Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Arról még mindig vannak anekdoták. Lehetek-e terhes, ha rámnézett?....igazából cseppet a Hoxa elődjének is lehetne nevezni. :) Veres doktor milyen jókat szórakozhatott. 😂
Még Hofi is merített ötleteket belőle.
attól van a gyulladás, mert mindig leselkedsz a kulcslyukon....
Huzatot kapták, fijjjam...)))
Azért vigyázz, mondtad, hogy a rokonod, covidos beteget látogatott.
Jobbulást!
De régen hallottam
Animals együttes,Felkelő nap háza😄
Helló Pipik! ... a fimanak vettem szopogatóst , fáj a torka
, Bundynak vettem ezt , azt , amazt mert lázas lett , remélem h csak a szokásos őszi bacik !!! ... ma is voltam gyógyszartárba + tegnap is + szombaton is :(((((((((((((( 2 nyögdíjamat elköltöttem :((((( milyen jó h mindig hagyok rajta 1 havit :)))) most + kaptuk a pluszt :( :( így el is költöttem :( :( mert már ez se + az se volt :( a gyógycaros dobozba :( :( Bundy mondta h kiraboljuk az ATM-et ! a biciklijére köt 1 láncot @@@@@@@@ és kirántjuk a falbul !
A postás meg még mosse gyütt!
Má nagyon elvan valahól!🤣
Szerintem az egész mák rossz volt, azért ott naponta többet darálnak.
Diót mindig 5 dkg-ot kérek , megkóstolom , ha finom veszek többet, ha nem , akkor viszont ennyi veszteségem lett csak.
Vagy az voltam, vagy pedig a kiéhezettekkel találkoztam össze, mint pl.ő.
Szép reggelt, napot szintén mindenkinek! Vidámabbat, mit ez a csodálatosan megírt, hangszerelt dal.
Én mindig azt hittem valami szép romantikus szöveggel íródott dal, amíg nem értettem egy szót sem az angolból....na most sem vagyok okos belőle, de annyit tudok, minél többet tudok, annál hülyébbnek érzem magam, tudatosult, mennyit nem tudok.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)