Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
De már megyek is el,
jó...
majd bundással mi is mindig bejelentjük neked amikor elmegyünk...-))
Üdv. újra itt.
De már megyek is el, beszéljétek addig meg a menüt.
most olvasom, hogy hilda néni, meg citromléé hozzád készül vendégségbe...
tegyél ki magadért a konyhában, ne hozz szégyent ősz fejemre...-))
felébredtél bundás?
mi van a kutyalányokkal?
csak ne álmodozz, az az élet megrontója..-))
Üdvözletem főnök.
Ma is felébredtem, aminek nagyon örültem, mert véget ért a süketnél süketebb álmom.
csak ne éld magad bele semmibe citromléé
akkor a csalódást is redukálhatod.
a bundás kocsonyahuszár ilyenkor még alszik, szokott helyén a garage-ban.
Labilis idegrendszerem felborzolta, maradjunk a konyhánál, hogy nem kapok kocsonyát.
Az utazás, már beleéltem magam az Emirates First Class – Game Changer Suites (B777) gépével utazhatok, Fenevigye egy kocsonyás zászlót lobogtat az egyik kezében, a másikban egy bokrétával integet.
Letörtem, mint a porcelán bili füle.
Szép napot Önnek is uram!
Az enyém már elszomorító, nem mehetek az USA-ba, nem kapok egy tányér Fenevigye által készített kocsonyát, nem sétálhatok az óceán parton. Kegyetlen az élet.
Nem szép dolog, én meg már beleéltem magam. 😢
Teljesen összetörted a lelkem.
Sir, you are not funny, you’re ruining the illusion.
Nem tudom kötelet, kést, vagy lúgot keressek, vagy menjek biztosra, legyen mindhárom?
Jó reggelt, szép napot!
Kicsik jobban vannak már?
Ennek a tömegnek kb. az egy harmad része hippik voltak, de én az életemben nem voltam barátságosabb emberek között.
Ki gondolta volna h barátságosabbak, mint pl. akik a Niagara vizesést csodálták.
Van itt sok más csinálnivaló, pl. azt hiszem lesz még egy zene fesztivál. Persze ha megnézed ezt a képet, akkor nem leszel kíváncsi rá. Ifjabb koromban én is ott szoktam lenni az ilyen tömegben.
Nahát, hogy a fene vigye el.
Vicc vóóóóóóóót.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)