Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
... volt 1 kolléganőm , szegény ahogy leült nálunk a mosóba elaludt :(((((( annyira nem tudta kialudni magát sose míg kicsik voltak a gyerekei :((((((((((((
... a fiam is így járt a szabijával , az utolsó 2 hónapra maradt a java :( :(
... jó lenne , hamá' vége lenne a covidnak egész elnépteledtek az utcák is napközbe ! és ez még a kisebbik gond lenne !
Mit Te nem mondasz???
nincs kunkorid???
talán azért szeretlek mert nincs...
csak vicccből írtam...
volt nekünk is egy vörös cicánk, róka Rudi kabátban....
Minden éjjel a takarómon aludt... vagy a kutya hasánál...
Gondolom finoman. Ha nem, csapok a kezedre.
Nekem nincs farkam. 😂
... keltetek már fel ? 11 óra után ? :) mint én ma ?! Bundy még mindig alszik , pedig délbe szurkálnia kell magát :(((((
... itt hóhelyzet van , egyik nap 1 autó beleszáguldott a buszba , órákig se le se fel nem volt busz :( :( a lányom stoppal ment haza , mázlija volt h valami ismerős összeszedte menetközbe :)))))))
... én a mazitlábas paprikáskrumplit szeretem , mint a lecsót , mindenféle husi nélkül , de sűrű szafttal :) de azért megeszem azt is ha van benne valami amivel felturbózták :)
... fől a mini kocsonya adag , főztem az iccaka rizsehusit ! a pörkölt többlethez pirított csavartcső tésztát :))))) / van aki a zaranyakat gyűjti :))))))) én + a tésztaféléket , nemrég lemaradtam a durum rizsformájú tésztáról :( :( itthon maradt a kislista az asztal sarkán :((((((( a fiam egyik régi kollégájának v 60 féle teája van , @@@@ mindenkinek van valami flúgja !
... felébredtem sokadik álmomból :)
... azta !!! nekem ilyet mé' nem mond soha ?! Bundy ?! de én vagyok a hibás ! minek hagytam ? h banyának/nyanyának hívjon ?! irigy vagyok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!azé' nem is tudja h mi a nevem ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
... hajdanán a kolléganőim így hívták egymást : nyuszifül @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ a sógorom + a nőit : mókuskának :((((((((((((((((( így nem kellett a nevüket se megjegyezni ! :((((((((((
kirakom azt is a teraszra.
egér családnak olcsón kiadó
az enyém 45-ös...
az egyik cipőm ősz óta a teraszon maradt, beleköltözött egy rigócsalád...
Na most lebuktattad magatokat, hogy te lettél a második első.
A láb állítólag a szülések után nő. Hosszában a lábam nem nőtt, de szélességben igen, 1 számmal nagyobb lett 37-es lábbal állok a földön. Ha nagyobb lenne, tapsifüles lábam lenne a termetemhez.
az első szívem csücske már TE vagy..
a szerelem érzete hevíti orcám pírját.... menten elalélok mint a szűz kislányok...))
Nem jól választottál, vagy nem voltál jó, kogy kiérdemeld.
A balatoni kiruccanás után ez kijár neked, na meg a kabát után. Az árát azért nem írtom le, ha mégis első szívedcsücske elolvasná, nehogy sárga legyen!
"mert mi lesz ha a szívednek első barátnője tudomására jut?"
megunta a hülyeségeim, aszonta válasszak egy olyat aki engem a tenyerén hordoz és bársonyos nyuszifülemnek becéz....
Simán lehidaltam....
BÁRSONYOS NYUSZIFÜLEM::::DDDD
Ilyen kedves bókot még sosem kaptam....
ja, és nem tuuuudtam, hogy ez titok....
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)