Hónapokig voltam alkoholista, egy napot nem bírtam ital nélkül. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - *karolin*)
ma 18:57
Ó ennek már több éve, eszemben sincs!
14. *karolin*
ma 18:21
Csak tartsál is ki!
13. apeeng (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:52
Az alkoholizmus az törölhetetlen, még ha egy kortyot sem iszik a már leállt versenyző. Így vagyok a cigivel...negyven év dohányzás közben több tucatszor szoktam le...aztá húsz évvel ezelőtt abbahagytam...azóta is szenvedek
12. srcrss (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:29
Gratulálok! A cigi nemigen zavar be a mindennapjaidba, nem hátráltat a munkádban stb., csak egészségtelen és drága. De nem lehet mindenről lemondani.
11. Tündike40
ma 16:28
Gratulálok,nagy akaraterő kellhetett hogy kijöjj ebből.
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Srcrss)
ma 16:12
Nem, teljesen egyedül tettem le semmi segítségem nem volt. Én nem élek egészséges életmódot vagy hát csak a cigi a káros szenvedélyem, na azt nem sikerült még sosem letennem.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Srcrss)
ma 16:12
Nem, teljesen egyedül tettem le semmi segítségem nem volt. Én nem élek egészséges életmódot vagy hát csak a cigi a káros szenvedélyem, na azt nem sikerült még sosem letennem.
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - 55Judit)
ma 16:08
Az volt, köszönöm szépen. Viszont ennek köszönhetően egyik gyermekem sem iszik egy kortyot sem, volt számukra elrettentő példa. Sajnos így alakult, de már vége.
7. srcrss (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:08
Értem. Azért kérdeztem, mert elsőre úgy jött le, hogy egyik napról a másikra lettél alkoholista, pedig az egy hosszú folyamat, úgy tudom. Jó, hogy sikerült abbahagyni. Szakember segítségével, vagy egyedül? Én is ittam hétvégén vagy alkalmakkor kb. 16 éves koromtól húszas éveim közepéig, de nem sóvárogtam. 🤔 Most ritkábban iszok, de inkább azért, mert nem passzol az "egészséges életmódomhoz". 😄 Ugyanígy voltam a cigivel.
6. 55Judit (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:42
Jogosan lehetsz büszke magadra, amiért ki tudtál jönni belőle. Embert próbáló küzdelem lehetett.
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Srcrss)
ma 15:31
Mindig is ittam, de csak hétvégén vagy alkalmakkor. Viszont egy ideig napi szintem ittam, remegtem az italért alig vártam hogy ihassak és ez sokáig ment így. Majd mikor már olyanra puffadtam mint egy disznó, és elkezdtem hányni is akkor abba hagytam. Ennek már jó ideje, csak ma van az évforduló hogy utoljára ittam és eszembe jutott. Kemény volt az elvonás, de túl vagyok rajta. Ez nem büszkeség,sőt csúnya dolog, de most kijött belőlem :)
4. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:57
Hogy érted azt, hogy hónapokig? Azelőtt egyáltalán nem ittál, vagy csak keveset, majd megszállt valami, és onnantól minden nap?
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - 80ASIQ)
ma 14:30
Nem-nem, rá se bírok nézni :)
2. 80ASIQ
ma 14:24
Most már nem iszol? (Gondolom.)
Gratulálok! :)
ma 14:24
További ajánlott fórumok:
- Értem én, hogy járvány van, de mit lehet itthon csinálni hónapokig, ha minden bezár?
- Ti mit tennétek ha a párotok alkoholista, agressziv, lenne és bántalmazna?
- Egy 37éves alkoholista, dohányzó nő terhes, 14 hét kb. Megszakitani meddig lehet? Tud valaki valamit? És a párja agressziv...
- Szerinted alkoholista az a személy, aki minden nap megiszik egy vagy kettő doboz sört?
- Egy férfi egyetlen éjszaka kedvéért képes e hónapokig fűzni egy lányt?
- Hol lehet elhelyezni egy 58 éves alkoholista családtagot, akinek minimális jövedelme van?