Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
hogyne tudnám, hát nem erre kérted a pénzt?
Gyorsan felejtesz, csillagom....
Rózsaszín kalap, fehérre mosott kutyával a Liberty Brücke pesti oldalán Eurót gyűjt....
Azt sulykoltad, hogy az milyen jó meglepi lenne Neked és, hogy mennyire megérdemelnéd...:-DDD
08:58-kor melyik malac visít?
csak amelyiknek a farkát húzzák...
( nem szeretnék malac lenni)
a vágás korábban kezdődik azt hiszem.
Hello főzős csapat!
Komoly előkészületeket tettem. Bundáskenyér lesz.
A malmot is szeretem.A nagypapám és apukám sokat játszott velünk.
Nagypapám csuda egy ember volt. Este ki ólt velünk az udvarra és mindig mesélt. Mesélt a csillagokról, az időjárásról. Mindig mondta, mikor lesz eső, szél, mire kell figyelni. Csodálatos hangja volt. Énekelt nekünk.
Apukám is tudott cimbalmozni, hegedülni és tangóharmonikázni. Éllítólag, amikor csecsemú voltam, mindig harmonikázott nekem, úgy aludtam el. Lehet benne valami, mert még mindig szeretek zenére elaludni. Imádtam édesapámat, csüngtem rajta mindig. :)
A mirror funkcióval a TV-n is nézheted a telefonod segítségével az ágyadból a filmeket.
Mondjuk nem tudom mindennel műxik-e? Én ráálltam mindenből a Samsungra.
Magyarországot, vagy Európát a gép 3 részre osztotta. Három várral. A legvédettebb annak jutott, aki az első kérdésre jó választ adott a leghamarabb. Ott is ketyegett az óra vissza. Megtámadhattad a szomszédaid területét, ha jól tudtál válaszolni.
[link] Így nézett ki.
Imádtam, mert szeretek versenyezni. Kb. 3 éve römizni szoktam, online. Természetesen ingyenesen csak, annyira nem ragad el a hév, hogy fizessek is érte.
Magyarozszági játékban többször lettem első, a világban még sosem.
megtanulnád a kezelését, nem nehéz.
Ugyanazt tudja mint a géped és tudsz rajta telefonálni is.
nem kell tőle félned, mert Te vagy az okosabb, ő csak azt csinálja amit megparancsolsz neki...
Szia!
Én tanultam a tegnapiból. Amint du. kiléptem a munkahelyról, majdnem dobtam is egy hátast. 100% tp.-n lehettem volna. :)
Tehát én már óvatosan léptem ki az utcára reggel.
Miért?
Nem bűn az...))
az ágyban én hangos könyveket hallgatok, erre is jó az okos kütyü.
De szoktam filmeket is nézni rajta.
Én elégedett vagyok vele.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)