Homeopátiás nyugtató kismamáknak (beszélgetés)
Köszönöm a hozzászólásokat és a jókívánságokat! :)
Igazatok van, a magne B6-ból többet szedek, meg iszom a teámat, életünk egyik legszebb napja lesz, minden oké lesz :)!
tök jó:)))))
és melette még ott van még veled a másik valaki is aki a legfontosabb az életedben:)
igen több nap kell hozzá......ja amúgy nem okoskodni akarok ám....csak elmondom a tapsztalataimat....mert nem rossz a homeós bogyó....de idő kell mire hat!
amúgy meg ne izgulj....és igen sok boldogságot:)
Szerintem is inkább valami más módon, - pl. zene, meleg zuhany, beszélgetés, séta - tereld el a gondolatodat. Ahhoz hogy ezek a homeós bogyók hassanak amúgy is idő kell azt hiszem.
De az esküvő miatti stressz... hát csak nem lesz akkora, hogy ....! :)
Sok boldogságot!
A homeós bogyótól persze hogy nem lesz a bébinek baja, elvileg! De Ő izgulhat jobban....tudom mert fél évig szedtem....és kezdetben ez is kicsit a már meglévő tüneteket felerősítette....
Szóval vagy most kezdd el szedni, vagy inkább ne....
Tényleg inkább akkor magnézium tablettát...
Szerintem valamilyen magnézium + b6 készítmény jobb lenne emelt adagban :)
Ha jársz gyógyszertárban, ott adnak Neked homeos kiadványokat, nagyon ki kell választani, hogy melyiket is szedd, mert úgy járhatsz, ahogy előttem is írták (erősödnek a tünetek).
Szerintem ha pánikolós vagy a homeós bogyóktól semmi baja nem lesz a picinek!
Én depressziós vagyok és voltam a terhesség előtt és közben is.Rendes antidepresszánst szedtem,és az orvos nem állított le csak megfelezte az adagot,mondta a stressz sokkal többet árt a babának mit a gyógyszer.Rá 9 hónapra egy gyönyörű,makk egészséges babát hoztam a világra!
Ne izgulj!!
amúgy SEDATIF PC a neve.
de nyugi minden rendben lesz..nem kell neked ilyen szarság :) (bocsi)
van ilyen, de szerintem nem kell az neked!
A homeopátiás is az első időszakban felerősíti a tüneteidet....tudom, mert szedtem. hagyd a fenébe:))))).
Sziasztok!
Segítséget kérnék hozzáértőktől. 20 hetes kismama vagyok, hétvégén lesz az eküvőnk, nagy társaság stb. és elég pánikolós vagyok sajnos. A terhesség alatt természetesen eddig semmit nem szedtem, csak citromfű teát iszogatok néha. Viszont a nagy esemény előtt gondoltam valami jól jönne. Hallottam homopátiás szerekről, amit lehet kismamáknak.Melyik lehet ez? Gyógyszertárban tudok venni ilyet? Vagy valami más módszer, ötlet?
Köszi a segítséget!
K.
További ajánlott fórumok:
- Kismama klub, nemcsak kismamáknak
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hiszel a homeopátiás csodaszerekben? Én nem.. Győzz meg az ellenkezőjéről
- Allergia kezelése homeopátiával
- Vannak tapasztalataid a SEDATIF PC nevű homeopátiás stresszoldóról?
- Melyik a "leghatásosabb" homeopátiás nyugtató ill. stresszoldó?