Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Nem sütök egy darabig, előre dolgoztam, van egy egész cipő a frigóban lefagyasztva... cipó!
a tyúkjaim miatt nem aggódok, a legfontosabb, hogy én tudjak tojni...))
Pedig épp akartam mondani szóljatok Hansinak ne süssön kenyeret ma ,mert nem fognak tojni a tyúkjai 🐔:)
De hát akkor a fiúk csinálhatnak amit akarnak:))
Azt mondja, hogy mi oroszlánok facagyerekek vagyunk.
Hogy változatos legyen az élet, most pedig 2,5 méteres hóesést jósolnak California északi részére.
Mondjuk ez egy pletyka újság, nem hivatalos időjárás jelentés, de máshol is olvastam róla.
Nemregiben , beleutkoztem a szo "kasznár" azt kutattam fel. De tobbfele magyarazatot, leirast tudtam talalni rola.
Most aztan maradt az, mivel a leg hihetobb magyarazatat szeretnem elfogadni, igy ketelyeim maradtak...
Neha, amikor regebi, antik, mozikat szindarabokat nezunk, a resztvevoik felsorolasaik kozott rabukkanok magyar, vagy magyar hangzasu nevekre, elgondolkodom, ugyen mi lehet az ok es elodeik eletkorulmenyeik, torteneteik...
Sportban én sem, a bulvár is a gyengém, de a többi jó. Néha egészen egyszerű kérdések is vannak, mint pl. az, hogy kinek a sírja van az egri várban vagy ki vette kétszer feleségül Mauks Ilonát, és hasonlók. Az irodalmi témájú dolgokban eléggé otthon vagyok, de abból is vannak azért olyanok, amit tudtam, csak egyből nem ugrik be, vagy nem tudtam, és most megtanulom.
Elkezdtem nézni a 19. adást.
Itt befejezem, mert ez nem főzős téma, és ki tudja, mikor ki ró meg ezért.
Én sportban nagyon gyenge vagyok. Persze vannak olyan kérdések is, amit tudok, mint volt pl. Puskásnak hányas mezben játszott? De 90 %-a biztos nem menne. Viszont így azért ragad az emberre abból is, amit nem tud.
Jó lenne, ha heti 3x több lenne. Szívesen nézném. A nap fénypontja, kikapcsol nagyon.
Nagyon szívesen ! Végre megint egy normális műsor. Nem önfényezésként vettem. Jó érzés, ha az ember tudja a választ.
Erre viszont én nem gondoltam, hogy visszanézzem. Na, majd legközelebb.
Én meg azért vagyok neked hálás, mert ha jól emlékszem, Te írtál a Géniuszról. Fogalmam se volt, hogy mi az, de utánanéztem, és láttam, hogy ez egy tv műsor, már jó ideje megy. Szerencsére mind fenn van a youtube-on is, és most már napok óta sorozatban nézem. Talán így még jobb is, mint a tv-ben, mert bármikor megállíthatom. Teljesen függő lettem, még éjfél után se bírom abbahagyni. Szerintem nagyon jó agytorna, növeli az önbizalmamat is, mert viszonylag sok kérdésre tudom a választ, néha olyanra is, amire a versenyzők nem. Na, nem fényezni akarom magam, messze vagyok a versenyzőktől, de jó érzés, ha tudok valamit. Ráadásul sokat lehet belőle tanulni, és régi elfeledettnek hitt ismereteket felújítani.
Szóval köszönöm.
Fának az eprét keresek, hátha az is létezik.
Othello "szőlőt" úgy vittem, hogy lepréseltem , lefagyasztottam, nem az igazi volt, de a magyar ízből csepp az ízlelőbimbóknak.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)