Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Rántott hagymakarikákat is szoktam venni, de ezt a linket úgy teszem be, hogy Hansi ne lássa.
Hansi, nen nézz ide.
... valamikor régen /azt hiszem/ a kentucky csirkében vettek a gyerekeim olyan rántott csirkefalatokat amit 1000sziget saláta öntettbe lehetett mártogatni :) a saláta öntet nagyon fincsi volt :) de olyan , v legalább hasonló csirkemellcsíkokat én is szoktam sütni , a másik ilyen szerzeményem a rántott hagymakarika volt , amit szoktam én is és sokkal jobban ízlik a saját :) mint a bóti :)))))
... régen egyik kolléganőm minden héten 1x ment a barátnőjéhez , mert akkor volt náluk rántottcsirke !!!!! engem + kiakasztott h bacca + mért nem vesz ? és süt időnként 1-1 adagot ?! nem 1 egetrengető összeg ! jó ! munka van vele , dehát így is úgyis valamit csak főzünk !
Kentucky, Arkansas, rémes ez a tornádó.
Minden a földdel vált egyenlővé.
sajnálom azokat az embereket, mert ilyenkor nincs hová bújni.
Ezek az emberek is szerettek volna vigyázni, de az időjárás tucat számra ölte meg őket. Tornádó volt az éjszaka, még kicsit tőlem délebbre is. Illinois államban.
az én koromban már mindennel vigyázni kell.
azt hiszem, hogy öregsam....
Rátapintottál a gyengémre ezzel a filmmel.
Imádok ilyesmiket csinálni, van is mindenféle gépem hozzá.
Köszönöm!
Akárkit én sem ölelgetek ám. De azért megesett az is, amikor olyan helyen dolgoztam, hogy láttam annyira egyedül érzi magát és fél, hogy finoman megöleltem, vagy a kezembe vettem a kezét.Sok emberre nyugtatóan hat.
23 éves voltam, amikor bölcs lettem. A szájsebészeten szedték ki 1 órán keresztül a fogam. Ott állt mellettem egy medikus, és azon gondolkodtam, milyen jó lenne ha fogná a kezem. És kérésem meghallgatatott , szinte abban a pillanatban megfogta a balkezem. Nem emlékszem az arcára, de én annyira hálásan gondolok még mindig rá.
Az éhes 'desznyó esete......
Csodálkozik, hogy nem szólították bársonyos nyuszifülnek...mikor egy malac.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)