Holnaptól 90 napos diéta?:) (beszélgetés)
Igazad van, csak az a baj, hogy azokkal elég nehéz jóllakni:-)
Pedig az lesz. Az almára már rá sem tudok nézni.
Marad a banán, és a többi déligyümölcs.
Ma (eddig legalábbis) nagyon ügyes voltam. Gyümölcsnapom van. Tésztát főztem a gyerekeknek, csináltam 3 tálca szendvicset a bulijukba, és nem kaptam be még egy falat sajtot, vagy szalámit sem. Csak az uborkát, persze az a nyomukba sem ért.
Ma megyek megint éjszakára dolgozni, nehéz lesz kibírni gyümivel. Majd viszek karalábét is, tudjátok, fő a változatosság.
Egyre kevesebb a gyümölcs (és egyre drágább is) egyre nehezebb lesz gyümölcsnapot tartani. Pedig nekem most minden harmadik nap az lesz. Na majd meglátom.
Sziasztok!
Én befejeztem a diétát. Nekem nem elég, hogy 16 nap alatt 1kg ment le. Ráadásul még tornáztam is. Megpróbálom a Pai you guo port. Nagyon sok jót hallottam róla. További sok sikert mindenkinek. Majd néha benézek hozzátok.
Nekem is alig ment le ez alatt a 29 nap alatt valami...De most elkezdtem tornázni,hátha attól újra beindul a fogyás...Nekem sem olyan sok amit le szeretnék adni...Valószínű azért megy olyan nehézkesen...De kitartok,mert a koplalásból már negyon elegem van,itt pedig finomakat ehetek:D
Szerintem várj picit,biztos újra beindul majd a fogyás:)
Sok sikert, menni fog az Neked!
Legfeljebb este megharapsz valakit:-)
(csak meg ne egyed!)
Sziasztok!
bajusz9...
Végülis,ha azt nézzük,tényleg hasonló a kemányítő,meg a ch nap.Ch napon én is szoktam zöldséget enni:)Próbáld ki,h így is fog-e majd menni a fogyi...Drukkolok:)
Nekem ma van folyadéknapom...Szerencsére,ma itthon vagyok:)Melós napon biztos nem vállaltam volna be(Főleg éjszakával együtt;)Ugyh.minden elismerésem a tiéd,h.-egy kis bűnözéssel-,de végigcsináltad:)nem tudom estére milyen lesz a hangulatom,ha egész nap nem fogok enni...Majd kiderül...
Nagy a csend Lányok!
Mi a helyzet?
Nekem tegnapelőtt gyüminapom, tegnap pedig folyadéknapom volt. Jól kitoltam magammal, mert gyüminap éjszakáján mentem dolgozni, így plusz 10 órát szenvedtem. Tegnap aztán nem is bírtam végig a folyadéknapot, este ettem egy kis fehérjét.
Mindegy, így is lement egy újabb kiló. Ez kb. 20 nap alatt 4 kiló. Egész jó, és még bűnözni is szoktam, főleg mennyiségügyileg.
Viszont azon gondolkodok, hogy holnaptól módosítom egy kicsit a diétát. Összevonom a keményítő- és a szénhidrátnapot. Úgy is hasonlók, így gondolom ugyanolyan emésztőnedv kell a megemésztésükhöz. Így kihagyom az édes tésztákat (azok nélkül megvagyok, és biztos jobban mennek a kilók nélkülük), krumpli, barna rizs, durumtészta, hüvelyesek, stb. Így gyakrabban lesz fehérje nap, ami nekem a legjobban hiányzik, és sűrűbben lesz gyümölcsnap is, ami megint csak biztosan jót tesz a súlynak.
Mi a véleményetek?
Sziasztok:)
m.juci ügyes vagy:)Én is inkább a nadrágjaimnak szoktam hinni:)Néha a mérleg nem mutat semmi negatív változást,mégis sokkal könnyebben veszem fel a nacimat:)
Tominál nincs okosabb ember a földön, úgy hogy ne is próbáljátok az ellenkezőjéről meggyőzni :)
Valahol azt olvastam, hogy a paradicsom semleges..mit tudtok erről??
Ha egy nálad sokkal okosabb ember írta, legalább annyival okosabb, mint amennyivel te vagy nálunk akkor inkább nem olvasom el.
Ja,és ezt csak közöltem :).
Te nem vagy okos,csak okoskodsz.
Ez nagy különbség:)!!!
Tommyka azt élvezi hogy okoskodhat:).Tudja hogy bunkó.Legalabb bevalja.
De ettol nem lesz szimpatikusabb.Ugyis vissza fog meg jönni más névvel.Én már alig várom.
Kitartás csajok.Mindenki azzal fogy ahogy akar es ahogy tud.Ami valakinek 1x bevált legkozelebb is azt fogja választani,mondthat akárki akármit.
Jaj én nem bánom, hogy haragszanak...ő dolguk.:)
Azért butázom le őket, mert azok, próbáltam érthetően leírni a dolgokat, és kiemelték a leglényegtelenebb dolgot, hogy bunkó vagyok.:D
Tudom, hogy bunkó vagyok, ez nem kérdés, csak a szöveg többi részét kellett volna értelmezni.
De szerencsére nem mindenki hülye, van aki meg tudta érteni, és felfogta, hogy ez nem embernek való...parasztvakítás a kávé, tea, citrom, csoki, töpörtyű diéta, meg a hasonlók...:)
Végezetül adnék egy linket...ez egy "CIKK" erről a 90 napos badarságról.Csak közölném, hogy egy nálam sokkal okosabb ember írta, legalább anyival okosabb, mint amenyivel én vagyok nálatok...
Ha valaki gondolja, olvasssa el, habár elég nehéz lesz dekódolni az információkat, hát még megérteni...