyszert, igénybe venni. Van időd változni, nem úgy mint nekem már

Hajrá!

12. libikóka (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:57

Hogy telik valakinek aki munkanélküli,,alkoholra és pláne drogokra?

Ajándékba vagy hogy?

A kérdés költői,,

11. ~ Luna ~ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:46
Kezdj el tanulni. Az első 2 szakma mindenkinek ingyenes a támogatott képzések közül.
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Regin_a)
tegnap 20:30

Szia. Te is mentális beteg voltál ? Munkanélküli, iskolazatlan, drog és alkoholfüggő, lelki nyomorék, örök életedben magányos, téged is egész életedben alázott a családod, az anyád?

Milyen szarból masztál ki és milyen helyzetben voltál a felsoroltak közül.

De mindenképp gratulálok hozzá ha pozitív irányba tudtad terelni az életedet és eredményeket tudtál elérni

9. Regin_a (válaszként erre: 4. - Amaunet)
tegnap 20:11

Ha szépen +kérlek, rúgnál még egyet a topikindítóba?

Mondhatnám, qrva idegesitó hogy bekommentelsz hasonló témákba leugatva a témainditót, kvázi hazudik

8. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:05

40 felett"

Alig 40 felett másztam ki a mély xarból

De ugye nyitottál már fórumot kapcsolódó támárol?

Lehetne itt is folytatni mert itt sem fog az életed megváltozni ha nem próbálkozol

Éppen a sajátomban irtam a tanmeséről

[link]

7. Amaunet (válaszként erre: 6. - Felhőcske**)
tegnap 16:22
Városokban is meg van a lehetőség ápolók segítségére. Korábbi lakhelyemen (Budapest) három idős asszonyhoz is jártak szociális gondozók.
6. Felhőcske** (válaszként erre: 5. - Amaunet)
tegnap 16:15
Sajnos ismerek ilyen embereket, más a falu, és más a város.
5. Amaunet (válaszként erre: 3. - Felhőcske**)
tegnap 15:46

Azt az embert miért írnák le, aki ismer egy ilyen beteget?

Ismerek nem egy idős embert (korukból adódóan már betegek is), akikről a falu és az egyház gondoskodik.

tegnap 15:37
tegnap 15:19

Aki ismer ilyen mentálisan idősödő beteg embert, akinek sem anyagi sem "társi" segítsége nincs, azt már leírják!

Sajnos ebben a világban, még a dolgozni tudó embert is lehet kiközösíteni, de egy beteg embert nem fognak támogatni, csak kihasználni, és a sorsára hagyni.

2. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 14:33

Nem csak nekik nehéz, hanem mindenkinek, aki a felsorolt háttér nélkül leledzik.

Nem tudni, mennyiben járult hozzá, van összefüggésben a betegség ezzel. Népi mondás állítja, hogy olyan ibolyát szagolunk, amilyent szakítottunk. Részben van csak igazsága, egyenre szabottan kellene vizsgálni.

Egyébként igen. Hogyne érné meg küzdeni!

tegnap 14:27

Mit kezdhet az életben egy idősödő mentálisan beteg ember?

Társ, család, iskola, szakma, pénz nélkül. Depresszióssan, antiszociálisan és a szociális közösségi kompetenciák teljes hiánya nélkül ?

Hogy lehet 40 felett elkezdeni az életet nulláról és főleg elkezdeni felnőni, felnőttként viselkedni, beilleszkedni egy rohanó, külsőség és teljesítmény orientált egzisztenciális világba?

És hova juthat el egy ilyen ember a halál előtt? Megéri 10-20 évet küzdeni egy esetleges 5-10 éves "eredmény" élvezéséért nevezzük boldogságnak. 50-60 év szxr élet után mit számít 10 év "jó idő" öregen betegen a halál előtt?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook