Holnaptól 90 napos diéta?:) (beszélgetés)
A fene, én a levest elfejtettem, pedig milyen jól esett volna.
Milyen mártás?
Sziasztok.
Belevágtam én is.
Reggeli: szőlő
Ebéd: nyuszihusi mártással - leves
Vacsi: nyuszihusi mártással
Azt nem tudom csak, hogy lehet-e fehérje napon, mondjuk délben húst enni, este pedig túrót? Mert azt írják, "vacsora ugyanaz".
Könnyebb lenne, ha változatosabb lehetne.
Sziasztok, én is elkezdem Veletek.
Ma reggel két alma, délben sült husi, sajt répával, este is.
Holnap lecsós rizs.
Holnapután grízes tészta.
Csak kibírjam!
Hajrá!
Szerintem igen. Nem véletlenül van így kitalálva a diéta. Meg hát azért is szétválasztós, hogy ma műzlit nem is ehetnél. Ma hús napod van.
Én ma zöldségnapot tartok.
R: 1 banán, pár szem szőlő
E: gyorsfagyasztott hasábburgonya tepsiben megsütve és sültkrumpli fűszersóba forgatva
Vacsira még nem tudom. :)
utánajártam és nagyon tetszik ez a diéta!
:)
kimaradt még néhány szilva a sütiből, úgy hogy holnap azzal fogom kezdeni:) vidám estét
páp
sziasztok!
lehet,hogy bevállalom a 90 naposat!
Nekem is 10 kilót kéne leadni!!
Én már le is töltöttem a mintaétrendeket, sőt rábeszéltem az Anyukámat is, talán a fiam is csatlakozik hozzánk.
Reggel mérlegelünk és hajrá!
Sziasztok!
Nekem is csinálni kellene, de egyenlőre nem tudom jövő hétre még meg van rendelve a kajám.
Pedig muszáj lenne , áprilisban már egyszer elkezdtem és bejött, de jött a nyár és hm-hm....
Szóval 4 számmal (2 mérettel) hordok kissebb ruhákat és nagyon látványos pedig csak 5kg ment le akkor. De egy ismerősöm 19 kg-ot fogyott vele.
Mindenkinek sok minusz kilót és kitartást remélem mielőbb csatlakozom én is.
sziasztok!
Én minden nap eszek gyümölcsöt az étkezések között és így is mennek lefelé a kilók!:))))
Én fehérjenapon szoktam enni sajtot, tejet, joghurtot, ha nagyon megéhezek az étkezések között. Na meg persze sok vizet iszok.
Keményítő napon szoktam nyers répát rágcsálni napközben, vagy képosztát. De csak nyersen. Attól elmegy az étvágyam :D és már hatásos :D
Szénhidrát napon szoktam enni egy-egy csokit, vagy veszek nápolyit és abból gyúrok be pár szeletet.
Én nem szorítottam be magam 3 étkezés közé. De ebéd előtt szigorúan betartottam, hogy nem eszek csak gyümölcsöt!
A gombát azt a gyümölcs és a víznap kivételével mindig lehet enni.
még 1 kérdés, ilyen köztes kaják nincsenek?reggeli-ebéd,ebéd-vacsi között? salátát csak lehet...v nem?:(nekem vmi kéne, ez a
3evés kevéske.elvileg többször kéne enni keveset, erre nem tanít ez a diéta?:)
én sem fogom azt mindig bírni biztos, este vagyok a legéhesebb és reggel:D
és emnnyi idő alatt ment le neked 15? mert sztm ez a 90 nap nagyon sok, én remélem azért nem eddig fog tartani 10kilo leadása.mozogsz is?
Ez a sorrend, jól tudod. A napokat nem lehet megcserélni. HAvonta egy víznapot kell tartani. Minden nap gyümölcs a reggeli(kivéve víznap, akkor semmi), ebéd előtt 1 órával már ne egyél gyümölcsöt.
Na ezt a 6 utánt én sosem tartottam be, de nem is hallottam róla. Volt, hogy este 10-kor ettem. És így is fogytam sokat.
Sziasztok!
Szoptatás alatt is lehet ezt a diétát csinálni?