Újrakezdjem a netes kapcsolatot, ha már egyszer lezártam? (beszélgetés)
Az elején szerettem nézni, mennyi lüke ember.
Bevették az öregurak, hogy a szép szemükért keresik, ukrán, thai, brazil stb. lányok a kegyeiket.
Na meg az idősödő nők, hogy önmagukért szeretik a fiatal afrikai fiúk őket.USA állampolgárságra gyúrtak általában.
Persze voltak összeillő párok is, van egy férfipár, akik nagyon egymásra találtak.
Csak már unalmas lett, mert nagyjából ua. sztori.
Gyönyörű, igaz szerelmek bontakoztak ott ki.🤪
A kedvencem a Soyaboy (nem biztos hogy így kell írni) nevű fiatalember, aki valahogy mindig ilyen idősödő amcsi nénikbe szerelmesedik bele. Aztán akciózni meg sehogysem akaródzik neki.
Amint írták, akár csaló is lehet.
Ha biztos vagy benne, hogy itthon tudnál vele találkozni, nagykorú vagy, nem kér anyagi segítséget az utazáshoz, akkor találkozhatsz is vele. Persze Te tudod mit kockáztatsz, ha a család rájön.
Benne van a pakliban, ahogy magyarnál is, hogy életed legrosszabb döntése, de benne van a legjobb elszalasztása is.
Így névtelenül, akár itt is megoszthatod, hogyan , milyen oldalon jöttetek össze? Az intim dolgokról beszélgetést kihagyva, miről is írt kb.
Élőben beszélgettél vele, vagy csakis leveleztél.
Ha élőben, kamerával, nagyobb az esélye, hogy nem csaló, ha csakis leveleztetek, akkor viszont tuti csaló, bár a csalók inkább idősebb, magányos nőkre buknak, akiknek már van anyagi egzisztenciájuk.
Az tényleg fontos, hogy került a képbe a srác. Nagyjából ki lehet szűrni a csalókat, de ezt egy fülig szerelmes személynek sokkal nehezebb.
Maga az idegen kultúra ne riasszon vissza, tudok nagyon szép kapcsolatokról, amik régen tartanak már, de van olyan is, ami nem működött.
Óvatos legyél, és mindig figyeld a hátsó szándékot, jobb félni, mint megijedni!
Nagyon jól döntöttél.
A családod biztosan féltett és hidd el több tapasztalatuk van ha idősebbek. Csak gondolt át, hogy manapság mennyi internetes csalásról lehet hírt hallani, amelyek lehetnek a legkülönbözőbbek: anyagi, zsarolós, megalázós, hírnévrontós / szétküldi a képeidet, amelyeket bizalommal küldtél / de egy idegen, akiről semmit nem tudsz csak, amit bemesél !!!
Volt olyan már felnőtt ismerősöm, aki reménykedve egy tehetős párkapcsolatban egyetlen egy személyes találkozást követően az állását feladva elutazott a csábítóhoz. Ott pár nap után kiderült, hogy pénzt nem kap, munkát nem tud még vállalni nyelvismeret nélkül és lényegében cselédnek kellett volna, a szó szoros értelmében. Szerencsére el tudott menekülni ,sok pénze bánta, de még időben, mert legalább fizikailag nem sérült.
Legyen eszed!! Gondold át ezerszer!
Ha mégis annyira akarod akkor hívd meg hozzátok, de pénzt semmiképpen ne küldj semmire sem, siránkozzál, hogy nagyon szegények vagytok. Le fog kopni azonnal.
„Jogos kérdés. Nem olvasták az üzeneteimet, de észrevették, hogy sokat ülök a gépnél, és máshogy viselkedem. Nem mondtam el nekik, hogy egy fiúval chateltem – más kultúrából, más vallással –, de ez őket nem érdekelte volna, csak a tény, hogy idegen.
Sajnos a családom elég rossz természetű – főleg apám –, és emiatt döntöttem úgy, hogy lezárom. Pedig valódi érzések alakultak ki bennem is. Féltem, és nem akartam neki sem rosszat, sem hamis reményt adni, ezért inkább hazugságokat írtam neki, hogy felejtsen el.
Ma már nem vagyok biztos benne, hogy jól döntöttem. Tudom, hogy voltak és lesznek akadályok, de talán mégsem leküzdhetetlenek – akkor sem, és most sem. Lehet, hogy mégis találkoznunk kellett volna.”
Bárkivel megismerkedsz az idegen, ha nem a szomszéd Józsi.
Vagy külföldi, más kultúrából származó? Miért is gondolnák, hogy rossz vagy?
Olvassák az üzeneteidet? Vagy, hogy tudták egyáltalán, hogy levezel valakivel?
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?