Hölgyek figyelmébe! (beszélgetés)
Tanáccsal tele a padlás!
A hölgy és a szülei nem engedik látni a fiam!
A gyermek az anyja lelki szemetes ládája!
A hölgynek 3 gyereke 3 apától van, s minden esetben a gyerekek születését követően ment szét a kapcsolat!De a nagyszülők előtte és utána mindenbe beleszóltak!S csak a nagyszülők házába nevelkedhetnek a gyerekek , a nagyszülők szerint.
Minden apa vagy volt férfi / kb.13/ ellenség!
Hiába van a láthatásról Bírósági végzés, a gyermekek nem láthatóak az apáknak, sőt ellene nevelik! Mi 8 évig pereskedtünk:Ebben még büntető eljárás is folyt ellenem : magánlaksértés váddal , ami folyamatosan fokozódott. Természetesen felmentettek, de nem azért mert én , hanem ők bizonyították be az igazam!
oldalon van a cikk!
ilyen is van
akkor még nem láttam sokat♥
Olvasd el A
Lehet esély egy normális komoly kapcsolatra annak, akit a volt párja több fórumon is lejáratott?
Cikket is!
hmmm.
mi ez a fórum,?
csabdályába=csapdájába
ne haragudj!!!, SOHA nem szoktam kijavítani senki írását, de ez ordított...(meg én is:()
Jajj, te aztán behúztad magad a csőbe!:)
Bár ez leginkább a hoxán eltöltött rövid idő miatti tapasztalatlanságodnak tudható be.
Kiváncsi vagyok hogy ebből hogy jössz ki. Bár jól aligha.:)))
A
Lehet esély egy normális komoly kapcsolatra annak, akit a volt párja több fórumon is lejáratott?
Című fórumban is szerepel a hölgy, aki a volt feleségem. E fórumot, egy férfi indította , aki szintén e hölgy csabdályába esett!
így már érthető.
ettől függetlenül még így is lehet általánosítás, mert egyáltalán nem biztos, hogy minden elvált, váló félben lévő ilyen;)
az éremnek két oldala van;)
Mi van?
Gondold végig még egyszer, hogy mit szeretnél mondani, fogalmazd meg egy értelmes mondatban, és csak aztán írd le!
Számomra értelmezhetetlen az írásod.
Nem teljesen általánosítás csak az elváltak , vagy váló félben lévőkre, értendő!
Velem és a fiammal megtörtént eseményből, illetve sok más esetből merítettem!