Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
" de inkább irigyeljen :) mint sajnálkozzon ! /"
Ezt szoktam én is mondani. :D
😄😄😄
Látod is mit írsz?
Egek,hogy lódithatsz ekkorát?
Pont ugy nézel ki,mint aki konzervet eszik.
Ha tényleg az lenne csak?
De van hozzá finom eper lekvárod,az a halkonzerv tetején baromi jól mutat.Lehet finom is,kicsit büdös annál jobb.Lódító Hansi vagy.
... jó bizony !!! és ha körülnézel ? minden témában talál az ember segítséget itt a hoxán ! :) :)
Bundy szerint én végig a legjobban voltam @@@@@@@@@@ nem akarom ebben a hitében megingatni ! @@@@@ hadd higgye csak ! a szomszédasszonyt is cefetül irigyli :))))) mert 85 felé is még úgy fut , mint a dzsungelnyuszi :)))))) / de inkább irigyeljen :) mint sajnálkozzon ! /
Hansi ! én tennék bele 1 ü eperbefőttet is :))))))) v mellé :) v utána :))))) remélem még nem faltad fel mindet ?!!!!!!!
Hála az égnek, hogy túl vagytok a nehezén! Te is jól vagy ugye? Mondjuk, persze, egy anya és feéeség nem lehet beteg. :) Ki látná el a többieket?
... háááát nemtom ! azt hiszem h Bundy inkább megadná magát ! 20 éves kora előtt se neki taláták ki a futást ! most + mindjárt 68-lesz !
... még élünk :))))))))))) sőt ! már a fiam se lázas , csak 1 kis hőemelkedése van , mint apcinak :( de a legcarabb állapotba apci volt ! tegnap ! de azért az elmúlt 4-5 nap ne sokszor ismétlődjön !
Ok, kikapcsoltam, most várom a csodát...
de köszönöm... látod, jó az "öreg" a háznál...)))
Kapcsold ki teljesen, és amikor újraindítod autómatikusan frissít.
na de nem állnak rendelkezésre frissítések, akkor hogy frissítsek?
soha nem telefonáltam vele,még SIM kártya se volt benne sosem. ezt csak azért rendeltem, hogy legyen min a hangos könyveket hallgatni az ágyban...
a másik telómnak semmi baja.
Nem kuka, frissítés kell.
Ikketve a a YouTube szórakozik, mindig felajánl dolgokat, hogy ne kelljen reklámot nézni, persze csak próbaidőre, aztán fizethetsz érte.
Nem ismerem, de ha telefonálni tudsz vele, akkor nem kuka.
Ez a legnagyobb igazság:))
Mert akinek egészsége van, annak mindene megvan.
Na, behalt a Huawei telóm.
azt írja, hogy:
ez a you tube verzió elavult és nem állnak rendelkezésre a frissítések
akkor ez most kuka?
Nálam is lesz kacsa,p.káposztával.Ízlések ugye:))A velővel töltöt r.karaj ,nagyon finom.Pörinek van készítve ,így van megtöltve és kirántva.Sok finomság készül :))De nem is ez a lényeg :))Legyen mindenki jól ennél fontosabb nincs:))
ha egyedül lennék,sütnék egy szelet tarját.
akkor hallgatom a palávert,és csodálkozom,mennyi hülye ember van.
nálam egyszerű lesz a karácsonyi menű...
úgy kezdődik:
Nyiss fel egy halkonzervet, meg egy babgulyás konzervet, keverd össze, melegítsd meg, gázi kenyér, oszt csókolom...))
én mérleg.a vitatkozástól a világgá tudnék futni.a békességet szeretem.
a lányon világgá kergetne,egyszerű kaja lesz,kacsacomb,krumplipürével,párolt káposztávalha nem másnap mennek a másik szülőkhöz,akkor még sajtos csirkemellet is csinálok,hogy ne kelljen másnap főzni,
Hát na:DDDDDDDD Nagy találkozások:))
Ki hitte volna hogy pont engem szeretnél, orszlán vagyok. Csak csillagjegyben.
Vagy, ép testben ,épp hogy élek:)))Bármi(majdnem) megy de 50 m futás után kihalok:)Kéne 1 oroszlán mögém.
Mint mindig, ez is jó ötlet. Ép testben ép lélek.
Forrest, család tinégerei és ifjai, hogy vannak?
További ajánlott fórumok: