Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Ezek szörnyű adatok és a fotók is szörnyűek.
Az ember tényleg nem tudja, hogy holnap felébred e?
110 people were working in the factory, and that only 40 had been rescued alive from the rubble as of midday Saturday.
That storm moved from Arkansas and Missouri and into Tennessee and Kentucky.
A derailed train is seen in Earlington
the deadliest tornado strike in Kentucky
Van pár új kép a tornádó tarolásáról.
[link]
Beírtam a neved a keresőbe és 2 tumbót dobott fel, de mindkettő Te vagy...
ez, hogy lehet?
mindkettővel tudsz írogatni?
hülyén is vette volna ki magát,ha néniz.
a sógornőm is alig idősebb,mint a lányom,sokáig csókolomot köszönt,annyi idős voltam,mint az anyja.aztán szóltam neki,hogy tegezzen nyugodtan-nálunk mindenki mindenkit tegez.
éppenséggel,ha megtarthatták volna az iparűzési adót,meg nem vetették volna ki a szolidaritásit,kifejezetten jól eleresztett falu lenne,legalábbis a környékbeliekhez viszonyítva.nagy gyár,mezőgazdasági üzem,jó pár vállalkozás.
... mákosat én is veszek majd de a többiből inkább nem esetleg 1 diósat , tavaly vett a fiam 1 gesztenyéset , brrrrr ! ... most bevásárolt , tegnap is , tegnapelőtt is vett ilyen olyan bejglit , tekercset , a végén még mérgezést kapunk belőle ! kilógattam sorba a teraszra :( felvágott 1 diósat , lehet h azt még a tavalyi karácsonyra sütötték ?! / bakker ! már megettünk 3 rúd ithonit + 2 Spárosat ! /
... a férjem nővére 1 huszassal idősebb nálunk / 34-be született / mikor 1x itt voltak , mondta a gyerekeinknek h tegezzék őt nyugodtan :) / végülis Anyum volt/lenne annyi idős :) / de a gyerekei magázták végig a sógornőmet , még ma is :) így szokták meg !
... a gondolat ereje ! v az a valaki gondolatolvasó volt :)))))
... van Neked terülj asztalkám ???????????????!
... mikor az eső esett itt vízszintesen egyik évbe , a lányomnak hatalmas mázlija volt h éppen otthon volt mert az egyik csukott ablakon zúdult befelé az eső !!! és plédeket , törölközőket , fürdőlepedőt ... mindent próbált bevetni ami felszívta a rengeteg vizet , alig 10 évesek voltak a nyílászárók nála , de annyira összeszáradtak , telibevágta az eső , utána sürgősen ki is cseréltette őket , a fenti szobából a lépcsőn csorgott le a víz , lent + felszedte a parkettát h kiszáradjon alatta is :( ne sokszor legyen olyan idő !
sorry, ezt a barikának írtam...
Pontosan ! így jó , ahogy lett ! én is így vagyok velük :) nagyon jó gyerekeim vannak nekem is :) :)
és mi csak főzünk!!!
gyere báránykám, nálunk mindig telt asztal van...
csak a szád legyen tátott!
Véééééégre elállt a süvítő szél, vízszintesen esett a hó. Kimegyek hóhányónak. Vicc vóóóóóóót, csak kb. 1 cm. esett.
@@@@@@@@@@@ nyitott fórum :))) és nem csak eszünk :) traccsolunk is !
... má' csak nekem van hőemelkedésem , de a többiek + randán köhögnek még mindig , vettem nekik forró italport , most olyat , amibe 15 gyógynövény van , borzalmas !!! a Rubophen thermo cukormentes forróitalpor még finom is volt , de nem volt most , mikor utoljára voltam a gyógyszartárba :(((( de megmaradunk :))))))) juszt is ! :) :)
Nem zavarsz sehol senkit, nyílt fórum ez.
Csupa fincsiségeket "zabálgatsz", de most nem kaptam jó tepertőnek valót, azt mondták talán a jövő héten szerencsésebb leszek. Ha lesz, küldök neked is.
... én is szoktam venni készet is , de szoktam készíteni is zacskóssal ízesítve :)
... amikor a fiam vett 1 kiló körüli rántott csirkeszárnyat , én a szárnyközepet szeretem , nem a szárnytövet , mivel a csípőset csak én eszem , tettem a fagyosba belőle , de a másik felét is majd 1 hétig ettem :) :) nekem 2-3 db elég 1 evésre :) az + rengeteg db volt :) :)
Én ezt kajázom, mindjárt! ma készítettem !
[link]
Bocs ha zavartam ide!
Láttam a képet, A jó tepertyűdből biza kűdhetnél Cimbora!
Nekem az a saláta öntet az egyik kedvencem friss salátára, de készen veszem. Elég egyszerű.
[link]
... azta !!!! ilyesmiket mi még sose kaptunk :))))))))) v ez 1 csóró falu ? v mi vagyunk gazdögök ???????!
... amikor jó nagy fej hagymát veszek szoktam mindig rántani is belőle , ahogy cukkinit is rántok mindig ha van itthon :) azt hiszem holnapra az lesz az ebéd , mind3 van éppen , lesz csirkemellcsík is :) :)
na,hétfőtől osztják a nyuggercsomagokat.amit megtartok a szaloncukor,hátha van közte zselés,meg datolya szokott lenne,na meg egy kis borocska.a többi megy a húgomnak.kávé,kekszek,ilyesmi.
... nem éppen kabin , de valami hasonló volt építve a Mamikámék kertje végébe amikor én 12 körül voltam 66-ba , igaz h az nem volt téli fűtésre alkalmatos kályhával felszerelve , de tavasztól-őszig nagyon klassz és lakható volt !
gondolom nem egyet eszik,de én megeszem másnap is,ha marad.
az unokaöcsém szerint nem szabad nyers húst adni a kutyának.mindent megfőznek legaább félig.
Rántott hagymakarikákat is szoktam venni, de ezt a linket úgy teszem be, hogy Hansi ne lássa.
Hansi, nen nézz ide.
[link]
További ajánlott fórumok: