Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
... hamá kialudtad magad ? akkor persze ébresztő ! de ha még nem ? akkor dőlj csak vissza ! megvár az a meló :) :) v ha napközbe is akkor lököd magad hasra amikor éppen úgy tetszik ? akkor ébredj :)
... Bundy alszik , mint a bunda :) hadd aludjon :) addig csend van :) senki sem zajong :))))
Én már nem, mert van tennivaló, és hát itt már napsütéses reggel van, nem éjszaka.
Még fel kell ébresztenem magam egy kávéval, és kicsit felnyomatni a vérnyomásom, ami most éppen 103/69/58.
További jó alvást, szép álmokat, Vife!
... 7 ágra süt a lizi éppen kikandikál a szomszéd háztető mögül :)
... nemrég hozattam a fiammal 1jó nagy db füstölt-főtt tarját , átfőztem és olyan fincsi lett , mint a múltkori , ami éppenhogy elfogyott , nemtom honnan szerzik be ? de a 2 héttel ezelőttit 2ezer 7-ért vettem , amit most főztem ? az 1.700ért volt és több , mint 2 kilós db :) most csütörtöktől megint 2.700 ! , ezek szórakoznak ! de a mostaniból elrakok 1 jó db-ot a fagyosba mielőtt Bundy elkezd obégatni h meddig ?! egye még ?! / főztem hozzá céklát is , múltkor volt a Lid.be / olyan klassz vajpuha lett megint de a lassúfőzőbe a tarja , 1 napig !!! abálódott , mert főni nem igazán főtt , mint a kocsonya is szokott :) az se fő ezen az alacsony hőfokon :)
... még az első munkahelyemen azon csodálkoztam h 20on éve együtt dolgozó , hasonlókorú emberkék magázták egymást , na nem sokáig :) kiszekáltam belőlük h tegeződjenek :) később nekem is felajánlották , de akkor már annyira megszoktam h magázom őket , h egyszerűen nem állt rá a szám :)) / még később :) csodálkoztam is h ők tudtak változtatni a 20on éve megcsontosodott szokáson ! /
... Bundy egyik kollégájának a gyerkőcei első pillanattól fogva tegeznek , sose zavart , ha nem szemtelen 1 kölök ? felőlem ! :))))))) de v 20-25 éve nem áll rá a szám h tegeződjek vadidegennel :( :( fura néha ! más dolog az internet ! mert itt is mindenki tegeződik mindenkivel , sőt az 1 hónapig tartó 3. munkahelyemen is úgy volt ! szerintem nekik sokkal furább volt mint nekünk a személyzetnek ! mert az orvosokat/dokinőket fura volt tegezni :( :(
mit csináljak?
én a mai napig magázom,azt mondta, hogy őt így hívják, azóta is úgy szólítom...
és csókolommal köszönök neki.
nem mondhatom neki, hogy szevasz...))
... mikor nálunk építették a tetőteret / eredetileg annak készült / mondta az ismerős kőműves h legalább 1 budit rakjunk fentre :) nem hallgattunk rá !!! azt hittük ? h örökre 20on évesek maradunk ?! de legalább arra lett volna eszünk h a kiállást berakattuk volna fentre ?! a lányunknak több esze volt !!! bár az is igaz h én nem szerettem h a fürdőszobába volt a wc /Pesten/ de ha itt is ott is van 1 akkor igazán mindegy lett volna az is , h a fürdőbe van !
... 1 hónapig volt új munkahelyem 98-ba , ott minden szobához volt fürdőszoba , de akkor mi már 18 éve itt laktunk ! :( :(
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)