Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Itt is nagyon hideg van/volt, most is esik a hó.
Modernizáld magad, és akkor tudod a faleveleket e-mail-ben küldeni, ott bélyeg nélkül is elmegy.
Canadaban, a lejtosebb utcakban, minden jarmu, buszok, rendor autok, magan kis teherautok, kocsik csuszkalnak az uttesteken, a jeges hoban! A kerekek nem forognak mert fekezve vannak, es megis osszemennek a jarmuvek!
Milyen szerencsesek vagyunk, hogy ez nem hazankban tortenik !!!
Milyen szegény falu ez ahol laksz?
se patak, se nagy bolt?
Te vagy ott az egyedüli nevezetesség?-...DDD
fél óra drótszamáron?
az nem távolság....
tessék iparkodni, mert így nem lesz halad....
Mert aki megy az halad.... (viccecske volt)
Az ejjel nallunk -9.5 volt...
A heten, nappal joval jobb volt az ido, lefujattam a faleveleket az elso udvarrol, es a hatsorol is kihordtam, igy nem kell belyeget ragasztani rajuk, hogy elkuldjem...
Eppen meg idejeben sikerult...
Menj egy bottal, damillal felszerelkezve a falud patakjához, a frissen fogott, harcsánál, pontynál nincs finomabb...
áss ki pár kukacot, oszt irány Horány...
még van 2 heted pecázni...
Én csak a recept első sorát ismerem.
Úgy kezdődik, hogy végy egy pontyot...))
Ma csatangoltam a varosban a boltokban, es talaltam turos tesztanak es makos tesztanak valo odaillo teszta felesegeket! Vettem is belole par zacsekkal. Volt ott meg slambucnak valo teszta is, es lebbencs levesbe valo is!
De a hivatalos merteket, hogy ha "Hat tojasos a teszta van rairva, az azt jelenti hogy egy hat tojasos doboz volt melle rakva? Mert hat tojasos dobozt mar lattam! De a tesztanak nem e sarganak illene lennie mar ha hat tojast beleutnek a tesztajaba, amikor gyurjak, nem sapadt arcunak!
Igaz, lehet, hogy kolibri tojasrol beszelnek, nem tyuk tojasrol...
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)