Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Röstelkedjél! Én meg itt a Karinthyn vártalak a rétesesnél. Erre Te meg képes vagy a Lidl-ben vásárolni.
Egyébként szerinted hogy jutok el ahhoz a zöldségeshez, ahol az epret vetted? Tudom, Te kocsival közlekedsz, de azért talán meg tudod mondani, hogy a Fehérvári úton közlekedő villamosokról hol kell leszállni?
ma vetttem a LIDL-ben rétest, de csak túrós volt, 8 db-ot hoztam haza..
a meggyes mákos ma eltünt...
... persze h nem ! azért már ez is más tészta :(
... bár az Amerikából hazaszakadt hazánk fia / a lófarkas új szomszéd / kb 1 tizessel lehet nálunk idősebb és letegezett minket a szomszédasszonyt is + engem is , én nem tegeztem vissza , lehet h jó nagy tuskónak tart érte ? dehát más ez a neten , más a hétköznapokban :( :( 70 felé :) még akkor is ha engem nem zavar 1 cseppet se h a szomszéd kisporonty is tegez :) és a szüleivel se vagyok tegezőviszonyba :(
ma vittem vissza az epresládákat és csináltam pár új fotót a zöldségesnél...
majd este felrakom ide a netre.
a görögdinnyéjük fenomenális.
a házvezető néniről volt szó...
én őt nem tegezem, ő mondta, hogy ez a neve...
Voltan a csepeli piacon. 900-1000 Ft-os eper volt, max. 1500 Ft-ért. Gyönyörű szabadföldi.
Én most nem vettem valamiért az idén nem kívánom. Tuti úgy feltöltöttem magam vitaminokkal, hogy már kicsattanok. Amit viszont vettem 350-ért mesés görögdinnye, na abból jöhet minden mennyiségben.
Nekem is az van. Nekem a csuklós a jobb, mert a felkaron furcsám kanyarodik az ér.
Viszont 2 éve kaptam Angliából felkaros OMRON-t, ami teljesen olyan elven működik, mint a csuklós, nincs medzag hozzá. Tökéletesen úgy mér, mint az orvosi. Sút kompatibilis a telefonnal is és küldi a telefonra a mért adatokat. :)
Nem vagyok már én sem egy tinéger, de nem tudtam milyen az a lassúfőző. Olvastam már tőled máskor is, most okosodtam a 'gugliból.
Azt hiszem nem invesztálok be rá, maradok a vas alátétnél. Meg vettem 3 db öntöttvas edényt pörköltnek, sülteknek és csók.Mondjuk nem tudom meddig tudom használni őket, mert a csuklóm elég rozoga, ezeket meg elég nehéz emelgetni, de tény az étel sokkal finomabb benne. Valahogy más.
Velem meg régen történt ilyen, 1/2 5-kor, még a szőnyegközepén, ültem és szanáltam az iratokat. Egyszerűen nem voltam álmos. egy 25 literes zsák lett tele, őrizgettem még 6 évvel ezelőttről iskolai cuccokat, minden ment a levesbe. Ma még ruhákat cipőket kellene.
Nem értem 1 órát aludtam csak és felébredtem, mintha dolgozni mennék, azt sem mondhatom, hogy fáradt vagyok, gondolom majd du. üt ki a fáradtság.
... nemrég jött a szembeszomszédba a vállalkozó? főnök ? nemtomki ! de 1 curva nagyot csattant valami a kapunál , valaminek nekimehetett :( :(
Bundy tegnap nagyarányú dzsumbujritkítást csinált a szomszéd háza mellett , hadd érje 1 kis nap a nagyanyó paradicsomjait :) 90valahány éves , még nekünk is néni :))
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)